Trustpilot

Sulatusuuni

Goldbrunnin sulatusuuni ja grafiittiupokas suunniteltiin ammattimaiseen jalometallien, kuten kullan, hopean ja kuparin, sulattamiseen. Meiltä löydät sulatusuuneja 1, 2 tai 3 kg:lle kultaa. Laitteiden sulatuslämpötilaa säädetään uudenaikaisella PID-säätimellä, jonka avulla voit säätää toivotun lämpötilan asteen tarkkuudella. Meiltä löydät myös sulatusuuneihin sopivat grafiittiupokkaat. Upokkaan reunassa on lovi, jonka ansiosta sulan kaataminen on helppoa. Toimitukseen kuuluvat myös upokaspihdit, joiden avulla kuuman sulan käsittely on turvallista. Tilaa jo tänään sopiva sulatusuuni expondolta!

Sulatusuuni jalometallien sulatukseen

Goldbrunnin sulatusuunit suunniteltiin jalometallien ammattimaiseen sulatukseen. Laitteiden lämpötila on säädettävissä PID-säätimellä. Säädin on uudenaikainen ja sen avulla voit säätää toivotun lämpötilan asteen tarkkuudella. Uunit ovat eristetty lämpöä kestävästi ja tehokkaasti, joten lämpövastus teho käytetään kokonaan ja grafiittiupokas kuumenee tehokkaasti. Lisäksi laitteissa on termisesti eristetty verkko, joka suojaa kuuman uunin kosketukselta.


Sulatusuuni on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten se on pitkäikäinen ja turvallinen. Toimitukseen kuuluva upokas on valmistettu sorvaamalla grafiitista, joten se kestää kuumuutta erittäin hyvin. Upokkaassa on lovi sulan kaatamista varten, ja toimitukseen kuuluvat upokaspihdit mahdollistavat kuuman upokkaan turvallisen käsittelyn. Upokaspihdit sopivat upokkaan yläreunassa olevaan uraan.


Sulatusuunimme sopivat ainoastaan kullan, hopean, kuparin sekä muiden jalometallien sulatukseen. Muunlainen käyttö saattaa vahingoittaa uunia. Uunin korkein lämpötila on 1 100 °C, ja korkea kuumuus sulattaa jalometallit. Esimerkiksi hopea sulaa 961 °C:ssa, kulta 1 064 °C:ssa ja kuparin sulamispiste on 1 084 °C. Tehokas lämpövastus kuumentaa uunin nopeasti käyttölämpötilaan. Verkkokaupastamme löydät erikokoisia uuneja joko 1, 2 tai 3 kg:lle kultaa. Valikoimaamme kuuluu myös erikokoisia grafiittiupokkaita. Lisäksi myymme esimerkiksi erilaisia vaakoja, kuten tarkkuusvaakoja ja kappalelaskuvaakoja. Lisäksi löydät verkkokaupastamme monipuolisen valikoiman ravintolalaitteita sekä hitsauskoneita ja -laitteita.

Sopivan sulatusmenetelmän valinta

Erilaiset sulatusuunit eroavat toisistaan sulatettavien materiaalien, saavutettavan lämpötilan ja muiden toimintojen mukaan. Vanhin sulatusuuni on kupoliuuni, joka on korkea ja sylinterinmuotoinen. Uunin sisäpuoli on savea. Metallin sulattamiseksi siihen lisätään esimerkiksi kalkkia. Toinen sulatusuunityyppi on induktiouuni, joka käyttää vaihtovirtaa. Uunin sisällä on kuparikeloja, jotka jäähdytetään vedellä. Induktiouuni sopii hyvin esimerkiksi raudan sulatukseen. Lisäksi on olemassa sähköllä toimivia uuneja, joita käytetään usein terästehtaissa ja valimoissa. Uuni sulattaa metallin esimerkiksi graniitin avulla. Koska on olemassa monenlaisia sulatusuuneja, on tärkeää tietää, mitä materiaaleja haluaa sulattaa. Expondon sähkökäyttöinen sulatusuuni sopii jalometallien sulatukseen, ja se täyttää teollisuuden tiukan vaatimustason. Uuni on pienikokoinen, joten se sopii myös liikkuvuutta vaativaan työskentelyyn ja on helppo käsitellä. Löydä tarpeisiisi sopiva laite ja voit sulattaa jalometalleja helposti ja nopeasti.


Expondon verkkokaupasta löydät lisäksi laadukkaita ultraäänipesureita, jotka sopivat esimerkiksi korujen tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistukseen. Pesurit sopivat monipuoliseen käyttöön, ja valikoimastamme löydätkin niitä useissa eri kokoluokissa. Tutustu jo tänään monipuoliseen sulatusuunivalikoimaamme ja muihin tuotteisiin, ja tilaa ne kätevästi kotiinkuljetuksella. Autamme mielellämme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa sekä muissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.