Trustpilot

Tarjoiluvaunu

Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvaunut ovat laadukkaasti työstettyjä ja erittäin kestäviä. Niitä voi käyttää monipuolisesti suurtalouskeittiöissä, ravintoloissa, pitopalveluissa ja hotelleissa. Tukevan rakenteensa ansiosta tarjoiluvaunumme kestävät hyvin kuormitusta ja pystyvät kuljettamaan painaviakin kuormia. Lisäksi niissä on erityiset turvarenkaat ja jarrut, joten vaunut eivät pääse kaatumaan ja niiden liikuttelu on turvallista. Ne ovat erittäin helppoja puhdistaa ja soveltuvat siten hyvin päivittäiseen käyttöön ammattikeittiöissä. Tilaa meiltä tarjoiluvaunu ruostumattomasta teräksestä.

Helposti puhdistuva tarjoiluvaunu

Jokainen Royal Cateringin ja Bartscherin tarjoiluvaunu täyttävää korkeat laatuvaatimuksemme. Materiaalina käytämme ruostumatonta terästä, joka valitaan tiukkojen kriteerien mukaan ja työstetään jatkuvan laaduntarkkailun alaisena. Materiaali suojaa tehokkaasti korroosiolta ja on helppo puhdistaa. Koska ruostumaton teräs täyttää mitä parhaiten hygieniastandardien vaatimukset, on se hyvin toimiva materiaali ammattikeittiöissä. Sekä Royal Cateringin että Bartscherin valikoimasta löydät vaunuja eri hyllymäärillä. Niinpä voit valita yksilöllisesti käyttötarpeisiisi sopivan kärryn tarjoiluvaunu-valikoimastamme.


Ravintolakeittiöiden ohella tarjoiluvaunut ovat käytössä ruokaloissa, lihakaupoissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Kuljetuksen lisäksi on hygienia kaikilla aloilla tärkeä tekijä. Ruostumattoman teräksen puhdistuksessa on huomioitava muutama seikka. Kostean liinan sijasta voi puhdistukseen käyttää myös kevyesti kostutettua mikrokuituliinaa. Tärkeää on myös oikean puhdistusaineen valinta: voit poistaa sormenjäljet rasvaa poistavalla puhdistusaineella. Esimerkiksi vaikeasti poistettavat teetahrat saat puhdistettua pienellä määrällä ruokasoodaa, kun taas kahvitahroihin sopii paremmin leivinjauhe. Vaikeat tahrat voit puhdistaa helposti normaalilla puhdistusaineella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden, kuten työpöytiemme, puhdistuksen viimeistelet kuivaamalla tuotteet nukattomalla liinalla. Näin työtasosi on varmasti puhdas ja hygieeninen.

Erilaisia tarjoiluvaunuja ammattimaiseen käyttöön

Koska tarjoiluvaunu-tuoteryhmässä on saatavilla vaunuja eri hyllymäärillä, voit käyttää niitä monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Vaunut sopivat sekä likaisten astioiden kuljetukseen että erilaisten jälkiruokien ja juomien tarjoiluun. Sairaaloissa vaunut sopivat hyvin ruokien tarjoiluun ja lääkkeiden jakamiseen. Lisäksi hotellien huonepalvelut voivat käyttää niitä aterioiden huoneisiin kuljettamiseen. Myös pyyhkeiden ja muiden tarvikkeiden kuljetus hotelleissa onnistuu vaunuillamme. Teräsvaunut kestävät päivittäistä käyttöä. Niiden enimmäiskuormitus on jopa 480 kg, mutta kumirenkaat eivät kirsku painavammankaan kuorman alla. Voit valita tasojen määrän käyttötarkoituksen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvaunumme sopivat siis hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja ovat ehdottoman tarpeellisia ammattimaisissa yrityksissä.


Muutamissa vaunuissa on käytännöllinen syvennetty taso astioiden keräilyä varten, joten voit kuljettaa suuren määrän astioita ilman pelkoa siitä, että astiat tippuvat vaunusta. Reunat estävät astioiden kaatumisen ja takaavat niiden turvallisen kuljettamisen. Jos etsit vaunua tarjottimien kuljetukseen, tutustu silloin kyseiseen kategoriaamme tarjotinvaunut. Löydät expondolta myös muut suurkeittiöön tarvittavat teräskalusteet ja vaunut. Ota hetki aikaa ja tutustu eri tuotekategorioihimme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet. Voit soittaa asiakaspalveluumme tai lähettää sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää johonkin tuotteeseen liittyen. Autamme mielellämme!