Tasohiomakone

Suurten pintojen hiomiseen soveltuu parhaiten MSW Motor Technicsin tasohiomakone, jolla voi tasoittaa puu- ja kivipintoja sekä puhdistaa metalleja ja poistaa ruostetta. Hioma-alan muodon ansiosta työstät helposti myös kulmia ja reunoja sekä myös haastavampia epätasaisia pintoja. 135 watin teho takaa suorituskyvyn perusteelliselle hiomiselle, sillä värähtelynopeus on jopa 12 000 kierrosta minuutissa, mikä tuottaa nopeaa edestakaista liikettä. Työstäessäsi eri materiaaleja voit vaihtaa hiomapaperin uuteen käden käänteessä. Tilaa nyt ammattilaisen tasohiomakone expondolta ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Tasohiomakone ammattikäyttöön

Expondon tasohiomakone on ominaisuuksiensa puolesta monipuolinen työväline erityisesti ammattilaisille, jotka käsittelevät päivittäin eri materiaaleja. Tasohiomakoneella voitkin työstää puu-, kivi- ja metallipintoja vaivatta. Laite tekee myös vaikeasti epätasaisesta pinnasta tasaisen ja sileän, sekä puhdistaa epäpuhtaudet, kuten ruosteen pois metallipinnoilta. Laitteen käyttö on helppoa ja vakaata, mikä tarjoaa ammattilaisille parhaat lähtökohdat onnistunutta työtehtävää varten. Löydät valikoimastamme myös eritiyshiomalaitteet kivelle sekä pyöreiden kappaleiden hiomiseen soveltuvat putkihiomakoneet. Tasohiomakoneen neliskanttinen levy mahdollistaa tasapuolisen hionnan suuremmilla pinta-aloilla sekä myös kulmissa ja reunoissa.

Tasohiomakone vakuuttaa vakaudellaan ja yksinkertaisuudellaan. Vaikka laitteen käyttötarkoituksia on monia, itse käytettävyys ei muutu, sillä eri materiaalia varten ei joudu valitsemaan toista ohjelmaa. Kyseessä on äärimmäisen varma hiomakone, jonka käyttö ei aiheuta ongelmia materiaalien taikka turvallisuuden suhteen. Myös muotoilu tekee tasohiomakoneen käytöstä tukevaa. Ergonomisen kahvan avulla voit ohjata laitetta työstettävällä pinnalla yhdellä kädellä tai tukevasti kaksin käsin, sillä laitteessa on myös pienempi etukahva. MSW:n tasohiomakoneessa yhdistyvät toisin sanoen laatu, helppous ja nopeus.

Verstaslaitteet ja sähkötyökalut

Expondolta löydät helposti laadukkaat sähkötyökalut ja verstaslaitteet. Runsas valikoimamme päivittyy tasaisesti uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla, joilla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Huolellisen suunnittelun ja parhaiden materiaalien myötä tarjoamme työvälineet ammattilaisilta ammattilaisille, mutta silti edulliseen hintaan. Saat tilattua meiltä niin pienet, kuin suuremmatkin ostokset kätevästi kotiovellesi ilmaisella kotiinkuljetuksella. MSW:n tasohiomakoneen yksi suurimmista eduista on sen suuri hioma-ala, jonka ansiosta suoritat helposti esimerkiksi pöytälevyjen käsittelyn. Näin yllät hyvin myös kulma- ja reunalueille ja työn jälki on tarkkaa. Hyvä työasento tuo tekemiseen nautinnollisuutta. Tasohiomakoneen hiomapaperi on nopeasti vaihdettavissa sankakiinnittimien avulla. Voit käyttää laitteessa hiomapaperia eri karkeuksilla, jotka soveltuvat paremmin käsittelemään toista materiaalia. Näin varmistat täydellisen sileän ja tasaisen pinnan jokaisen työstettävän materiaalin osalta.

135 watin sähkömoottori tuottaa runsaasti tehoa, joka riittää myös vaikeiden tasojen käsittelemisen. Hiomistoiminto perustuu nerokkaaseen värähtelyyn, jonka maksimi on 12 000 kierrosta minuutissa. Värähtelyn tuottama edestakainen liike tekee hionnasta tehokkaampaa ja tarkempaa. Lukituskytkintä painamalla laite pysyy jatkuvasti päällä. Vaihtoehtoisesti voit myös manuaalisesti säädellä, milloin haluat hionnan olevan päällä painamalla itse on-kytkintä. Jälkimmäinen tapa sopii hyvin tarkkuutta vaativiin hiomatöihin. Käyttömukavuutta korostaa lisäksi laitteen imuriliitäntä, mikä mahdollistaa imurin tai pölypussin liitännän laitteeseen. Näin saat hiomisesta aiheutuvan pölyn kätevästi talteen ja työtila pysyy aina puhtaana. Tasohiomakoneen käyttö ei vaadi sen suurempaa voimannäytettä, sillä laite painaa itsessään vain 1,2 kg. Kahden kahvan avulla voit antaa työstettävälle kohdalle enemmän painoa ja kohdistaa tehoa tietylle alueelle. Tasohiomakone on perinteinen hiomalaite, joka tekee vaikutuksen suoraviivaisuudellaan ja tarkalla lopputuloksellaan. Saat expondolta tämän sekä muut sähkötyökalut aina edulliseen hintaan nopealla toimitusajalla. Tutustu ja tilaa jo tänään ammatti- tai harrastelijakäyttöön.