Testattua laatua

Teollisuusvaaka

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 24 / 117 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 5

Expondon verkkokaupasta löydät sekä ammattilaiskäyttöön suunniteltuja laitteita elintarvikealan tarpeisiin kuin myös laadukkaita hitsauslaitteita pienteollisuuteen. Näiden lisäksi valikoimassamme on molempien alojen tarpeisiin vastaavia tuotteita, kuten esimerkiksi Steinberg Systemsin ja Kernin monipuolisia teollisuusvaakoja erilaisiin asiakastarpeisiin aina pienistä tarkkuusvaaoista kappalelaskenta- ja siltavaakoihin asti. Teollisuusvaa’alla voidaan punnita esimerkiksi teollisuuden raaka-aineita ja materiaaleja, kuten nesteitä, jauheita sekä valmiita tuotteita. Siltavaa’at ja koukulliset vaakamme sopivat painavimpienkin komponenttien ja tuotteiden punnitukseen erilaisten tuotantoprosessien aikana. Tutustu siis laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarpeitasi vastaava teollisuusvaaka kätevästi verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella.

 

Teollisuusvaaka raskaiden lastien punnitsemiseen

Raskaampien lastien punnitukseen sopivat jämerät lattiavaakamme, joiden enimmäispunnituskyky yltää mallista riippuen jopa 5000 kg asti. Ohuet mutta kestävät lattiavaakamme palvelevatkin ennen kaikkea teollisuuden ja maatalouden tarpeita. Osassa malleistamme on langaton näyttö, jonka ansiosta vaakoja voidaan soveltaa hyvin erilaisiin tuotantoprosesseihin ja punnitusarvojen lukeminen sujuu aina helposti. Lattiamallisten teollisuusvaakojen perustoimintoja ovat taaraus, näytön pito ja painoyksiköiden vaihto. Osasta malleista löytyy myös kappalelaskutoiminto. Lattiavaa’at soveltuvat kookkaiden ja kuormitusta kestävien punnitustasojensa ansiosta erityisesti teollisuuskäyttöön, joka ei vaadi liikkuvuutta.

Mikäli tarkoituksenasi on punnita riippuvia lasteja, on koukkuvaaka oikea valinta tarpeisiisi. Suorituskykyisimpien koukkuvaakojen enimmäiskuormituspaino on jopa 10 000 kg, mutta valikoimastamme löytyy myös koukkuvaakoja pienempiin ja tarkempiin punnituksiin. Koukulliset teollisuusvaakamme on varusteltu monipuolisilla toiminnoilla, joihin sisältyy mallista riippuen esimerkiksi automaattinen kytkentä pois päältä virran säästämiseksi sekä käyttäjäkohtaiset asetukset, joiden avulla vaa’an ominaisuuksia voidaan säätää juuri tarpeitasi vastaaviksi. Steinberg Systemsin teollisuusvaakojen lisäksi löydät vaakakategorioistamme myös tunnettuja Kernin vaakoja. Vaakojemme suunnittelussa ja valmistuksessa käytetty teknologia mahdollistaa laitteiden kestävyyden ja luotettavuuden. Kannattaa siis tutustua kattavaan vaakavalikoimaamme, sillä expondon verkkokaupassa korkea teollisuuskäyttöön tarkoitettu laatu yhdistyy edullisiin hintoihimme.

Expondolta vaa’at tuotantoketjun kaikkiin vaiheisiin

Raskaiden lastien punnitukseen tarkoitettujen vaakojen lisäksi löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman kevyempiin punnituksiin tarkoitettuja vaakoja. Pöytä- ja tasovaakoja voi hyödyntää niin elintarviketeollisuudessa kuin vaikka rakennustarvikkeiden, kuten maalien ja laastisäkkien painokontrolloinnissa. Osasta teollisuusvaakojamme löytyy PRE-TARE-esitaaraustoiminto, jonka avulla voit vähentää ja tallentaa jo valmiiksi tiedossa olevan astian painon ja näin ollen materiaalien nettopainojen tarkistaminen sujuu joutuisasti. Pöytämalliset teollisuusvaa’at sopivat myös tavaran vastaanoton ja lähetyksen yhteydessä tehtäviin punnituksiin, joiden on sujuttava nopeasti ja helposti.

Teollisuuden tuotekehitystyön tarpeisiin sopivat puolestaan tarkkuusvaakamme, joiden avulla voit määrittää pieniä painoja jopa 0,001 g tarkkuudella. Osassa laboratoriovaaoistamme on reseptointia helpottavia tallennus- ja tiedonsiirtotoimintoja, joiden avulla erilaisten sekoitusten ainesosat voidaan dokumentoida helposti ja luotettavasti. Kosteusanalysaattorin avulla taas voit määrittää materiaalien kosteus- ja kuiva-ainepitoisuuksia esimerkiksi erilaisista elintarvikkeista. Vaakojen lisäksi löydät laboratorioihin meiltä myös esimerkiksi tyhjiökuivaukseen tarkoitetut laitteet.

Tutustu laajaan teollisuusvaakojemme valikoimaan ja tilaa tarpeisiisi sopiva vaaka expondon verkkokaupasta kätevästi kotiinkuljetuksella. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiimme, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä suomenkieliseen asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.