Tietoa yrityksestä

Expondo-in-Zahlen-FI

Mitä teemme?

Suunnittelemme ja kehitämme tuotteemme ja merkkimme asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. Valmistuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti ensiluokkaisten materiaalien prosessointiin. Tuotantoprosesseissamme huomioidaan uusin teknologia. Tuotteet suunnitellaan Saksassa, ja niiden valmistus tapahtuu maailmanlaajuisessa tuotantoketjussa. Tärkein markkina-alueemme on Eurooppa.

 

Mitä myymme?

 Expondo on erikoistunut korkealaatuisten erikoistuotteiden myyntiin reiluin hinnoin. Laajaan valikoimaamme kuuluu gastronomia-alan laitteita, hitsauskoneita, sähkökäyttöisiä työkaluja, vaakoja ja paljon muuta. Esim. merkkimme ”Royal Catering” kuuluu johtaviin ravintolalaitteiden verkossa myytäviin merkkeihin.

 

Miksi valita Expondo?

Voit luottaa siihen, että expondo on luotettava yhteystyökumppani. Tuotteemme ovat monivuotisen kokemuksen tulos, ja otamme aina huomioon asiakkaidemme toiveet. Ensiluokkainen laatu yhdistyy ihanteelliseen hinta-laatusuhteeseen ja joustaviin maksutapoihin, ja asiakkaana hyödyt jatkuvasti myös laadukkaasta asiakaspalvelustamme.

 

Mikä on päämäärämme?

Päämäärämme ei ole ainoastaan laadukkaiden ja innnovatiivisten ravintola-alan ja hitsaus- ja punnitustekniikan tuotteiden toimittaminen asiakkaillemme. Tahdomme olla luotettava yhteistyökumppani, sillä ensiluokkaisten tuotteiden lisäksi on asiakkaiden tyytyväisyys meille erittäin tärkeää. Ensiluokkainen ja maailmanlaajuinen valmistusprosessimme tuottaa koko Eurooppassa myytäviä tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen.

 

 • Yhteystiedot
  Phone

  09-427 040 74
  Ma – Pe 10:00 – 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.fi
  Vastaamme viestiinne mahdollisimman pian.
 • Maksu
  Maksa nopeasti ja turvallisesti
  PayPal PayPal Direct Mastercard Visa Vorkasse Klarna Visa Electron