Tuhkakuppi

Expondolta löydät erikokoisia seisovia ja seinään kiinnitettäviä tuhkakuppeja, jotka sopivat erinomaisesti baarien ja ravintoloiden tupakointihuoneisiin, terasseille ja kaikenlaisten julkisten tilojen tupakointipaikoille. Tuhkakuppien tilavuus vaihtelee litrasta aina 6,5 litraan, ja yhdessä mallissa on lisäksi 52 litran säiliö roskia varten. Näin tupakointipaikat pysyvät siistinä eikä eivätkä tupakantumpit joudu maahan tai muiden roskien sekaan, jossa ne saattavat aiheuttaa tulipalon. Lisäksi tuhkakuppi on erittäin helppo tyhjentää ja puhdistaa.

Käytännöllinen tuhkakuppi tupakointitiloihin

Expondon tuhkakuppi sopii erinomaisesti tupakkahuoneisiin ja esimerkiksi terasseille. Tuhkakuppimme on paljon normaaleja pöytämallisia kuppeja tilavampia, joten niiden jatkuva tyhjennys ei ole tarpeen. Voit valita joko seisovan tai seinään kiinnitettävän mallin. Avaimilla suljettava luukku on helppo avata tyhjennystä ja säiliön puhdistusta varten. Jos ostat tuhka-astiat ravintolan terassille, löydät meiltä myös sopivan lämmittimen, jonka ansiosta asiakkaasi voivat viettää iltaa terassilla myös viileämpinä öinä. Baarien ja kahviloiden varusteluun löydät meiltä myös käytännölliset pöytämalliset vitriinit, joissa pidät leivonnaiset ja muut herkut näyttävästi esillä. Elintarvikkeet voit säilyttää hygieenisesti vitriinissä samalla, kun pidät ne asiakkaidesi nähtävillä.

Teräksestä valmistetut tuhka-astiat ovat kestäviä ja turvallisia käyttää, sillä teräs kestää hyvin myös kuumuutta, jos astiaan laitetaan sammuttamattomia savukkeita. Yhdistetty tuhkakuppi ja roska-astia on erityisen kätevä ratkaisu, sillä myös muut roskat voi heittää samaan astiaan. Pienemmät tuhka-astiat puolestaan sopivat hyvin pieniin tiloihin, kuten ravintoloiden ja baarien tupakointihuoneisiin. Seinään kiinnitettävien mallien tilavuus vaihtelee litrasta aina 6,5 litraan. Tilaa siis tukevarakenteinen ja helposti tyhjennettävä tuhka-astia, jonka ansiosta tupakan tumpit eivät päädy maahan tai tavalliseen roska-astiaan.

Expondon monipuolinen ravintolalaitevalikoima

Expondo on jokaisen ravintola-alan yrittäjän tärkein yhteistyökumppani, sillä meiltä löydät kaikki ravintoloissa, kahviloissa ja suurtalouskeittiöissä tarvitsemasi laitteet ja tarvikkeet. Meiltä voit ravintolaa perustaessasi tilata edullisesti kaikki laitteet, joilla pääset yritystoiminnassasi alkuun. Jos haluat avata vaikkapa ruokavaunun tai kioskin, on tehokas kombigrilli erinomainen valinta. Kaasulla toimivassa yhdistelmägrillissä voit paistaa kaikki grilliherkut joko ritilällä tai grillausvuoassa. Tuhkakupin ja roskakorin yhdistelmä on hyvä valinta kaikkiin kioskeihin, sillä näin myös ruoan pakkaukset ja paperit mahtuvat hyvin tilavaan roska-astiaan. Kioskeihin, kahviloihin ja vaikkapa huoltoasemille sopivat hyvin myös hot dog -laitteemme, joiden avulla lämmität nakit ja paahdat sämpylät herkullisia hot dogeja varten.

Tarvitsetpa sitten tuhkakupin ravintolasi tupakointitiloihin tai suurkeittiölaitteita, -kalusteita, pikaruokalaitteita tai lämpöhauteita, on Expondon verkkokauppa oikea osoite. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveita vastaavaksi, joten kannattaa siis tutustua säännöllisesti uutuustuotteisiimme. Kaikki ravintolalaitteemme on suunniteltu ammattikeittiön vaatimuksiin ja jokapäiväiseen käyttöön sopiviksi. Ruostumattomasta teräksestä ja muista laadukkaista materiaaleista valmistetut laitteet ovat hyvin pitkäikäisiä ja turvallisia käyttää. Tarjoamme ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tutustu siis kotoa käsin verkkokauppamme laajaan tuotevalikoimaan ja tilaa tuhkakuppi ja muut tuotteet kätevästi kotiinkuljetuksella!