Tarjous

Tuote: EX10050242

|

Malli: AIRCLEAN 4G-WM1

Otsonaattori - 4 000 mg/h - 65 W - ajastin 180 min

79,00 € 119,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - voimakas 4 000 mg/h:n otsonin tuotto
  • säädettävä - ajastin tarkkaan käyttöön 0-180 minuutin välillä
  • perusteellisesti - sisäänrakennettu keraaminen levy AIRCLEAN PLATE 4G-WM1 ja tuuletin virtausnopeudella 97,5 m3/ h
  • kätevä - kompakti, kestävä ja helposti kahvasta kuljetettava
  • selkeä - helposti ymmärrettävä, manuaalinen ohjauspaneeli

TUOTEKUVAUS

Otsonointilaite varmistaa miellyttävän sisäilman

Ulsonixin otsonaattori AIRCLEAN 4G-WMI auttaa sinua neutraloimaan tehokkaasti voimakkaat hajut huoneissa. Vesivahinkojen tai tulipalon aiheuttamia epämiellyttäviä hajuja voidaan torjua tällä AIRCLEAN-4G-WMI-otsonointilaitteella. Otsonointilaitteita käytetään huoneiden ja rakennusten kunnostamiseen sekä huoneilman parantamiseen. Niitä käytetään pääasiassa autoverstaissa, hotelliteollisuudessa, jäte- ja saniteettitiloissa, mutta myös savukkeiden tai eläinten hajujen poistamiseksi ajoneuvoista tai veneistä.

Helppo ja tehokas käyttää - käytä otsonin voimaa ulsonixin otsonaattorilla

Otsonointilaite tuottaa 4 000 mg/h tehon, joten se pystyy poistamaan huonot hajut nopeasti ja tehokkaasti tarpeiden mukaisesti. Integroitu keraaminen levy voidaan helposti vaihtaa ulkopuolelta pistorasian kautta 6000 käyttötunnin jälkeen. Valikoimastamme löytyy sopiva keraaminen levy AIRCLEAN PLATE 4G-WM1. Otsonointiaitteessa on ajastin, jonka avulla otsonikäsittelyn kesto voidaan asettaa 0-180 minuutin väliltä.

Kotelon takaosaan kiinnitetty suodatin varmistaa, ettei pöly pääse laitteeseen 97,5 m3/ h:n vitausnopeudella imettävän ilman mukana. 65 W:n tehoinen laite on erityisen energiatehokas ja siksi erittäin kustannustehokas. Koska huoneissa ei tulisi oleskella puhdistuksen aikana terveyssyistä, voit ladata sitä varten ovenkahvan varoitusmerkin.

Pinnoitetusta teräksestä valmistettu kompakti kotelo on erityisen luja ja kestävä. Otsonaattori on varustettu kahvalla helpottamaan kuljetusta, kumijalat takaavat tukevan seisonnan missä tahansa.

Ota selvää, kuinka tehokas otsoni on bakteerien ja homeen torjunnassa! Puolan valtion terveystarkastuksen (Sanepid) tutkimus on osoittanut, että ulsonix-otsonaattorilla suoritettu menetelmä voi olla erinomainen täydennys tavanomaisiin desinfiointimenetelmiin ja poistaa biologisia epäpuhtauksia myös vaikeapääsyisistä paikoista.

Kuinka voin käyttää otsonia turvallisesti? Otsonia saa käyttää vain suljetuissa tiloissa, joissa ei ole ihmisiä tai (lemmikkejä). Otsonikäsittelyn jälkeen huoneita voi käyttää vasta 2 tunnin kuluttua. Lopuksi huoneet on tuuletettava vähintään 30 minuutin ajan. Älä koskaan hengitä otsonia suoraan laitteen lähettyvillä. Otsonia tulisi tuottaa vain huoneen koon mukaisesti. Varmista, että otsonaattorin lähellä ei ole palavia kaasuja tai räjähtäviä aineita. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen otsonikäsittelyä ja noudata tarkkaan kaikkia turvallisuusohjeita.

Huomautus vaihto-osista: Otsonikäsittelyyn tarvittavan laitteen keraaminen levy on kuluva osa ja se tulisi vaihtaa vähintään 6 kuukauden tai 6000 käyttötunnin kuluttua. Laitteen takuuaika ei kata vaihto-osia, vastaavat keraamiset levyt löytyvät verkkokaupastamme.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET