Tarjous

Tuote: EX10250500

|

Malli: UNI_SUNBED_08

Aurinkotuoli - vaaleanharmaa - alumiinirunko - säädettävä selkänoja

139,00 € 179,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tyylikäs - toimiva ja mukava vaaleanharmaa muotoilu 
  • vakaa - alumiinirunko pitää huolen tarvittavasta vakaudesta
  • joustava - säädettävä selkänoja mahdollistaa aina mukavimman asennon
  • mukava - kangasverhoilu 510 g/qm:n tiheydellä
  • vedenpitävä - riippumatta siitä, roiskuuko vettä uima-altaasta vai sataako, aurinkotuoli kestää kaiken!

TUOTEKUVAUS

Aurinkotuoli rentoutumiseen

Etsitpä sitten optimaalista sijaintia auringossa tai haluat lukea kirjaa aurinkovarjon alla: kansituolilla voit nauttia aurinkoisista päivistä omalla tavallasi! Tyylikäs ja toimiva muotoilu mukautuu mihin tahansa ympäristöön ja antaa mahdollisuuden rentoutua auringossa.

Pehmustettu aurinkotuoli aurinkoisiin päiviin

Viimeistään silloin, kun kesäpäivät pitenevät ja aurinko paistaa tulee aurinkotuolista suosikkipaikkasi puutarhassa, uima-altaan äärellä tai terassilla. Rottinkinen tuoli miellyttävällä pehmusteella tarjoaa mukavuutta, jota säädettävä selkänoja täydentää. Halusitpa vain sulkea silmäsi ja rentoutua, lukea kirjaa mukavasti tai chattailla älypuhelimellasi: viihdyt aurinkotuolilla pitkään.

Lujatekoinen alumiinirunko tarjoaa tarvittavan vakauden rentouttaviin hetkiin.160 kg kantava kansituoli on suunniteltu suurille ja pienille auringonpalvojille. Aurinkotuoli on vedenpitävä, mikä on todistettavissa uima-altaalla tai sateen jälkeen.

Kun haluat vaihtaa paikkaa auringossa, voit siirtää kevyttä tuolia vaivattomasti. Huonolla säällä tai talvikauden ajaksi tuoli voidaan pinota päällekkäiden muiden samanlaisten tuolien kanssa ja varastoida tilaa säästävästi. Aurinkotuolilla näytät parhaat puolesi - niin auringonpaisteessa kuin myös päivänvarjon alla!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET