Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20250059

|

Malli: UNI_GAZEBO_3X4G

Kakkoslaatu Puutarhakatos - 3 x 4 m - tummanharmaa

389,00 € 479,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – 3 x 4 m suuren kattorakenteen alla riittää reilusti tilaa usealle henkilölle grillailuun tai viinin nautiskeluun
  • suojaava – 180 g/m² tiheästä polyesteristä valmistettu katos suojaa auringolta, tuulelta ja jopa sateelta
  • vankka – jauhepäällysteistä terästä olevat putket ovat pitkäikäisiä sekä korroosion ja sääolosuhteiden kestäviä
  • tyylikäs – moderni muoto kaarevalla katolla ja hurmaavilla koristeilla tekee puutarhakatoksesta oikean katseenvangitsijan
  • yksinkertainen – pystytys lapsellisen helppoa mukana toimitettavan kokoamismateriaalin ja käyttöohjeen avulla

TUOTEKUVAUS

Rentoudu Uniprodon puutarhakatoksen alla

Etsitkö varjopaikkaa puutarhastasi tai terassiltasi? Tällöin puutarhalaitteiden ammattilaisen, Uniprodon puutarhakatos UNI_GAZEBO_ 3X4G on juuri oikea valinta. Se suojaa tuulelta ja säältä. Tämän 3 x 4 m aurinkokatoksen pystytys sujuu nopeasti ja helposti – ja siitä tulee sinun ja vieraittesi uusi lempipaikka.

Miellyttävä ajanviettopaikka ja samalla koriste – tummanharmaa puutarhakatos

Puutarhakatos on valmistettu erityisestä tummanharmaasta polyesterikankaasta, joka on 180 g/m² tiheydellään erityisen lujaa ja kestävää materiaalia ja suojaa sinua auringolta, tuulelta, putoavilta lehdiltä sekä linnunkakalta. Aurinkokatoksen alla olet suojassa jopa kevyeltä sateelta. Kaareva kattorakenne ulottuu 2,40 metriin, joka yhdessä jauhepäällysteisten teräskehysten kanssa tekee katoksesta oikean katseiden vangitsijan. Kehykset ja kestävä kattokangas mahdollistavat katoksen koristelun valoketjulla tai värikkäillä lampuilla.

Mukana toimitettava kokoamismateriaali mahdollistaa aurinkokatoksen vaivattoman kokoamisen, joten voit päättää, sijoitatko katoksen nurmikolle, rannalle vai terassille. Puutarhakatos ei tarvitse kiinnittää talon kattoon tai seinään. Lisävakautta tuovat kiinnityskoukut, joilla voit tarvittaessa ankkuroida neljä tukijalkaa nurmikkoon. Myös mahdollista: voit lisäksi ruuvata katoksen maahan kiinni, mikäli pohjan materiaali sopii tarkoitukseen.

Puutarhakatoksen lujatekoiset rautakehykset ovat kauniin koristeelliset ja lisäksi korroosion- ja säänkestäviä. Täten puutarhakatos tuottaa sinulle iloa pitkäksi aikaa. Pian voit viettää mukavia hetkiä ystäviesi kanssa uudessa olohuoneessasi ulkona.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET