Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20250458

|

Malli: UNI_PBM_58B

Kakkoslaatu Rintanappikone - 58 mm - 100 nappia

189,00 € 229,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tuottava - kaksi perus- ja painomuottia, joiden halkaisija on 58 mm
  • helppo - manuaalinen käsittely tehokkaalla vivulla
  • ammattimainen - vakuuttavat rintanapit, jotka on valmistettu hetkessä
  • kestävä - vankka teräsrakenne
  • yksilöllinen - nimilappu, logo tai kissa - kaikki on mahdollista!

TUOTEKUVAUS

Yksilöllisiä rintamerkkejä Uniprodo-rintanappikoneella

Ole luova ja valmista mainosmateriaali juuri ajoissa. Halusitpa tehdä logostasi näkyvän tai antaa tapahtumasi osallistujille nimiliput - Uniprodo -rintanappikone UNI_PBM_58B mahdollistaa sen. Tai rohkaise vieraitasi askartelemaan itse ja esittelemään itsensä omien rintanappien avulla. Rintanappikone toimii täysin manuaalisesti ja sitä voidaan käyttää missä tahansa.

Motiivistasi tulee erittäin näkyvä - tehokkaalla rintanappikoneella

Rintanappikone on valmistettu tukevasta teräksestä, joten voit painaa nappeja tehokkaasti milloin tahansa. Rintanappikone tarjoaa sinulle kaksi halkaisijaltaan 58 mm:n perus- ja painomuottia rintamerkkien painamista varten. Näin voit valmistaa erityisen suuria rintamerkkejä. Pinssisi tulee olemaan joka tapauksessa katseenvangitsija.

Rintanappikonetta käytetään manuaalisesti vivulla ja saavuttaa näppärästi parhaat tulokset. Sitä käytetään ilman ulkoista virtalähdettä tai paristoja. Sen kompaktin rakenteensa ansiosta sille löytyy tarpeeksi tilaa pienissäkin tiloissa.

Ja näin se toimii: Aseta rintanapin halkaisijaltaan 58 mm:n metallilevy sopivaan rintanappikoneeseen. Aseta sitten sopivaksi leikattu valokuva, yrityksen logo tai nimilappu sekä folio tarkasti päällekkäin ja paina kaikki yhteen koneella. Aseta toisena ja viimeisenä vaiheena itsesuunnittelemasi 58 mm:n nappiaihio motiivi alaspäin koneeseen, takusta neuloineen päälle ja paina painiketta uudelleen.

Toimitus sisältää 100 58 mm:n rintanappia, jotta voit aloittaa rintamerkkien valmistamisen heti.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET