Tuote: EX10250609

|

Malli: UNI_SHED_02

Roskakori metalli - 2 tonnia (240 L) - lukittava

329,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – mitoiltaan 155 x 90 x 133 cm, se tarjoaa tilaa 2 tonnin (240 l), puutarhatyökaluille tai pienille polkupyörille
  • siisti – jäännösjätteiden, jätepaperin, puutarhajätteen tai keltaisten pussien tuulelta ja säältä suojattuun varastointiin
  • käytännöllinen – lukittavat ovet ja kansi pneumaattisella nostomekanismilla helpottamaan käsittelyä
  • yksinkertainen – yksinkertainen rakenne ja sen jälkeen huoltovapaa
  • KESTÄVÄ - Tukeva alumiinirakenne kestää erityisen hyvin ruostetta ja muita vaikutuksia

TUOTEKUVAUS

Lukittava metallinen roskakorilaatikko pneumaattisella nostomekanismilla

Uniprodon lukittava metallipyöräinen roskakorilaatikko tarjoaa turvallisen ja esteettisen ratkaisun jätteiden varastointiin. Mitoilla 155 x 90 x 133 cm, kaksi tynnyriä, joiden tilavuus on 240 l, puutarhakalusteet tai pienet polkupyörät voidaan suojata tuulelta ja säältä. 135 x 124 cm pariovi ja pneumaattinen kannen nostomekanismi mahdollistavat helpon pääsyn. Tuuletusaukot estävät kondenssiveden tai epämiellyttävien hajujen kerääntymisen.

Kestävä roskakori 2er 240 l metallia

Suljettuna metallinen roskakori on päällystetty kattoon: Sateella tämä muotoilu varmistaa tasaisen vedenpoiston taakse. Puhdistus- ja huoltotoimenpiteet on vähennetty minimiin. Työkaluvajan rakentaminen on myös mutkatonta, ja maallikot voivat tehdä sen helposti. 

Metallinen roskalaatikko 2 hengelle tekee vaikutuksen myös erittäin pitkällä käyttöiällä. Se on valmistettu alumiinista. Materiaali, joka on erityisen kestävä korroosiota vastaan ja joka on samalla vähähuoltoinen ja hyvä kierrätettävyys käyttöikänsä lopussa. Hanki korkealaatuista Uniprodon metalliset pyörälliset roskakorisuojukset!

TEKNISET TIEDOT