Vaihteistonostin

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Autokorjaamossa tai verstaassa usein joutuu tilanteeseen, jossa pitää nostaa raskaita vaihteiston tai moottorin osia esimerkiksi korjaustöitä varten. Huolto, korjaus ja asennus sujuu helpoiten, jos voi työskennellä myös moottorin tai vaihteiston alla. Expondon verkkokaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia nostolaitteita ammattikäyttöön. Näin voit nostaa vaihteiston helposti ja turvalllisesti. Vaihteistonostimen avulla kuorma-auton sekä henkilöauton korjaus sujuu turvallisesti ja helposti! Myös maatalouskoneiden huoltoon vaihteistonostin on suuri apu. Nostimen avulla saat helposti nostettua jopa 1000 kg painavia moottorinosia ja vaihteistoja.

Nosta helposti ja turvallisesti suuria painoja

Ajoneuvoa korjatessa tulee helposti esiin tilaisuus jolloin pitää päästä vaihteiston alle etsimään virhettä tai vaihtamaan vaihteiston osia. Vaihteistonostimen avulla vaihteiston saa nostettua nopeasti ja kätevästi. Näin vaihteiston saa nopeasti tarvittuun asentoon, ja voit työskennellä sen alla turvallisesti ja vaarattomasti. Meille Expondolla työskentelyturvallisuus on tärkeä tavoite. Hanki laadukas vaihteistonostin Expondon verkkokauopasta ja työskentele turvallisesti! Varothan, ettei nostettavan vaihteiston paino ylitä valitun nostimen nostokykyä – näin vältät työtapaturmia. Jotta voisit työskennellä turvallisesti, nostimen täytyy seistä vaakasuoralla alustalla. Säädä nostokorkeutta niin että vaihteiston korjaus tai huolto sujuu helposti ja saavutat kaikki korjattavat osat. Matalan nostopisteen ansiosta MSW: n vaihteistonostimet ovat turvallisia myös nostaessa painavampia lasteja. Tilaa nyt edullinen ja kestävä vaihteistonostin Expondon verkkokaupasta.
Korjaatko moottoreita verstaassasi? Meiltä löydät myös telineen moottorin nostoon, jonka avulla voit työskennellä turvallisesti myös raskaiden moottoreiden kanssa. Jos haluat nostaa kokonaisen ajoneuvon, kuten moottoripyörän tai skootterin, niin löydät etsimäsi sähkölaitteen meidän suuresta valikoimasta nostopöytiä. Haluatko nostaa, siirtää tai liikuttaa painavia metallisia kuormia, kuin romua, terästuotteita tai rakennusosia? Expondon verkkokaupasta löydät myös suuren valikoiman laadukkaita nostomagneetteja. Steinberg Systemsin käsikäyttöisellä nostomagneetilla voit nostaa jopa 3 000 kg:n painoisia ferromagneettisia kuormia. Näin suurten kuormien nosto sujuu helposti ja vaarattomasti. Tilaa nyt kestäviä ja luotettavia sähkötyökaluja Expondon verkkokaupasta.

Vaihteistonostin helpottaa korjausta

Vaihteistonostin on luotettava ja kätevä apulainen jos työskentelet vaihteistojen, kytkinten ja muiden moottorinosien kanssa verstaassa tai korjaamossa. Kestävä rakenne lupaa vaihteistonostimelle pitkän käyttöiän. Korjaamossa vaihteistonostin on tärkeä autotyökalu joka helpottaa korjaus-, asennus- ja huoltotöitä huomattavasti. Et tule katumaan laadukkaan verstastyökalun hankintaa! Expondon verkkokaupasta löydät laadukkaan nostimen ilmaisella kotiinkuljetuksella. Näin vaihteiston tai muiden moottorinosien nostoon ei tarvi paljon fyysistä voimaa. Näin työskentely sujuu mutkattomasti joka työtilanteessa.Ammattimiehen verstaassa vaihteistonostin on tärkeä autotyökalu. Nostimen avulla voi nostaa raskaita vaihtestoja minimaalisella kehonvoiman käytöllä. Expondon verkkokaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia nostimia. Valitse oikea malli tarkoitukseesi suora- tai matalarakenteisten nostimien joukosta. Matalarakenteisen vaihteistonostimeen voi helposti sijoittaa kuorma-auton tai toisen suurikokoisen ajoneuvon alle, joka on liian raskas nostettavaksi kokonaisena. Matala rakenne mahdollistaa nostimen asettelun ajoneuvon alle, jotta myös raskaiden vaihteiston irroitus- tai asennustyö onnistuu ongelmitta.Meidän vaihteistonostimilla voi helposti säädellä nostoalustan kulmaa ja korkeutta. Näin saat nostettavan vaihteiston juuri tarvittuun asentoon jokaisessa korjaamotilanteessa. Nostoalustan säätely tapahtuu helposti käsivivun tai jalkapolkimen avulla. Näin alustan korkeutta tai kulmaa voi säätää helposti työskennellessä. Valitse nostin sopivalla nostokyvyllä tarkoitukseesi. Eri nostokyvyt sopivat henkilöautojen tai kuorma-autojen nostoon. Expondon verkkokaupasta löydät suuren määrän erilaisia autotyökaluja ja nostolaitteita. Tutustu myös Expondon valikoimaan verstas- ja teollisuuslaitteita. Saat kaikki ilmaisella kotiinkuljetuksella. Näin voit varustaa autoverstaasi edulliseen hintaan laadukkailla ja pitkäikäisillä tuotteilla.