Vapo-grilli

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaamme
Muut kategoriat

1 - 0 / 0 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!

Grillaus onnistuu kätevästi sisätiloissa ammattikäyttöön suunnitellulla vapo-grillillä,  joka on terveellisempi ja puhtaampi vaihtoehto tavallisille, ulkotiloissa käytettäville grilleille. Uniikki vaporointi on valmistustapana erinomainen suurkeittiössä, jossa paistotasoja ja erilaisia kypsennysmetodeita tarvitaan vaihtelevasti. Laadukkaasta CNS 18/10 materiaalista valmistetut Bartscherin vapo-grillit ovat korkeatasoisia ja suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön, esimerkiksi ravintolassa, hotellissa ja catering-palveluissa. Grillissä on rasvankeräysastia, joka helpottaa puhdistamista grillaamisen jälkeen. Valikoimastamme löydät myös muunlaisia paistotasoja ja grillejä, joista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja riittävällä tehokkuudella varustetun grillin.

Vapo-grilli terveelliseen ja puhtaaseen grillaamisen sisätiloissa


Vapo-grilli mahdollistaa nopean, puhtaan ja terveellisen grillaamisen sisätiloissa. Ruokien ylimääräinen neste ja rasva valuu kaukaloon, joten puhdistus käytön jälkeen onnistuu kätevästi. 6-portainen lämpötilansäätö kytkimellä auttaa kokkia säätämään grillaamisen lämpötilan juuri sopivalle tasolle. Näin hallitset grillaamisen tehokkuuden alusta loppuun saakka, eikä grilli kuumene liikaa kypsennyksen missään vaiheessa. Voit käyttää vapo-grilliä sisätiloissa ilman haitallista savua tai hajua. Ammattimaiset ruuanlaittajat, kokit ja keittäjät arvostavatkin grillaamista ruuanlaittometodina, koska korkea lämpötila pitää ruuat rapeina ja antaa niille mehevän paistopinnan. Grillin iso paistoalue mahdollistaa monenlaisten raaka-aineiden grillaamisen samanaikaisesti. Vartaat, pihvit, kasvikset ja muut herkut kypsyvät herkullisen rapeiksi tuossa tuokiossa. Grilli ei kuumenna keittiötäsi liikaa, eivätkä savut heikennä sisäilman laatua. Mikäli etsit grilliä, joka kypsentää lihaa hitaasti ja pitkän ajan kuluessa, saattaa kebab-grilli olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Vapo-grilli lämpenee nopeasti ja on näin käytettävissäsi käden käänteessä. Ravintolan keittiössä tämä on tärkeä ominaisuus, sillä annosten valmistamisen on tapahduttava nopeasti ja lyhyellä varoitusajalla. Ensimmäisestä pihvistä lähtien teho on riittävän korkea, eikä sinun tarvitse uhrata raaka-aineita vajaan lämmön vuoksi. Voit myös helposti säätää ruuan kypsymistä ja varmistaa, että ylikuumenemista ei pääse tapahtumaan. Muita expondon verkkokaupan ammattitason grillejä ovat esimerkiksi ainutlaatuiset vesigrillit, jotka myös soveltuvat sisätilassa käytettäväksi.

Vaporosointi-tekniikka ainutlaatuiseen ruuanlaittoon


Ammattikäytössä tarvitaan monenlaisia ruuanlaittotapoja aina grillaamisesta  hitaaseen hauduttamiseen. Grillaukseen on myös monia vaihtoehtoja; expondon verkkokaupasta löydät useita erityyppisiä grillejä, jotka kaikki tuovat oman ainutlaatuisen lopputuloksen ruokien valmistukseen. Vaporosointi on hieman harvinaisempi tuttavuus keittiöissä, mutta suosittelemme kokeilemaan, sillä se pitää ruuat mehevinä ja paistaa ne nopeasti. Näin Bartscherin  vapo-grilli onkin erinomainen keittiöväline ravintoloihin, perinteisen lieden lisäksi.

Ammattikeittiön välineiden valinnassa puhtaus on yksi tärkeimmistä kriteereistä, sillä jokaisen päivän päätteeksi välineet on voitava pestä huolellisesti. Rasvankeräysastia tekee käytöstä sujuvaa ja puhdistamisesta vaivatonta. Paistamisen yhteydessä syntyvät nesteet ja rasvat valuvat kaukaloon, jonka voit näppärästi tyhjentää grillaamisen jälkeen ja pestä puhtaaksi. Vaikka liha tai paistorasva tarttuisi hieman ritilän pintaan kiinni, onnistuu puhdistaminen näppärästi lastan avulla. Saksalainen laatu ja suunnittelun yksityiskohdat takaavat, että vapo-grilli on pitkäkestoinen hankinta ammattilaisen käyttöön.

Vapo-grilli kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Vaporisointi-tekniikka pitää ruoan mehevänä ja valmistaa sen nopeasti
  • Rasvankeräysastia sekä metalliset pinnat tekevät puhdistamisesta helppoa
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta


Vapo-grilli on erinomainen valinta ravintolan korkeatasoiseen ruuanlaittoon. Laadukkaat pihvit ja huolella valmistetut kasvislisukkeet pääsevät oikeuksiinsa, kun ne valmistetaan ammattitaidolla ja laadukkailla laitteilla. Verkkokaupastamme löydät myös esimerkiksi pikaruokaravintoloille ja kahviloille soveltuvia hot dog -laitteita ja -grillejä, jotka auttavat nopeiden ja helppojen grilliruokien valmistamisessa.