Vesigrilli

Grillaus onnistuu kätevästi myös sisätiloissa ammattikäyttöön suunnitellulla vesigrillillä, joka on terveellisempi ja puhtaampi vaihtoehto tavallisille, ulkotiloissa käytettäville grilleille. Uniikki valmistustapa on erinomainen suurkeittiössä, jossa paistotasoja ja erilaisia kypsennysmetodeita tarvitaan vaihtelevasti. Krominikkeliteräksestä valmistetut Bartscherin vesigrillit ovat korkeatasoisia ja suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön, esimerkiksi ravintolassa, hotellissa ja catering-palveluissa. Toimitus sisältää ritilän ja puhdistuslastan, jotta pääset helposti ja nopeasti alkuun grillaamisessa. Valikoimastamme löydät myös muunlaisia paistotasoja ja grillejä, joista löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ja riittävällä tehokkuudella varustetun grillin.

Vesigrilli savuttomaan grillaamisen sisätiloissa

Vesigrilli mahdollistaa nopean, puhtaan ja terveellisen grillaamisen sisätiloissa. Paistoliemet ja -jämät valuvat vesikaukaloon, joten puhdistus käytön jälkeen onnistuu kätevästi. 3- portainen lämpötilansäätö kytkimellä auttaa kokkia säätämään grillaamisen lämpötilan juuri sopivalle tasolle. Näin hallitset grillaamisen tehokkuuden alusta loppuun saakka, eikä grilli kuumene liikaa kypsennyksen loppuvaiheessa. Voit käyttää vesigrilliä sisätiloissa ilman haitallista savua tai hajua. Ammattimaiset ruuanlaittajat, kokit ja keittäjät arvostavat kaasukäyttöisiä paistotasoja sekä grillejä, koska ne ovat tehokkaita ja soveltuvat erinomaisesti korkeaa paistolämpötilaa vaativaan ruuanlaittoon. Iso ritilä mahdollistaa monenlaisten raaka-aineiden grillaamisen samanaikaisesti. Vartaat, pihvit, kasvikset ja muut herkut kypsyvät herkullisen rapeiksi tuossa tuokiossa. Grilli ei kuumenna keittiötäsi liikaa, eivätkä savut heikennä sisäilman laatua. Tehokas ilmanvaihto on kuitenkin suositeltavaa jokaisessa tilassa, jossa käytetään uunia, liettä ja muita paistotasoja. Mikäli etsit grilliä, joka kypsentää lihaa hitaasti ja pitkän ajan kuluessa, saattaa kebab-grilli olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Vesigrilli lämpenee nopeasti, noin kahdessa ja puolessa minuutissa ylimmällä asteella. Merkkivalo kertoo, kun grilli on tarpeeksi kuuma ruuanlaiton aloittamiseen. Ensimmäisestä pihvistä lähtien teho on riittävän korkea, eikä sinun tarvitse uhrata raaka-aineita vajaan lämmön vuoksi. Voit myös helposti säätää ruuan kypsymistä ja varmistaa, että ylikypsennystä tai palamista ei pääse tapahtumaan. Muita expondon verkkokaupan ammattitason grillejä ovat esimerkiksi ainutlaatuiset laavakivigrillit, jotka myös soveltuvat sisätilassa käytettäväksi.

Ammattikäyttöön suunnitellut keittiövälineet luotettavalta valmistajalta

Bartscherin vesigrilli on varma valinta suurkeittiöön ja vaativalle harrastelijalle. Krominikkeliteräs ja vesikaukalo tekevät käytöstä sujuvaa ja puhdistamisesta vaivatonta. Paistamisen yhteydessä syntyvät nesteet ja jätteet valuvat kaukaloon, jonka voit näppärästi tyhjentää grillaamisen jälkeen ja pestä puhtaaksi. Ammattikeittiön välineiden valinnassa puhtaus onkin yksi tärkeimmistä kriteereistä, sillä jokaisen päivän päätteeksi välineet on voitava pestä huolellisesti. Toimitus sisältää puhdistuslastan, joka myös osaltaan helpottaa grillaamisen jälkeen tapahtuvaa puhdistamista. Vaikka liha tai paistorasva tarttuisi hieman ritilän pintaan kiinni, onnistuu puhdistaminen näppärästi lastan avulla. Saksalainen laatu sekä tarkoin suunnittelut yksityiskohdat takaavat, että vesigrilli on pitkäkestoinen hankinta ammattilaisen käyttöön.

Vesigrilli kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Krominikkeliteräs on helppo pitää puhtaana
  • Laadukas materiaali kestää kovaakin kulutusta
  • Nopea, puhdas ja terveellinen grillaus - paistoliemet ja -jämät valuvat vesikaukaloon
  • Kovanluokan saksalaiselta valmistajalta

Vesigrilli on erinomainen valinta ravintolan korkeatasoiseen ruuanlaittoon. Laadukkaat pihvit ja huolella valmistetut kasvislisukkeet pääsevät oikeuksiinsa, kun ne valmistetaan ammattitaidolla ja laadukkailla laitteilla. Perinteisen lieden ja uunin lisäksi ammattilaiset tarvitsevat ruuanlaittoon grillejä ja muita kypsennyslaitteita, jotka mahdollistavat ruuan monipuolisen ja joustavan kypsentämisen. Eri kypsennysmetodit tuovat annoksiin aivan erilaisen makumaailman, mehevyyden ja koostumuksen.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisesti ammattitason keittiövälineitä, esimerkiksi pikaruokaravintoloille ja kahviloille soveltuvia hot dog -laitteita ja -grillejä. Tarjoamme myös parhaan hinnan takuun sekä kolmen vuoden tuotetakuun. Näin voit luottaa, että tilaamalla expondolta saat laatutuotteet edullisimpaan hintaan. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja ja palautus on aina ilmainen. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet.