Uusi

Tuote: EX10280331

|

Malli: WIE-BK-60

Hunajaimuri - diagonaalinen - sähköinen - 4 kampaa

439,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • käytännöllinen – kennokoriin, jonka sisähalkaisija on 47 cm, mahtuu 4 kennoa enintään 500 x 260 mm
  • säädettävä - hunajapuristin toimii 140 W teholla ja tarjoaa 10 nopeustasoa, joiden avulla voit määrittää linkousnopeuden erikseen
  • Yksinkertainen - puhdas hunajan täyttö korotetun tason ja tyhjennyshanan kautta
  • Vakaa - kolmen tukevan rautajalan ansiosta, jotka myös helpottavat täyttöä
  • hygieeninen - ruostumattomasta teräksestä koostuvan lingon ja kehäkorin ansiosta

TUOTEKUVAUS

Korkealaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu hunajalinko 4 hunajakehää varten

Hunajalinko on yksi mehiläishoitajan tärkeimmistä työkaluista. Wiesenfieldin mehiläishoitotarpeiden sähköinen diagonaaliimuri, johon mahtuu 4 kenkää, ja se on ihanteellinen hunajan tuotantoon pienessä tai yksityisessä mittakaavassa.

Sähköinen diagonaaliimuri tehokkaaseen ja nopeaan hunajan keräämiseen

Diagonaaliset uuttolaitteet, kuten malli WIE-BK-60, mahdollistavat hunajan valumisen helposti pois sekä suurempien kenkien poistamisen. Voit käsitellä sadon vain muutamalla linkouskierroksella neljän kehyksen kapasiteetin ansiosta, joiden enimmäiskoko on 500 x 260 mm. Suuri kattilan halkaisija, jossa on 47 cm, synnyttää riittävät keskipakovoimat hunajan tehokkaaseen poistoon hunajakennosta. Hunajapuristin 4 kampaa toimii sähköisesti ja teholla 140 W. Kymmenen nopeustason ansiosta voit määrittää linkousnopeuden yksilöllisesti; Pyörimissuunnan voi säätää yhtä joustavasti. Hätäpainike mahdollistaa turvallisen käytön.

Keskipakorunko ja kennokori on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja täyttävät hygieenisen hunajan tuotannon vaatimukset. Materiaali on myös erityisen kestävää ja helposti puhdistettavaa käytön jälkeen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hunajapuristin on hieman kohotettu kolmella tukevalla rautajalalla, mikä helpottaa hunajan täyttämistä. Tyhjennyshana mahdollistaa lingon puhtaan ja täsmällisen tyhjentämisen. Läpinäkyvän akryylilasisen kannen avulla voit seurata keskipakoprosessia koko ajan, jolloin voit hallita hunajasatoa täysin.

TEKNISET TIEDOT