Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20280416

|

Malli: WIE-TB1-XL

Kakkoslaatu Koiran kuljetushäkki - alumiini - kalteva etuseinä - 69 x 90 x 50 cm

119,00 € 139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • eläinystävällinen – leveät alumiiniristikot varmistavat hyvän ilmankierron ja parhaan näkyvyyden koiralle
  • tilaa säästävä – mahtuu useimpien ajoneuvojen tavaratilaan tai takapenkille kallistetun etuosan ja 69 x 90 x 50 cm:n kokonsa ansiosta
  • helppokäyttöinen – nopea koota ja mutkaton pikakiinnitys
  • kompakti – voidaan nostaa vaivatta autoon pienen 11.4 kg:n kokonaispainonsa ansiosta
  • laadukas – ruosteenkestävä autohäkki on valmistettu MDF-levystä ja alumiiniristikoista parhaan vakauden ja kestävän rakenteen takaamiseksi

TUOTEKUVAUS

Koiran kuljetushäkki Wiesenfieldiltä takaa lemmikkisi turvallisuuden automatkoilla!

Wiesenfieldin laadukas kuljetushäkki koiralle on paras tapa tarjota lemmikillesi turvallinen automatka. Kolarin sattuessa kuljetettu eläin pysyy häkissä turvassa, eikä vaaranna itseään, kuljettajaa tai muita matkustajia. Autohäkin kallistettu etuosa tarjoaa optimaalista tilankäyttöä. Tästä syystä se sopiikin useisiin erikokoisiin autoihin. Huomioi kuitenkin, että häkin kokonaismitat ovat 69 x 90 x 50 cm, pohjan ollessa 890 x 690 mm ja kannen 800 x 455 mm.

Lukittava ja kevytrakenteinen: koiran autohäkki alumiinista

MDF-puulevystä ja alumiiniristikoista koostuva koiran autohäkki on erittäin vankka, takaa pitkän käyttöiän ja on helppo puhdistaa. Suuret ristikkovälit tarjoavat koirallesi ihanteellisen näkyvyyden ja runsaasti ilmaa ajon aikana. Ristikoiden välit ovat maks. 7,5 cm. Huomioi, että tämän mitan tulee olla pienempi, kuin lemmikkisi pään ympärysmitta. Käytännöllisen pikalukon avulla voit avata tai sulkea häkin oven turvallisesti ja helposti. Lisäksi koko häkki on kevyt nostaa autoon sen pienen 11.4 kg kokonaispainon ansiosta.

Koiran kuljetuslaatikkoa valitessasi on tärkeää huomioida sekä autosi että lemmikkisi koko. Liian pienet mallit ovat epämukavia koiralle, kun taas liian suuret versiot voivat olla kolaritilanteessa vaarallisia. Koirasi tulisikin pystyä seisomaan kuljetuslaatikossa suorassa sekä kääntymään ja asettumaan makuulle mukavasti. Varmista etenkin pentujen kohdalla, että ristikkoleveys on pienempi kuin koiran pään ympärysmitta. Muutoin riskiksi muodostuu tukehtumis- tai kuristumisvaara. Käytä näitä vinkkejä yleisenä ohjenuorana:

  • Laatikon leveys: 2 x rinnan ympärys
  • Laatikon pituus: koiran pituus + 10 cm (pienet koirat) ja + 30 cm (isot koirat)
  • Laatikon korkeus: koiran korkeus pystyasennossa + 5 cm (pienet koirat) ja + 15 cm (isot koirat)

Wiesenfieldin maataloustarvikkeista löydät laajan valikoiman erikokoisia kuljetuslaatikoita koirille.

Vinkkejä kuljetushäkin käyttöön

Kuljeta eläimiä vain tavaratilassa tai takapenkillä. Kuljetuslaatikko koiralle ei sovellu käytettäväksi jalkatilassa tai apukuskin istuimella. Käytä kuljetuslaatikon kiinnittämiseen sopivan kokoisia kiristyshihnoja. Liukumaton matto varmistaa, että lemmikkisi matkustaa mukavasti.

TEKNISET TIEDOT