Tuote: EX10280042

|

Malli: WIE-PM-2000

Pellettikone - enintään 200 kg/h - Ø 229 mm

5 349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - tuottaa pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen orgaanisista aineista
  • tehokas - käsittelee 200 kg / h rehua tai 120 - 200 kg / h haketta
  • nopea - 7 500 W moottori tarjoaa 1450 r/min nopeuden
  • kestävä - pellettien pidempi säilyvyysaika 60 - 80 °C lämpötilaan kuumennuksen ansiosta
  • intuitiivinen - kompakti, liikkuva ja helppokäyttöinen kone neljällä pyörällä

TUOTEKUVAUS

Pellettipuristin suurille rehumäärille lyhyessä ajassa

Haluatko tuottaa itse kustannustehokkaasti suuria määriä pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen: Laadukkaiden maataloustarvikkeiden asiantuntijoiden Wiesenfieldin pellettikoneella WIE-PM- 2000 voit tuottaa jopa 200 kg rehua tunnissa tai käsitellä jopa 200 kg / h haketta.

Wiesenfieldin teollisuustarvikevalikoiman ammattimainen pellettikone

Tuota sylinterimäisiä rehurakeita oman reseptisi mukaan ja näin tiedät aina tarkalleen, mitä ainesosia ne sisältävät. Sinä yksin päätät, mitä vitamiineja ja kivennäisaineita lisäät viljaan, maissiin, kauraan tai heinään ruokkiaksesi eläimiäsi. Sama koskee kotitekoisten lannoitepuikkojen ainesosia. Pelletointikone on kuitenkin ihanteellinen myös sahanpuru-tai paperirakeiden valmistamiseen uunin lämmittämistä varten - ympäristöystävällistä ja täysin ilman liimaa, kuten lastulevytkin.

Täytetty materiaali puristetaan suurella paineella muotin läpi, jonka halkaisija on 229 mm. Paine ja lämmitys 60 - 80 °C lämpötilassa saavat aikaan lujasti puristettuja pellettejä, joiden halkaisija on 6 mm reikälevyn vuoksi. Tämän kuumennuksen ansiosta pelletit säilyvät kauemmin. Käytännöllisen galvanoidusta teräslevystä valmistetun poistokourun ansiosta voit täyttää valmiit pelletit suoraan säkkeihin tai muihin säiliöihin.

Granulaattipuristin, joka on erittäin vakaa neljän tukevan pyöränsa ansiosta, toimii 7500 W: n sähkömoottorilla. Intuitiivisesti käytettävä kone on varustettu hätäpysäytyskytkimellä, joka on sijoitettu keskelle lukittavaan kytkentärasiaan ja on siten helposti käytettävissä kaikkina aikoina. Syöttösuppilossa oleva suojaverkko (ritilä 37 x 37 mm) estää vieraita esineitä putoamasta puristimeen tai siihen koskemisen ja vakavat loukkaantumiset. Vankka valuraudasta valmistettu kestävä pellettikone tarjoaa uskollista palvelua monien vuosien ajan, eikä sen tästä syystä pitäisi puuttua miltään maatilalta!

Huomautus: Tilaa samalla myös sideaine pelleteille (tuotenro: 10530000). Vehnätärkkelysjauhe helpottaa pelletin puristamista ja varastointia.

Huomautus kuluvista osista: Pellettipuristimien sisäänrakennettuja matriiseja ja rullia voi käyttää 300 tuntia. Kun rulla tai matriisi on kulunut, vaihda se viipymättä uuteen. Kuluvilla osilla ei ole kolmen vuoden takuuta. Löydät sopivat varaosat expondon verkkokaupasta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET