Tarjous

Tuote: EX18000523

|

Malli: WIE-SM-200-SET-2

Tallimatto - 15 kpl sarja - pohjaurat - mm - 33.45 m²

2 449,00 € 2 979,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – soveltuu lattiapäällysteeksi lehmä- ja hevostalleille
  • liukumaton – kuvioitu pinta antaa eläimille hyvän pidon
  • iskunvaimennus – 12 mm paksu materiaali vaimentaa tärinää
  • hygieeninen – NR, kierrätetty kumi on helppo puhdistaa
  • kätevä – urat pohjassa mahdollistavat lattian kuivumisen maton alla

TUOTEKUVAUS

Liukumattomat, 12 mm paksut tallimatot lehmille ja hevosille

Wiesenfieldin laadukkaat tallimatot toimivat varmana ja puhtaana lattiapäällysteenä talleissa ja siirtymäalueilla. Niiden pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus tekevät niistä täydellisen valinnan moderneille maito- ja hevostiloille.

Mukava jalusta Wiesenfieldin kumimatolla

Olipa kyseessä sitten karsina, siirtymäalue tai laidun, jolla eläimesi juoksevat, on alustan oltava poljettava ja sen on kestettävä muuttuvia sääolosuhteita ja kosteutta. Tällä Wiesenfieldin toiminnallisella lattiapäällysteellä saat helppohoitoisen ja hyvin ilmastoidun pinnan ja voit vähentää mudan ja lätäköiden muodostumista.

Käytetty materiaali on erittäin kestävää ja repimislujaa. Sen kimmoisuus ja pintarakenne antavat eläimille hyvän pidon maahan ja ehkäisevät siten kaatumisia. 12 mm paksulla alustalla on myös kylmän eristysominaisuudet ja erinomainen iskunvaimennus. Tämän seurauksena matot vaimentavat potkumelua tallissa.

Helppohoitoinen karsinamatto tukee hygieenistä karjanhoitoa

Kumimattojen pohjalla on käytännölliset nystyrät. Näin kosteus, kuten virtsa tai sadevesi, pääsee valumaan luotettavasti maton alta. Materiaali kestää ulosteita ja sillä on pitkä käyttöikä. Hyvä ilmanvaihto ja puhdas alusta ehkäisevät eläinten sorkkiin tarttuvien taudinaiheuttajien lisääntymistä. Kumimatto on helppohoitoinen ja helposti puhdistettava vesisuihkulla. Lisäksi tallimatot vähentävät kuivikkeiden käyttötarvetta. Tämä paitsi säästää kustannuksia myös parantaa tallien sisäilmaa pölysaasteen vähennyttyä.

Varusta maatilasi tällä nivelystävällisellä Wiesenfieldin tallimatolla ja edistä siten eläinten hyvinvointia ja terveyttä.

TEKNISET TIEDOT