Yhdistelmägrilli

Expondon kaasulla toimiva yhdistelmägrilli sopii erinomaisesti ravintoloiden ja pitopalveluiden käyttöön. Kaasugrilli on saatavissa joko yhdellä tai kolmella polttimella ja paistamiseen voi käyttää joko ritilää tai grillausvuokaa. Yhdistelmägrilli sopii siis erinomaisesti kaikenlaisten grilliruokien valmistamiseen. 70 cm:n levyinen kolmen polttimen grilli tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten ruokien grillaamiseen samanaikaisesti. Grillausvuoassa tai paistopellillä voit grillata esimerkiksi kokonaisia kanoja. Tilaa edullinen yhdistelmägrilli jo tänään ja voit valmistaa maukkaita grilliherkkuja ympäri vuoden!

Kaasukäyttöinen yhdistelmägrilli Expondolta

Expondon valikoimasta löydät erilaisia kaasukäyttöisiä yhdistelmägrillejä, joilla voit paistaa rapeita ja herkullisia grilliruokia, kuten pihvejä, makkaroita, kyljyksiä tai erilaisia kasvisvaihtoehtoja. Grilli toimii nestekaasulla ja piezo-sytytysjärjestelmällä, ja toimitukseen kuuluu letku ja paineensäätöventtiili. Kahvoilla varustetun grillausvuoan voit asettaa grilliin ritilän sijasta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grilli, vuoka ja ritilät on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Grillin alaosaan voit ritilää käyttäessäsi asettaa rasvapellin, joka kerää ylimääräisen rasvan. Näin ylijäänyt rasva on helppo poistaa rasvapellin avulla. Yhdistelmägrilli sopii siis erinomaisesti vaikkapa grillikioskeihin tai -kojuihin esimerkiksi erilaisissa kesätapahtumissa ja vaikkapa joulumarkkinoilla. Ritilällä voit paistaa herkulliset grillimakkarat ja -pihvit, jotka saavat ritilästä grilliruoalle tyypillisen kuvioinnin. Grillivuoassa voit puolestaan paistaa rasvassa vaikkapa lihapullia tai berliiniläisiä currywursteja. Niinpä yhdistelmägrilli on erittäin monikäyttöinen ja sopii kaikenlaisten grilliruokien valmistamiseen.

Grilliherkut voit valmistaa helposti myös sähkökäyttöisellä barbecue-grillillä, jossa on sekä sileä että uritettu pinta. Tarttumattoman pinnan ansiosta ruoka ei pala kiinni grilliin ja voit siten grillata myös ilman rasvaa. Niinpä grilli sopii hyvin terveellisten, vähärasvaisten ruokien grillaukseen. Käytännöllinen kanagrilli vartailla on hyvä vaihtoehto, jos haluat grillata useamman kokonaisen kanan kerralla. Toki kanojen grillaus onnistuu myös helposti yhdistelmägrillissä!

Expondon monipuolinen ravintolalaitevalikoima

Expondo on erikoistunut ammattikäyttöön suunniteltuihin ravintolalaitteisiin ja -kalusteisiin. Löydät siis verkkokaupastamme kaikki laitteet ja varusteet, joita tarvitset ravintolan perustamiseen tai keittiövarustuksesi päivittämiseen! Yhdistelmägrillin lisäksi laadukas rasvakeitin kuuluu jokaisen grillin perusvarustukseen. Sähkökäyttöisellä rasvakeittimellä friteeraat ranskanperunat ja muut grilliherkut käden käänteessä. Verkkokaupastamme löydät myös kaikki muutkin suurkeittiökalusteet kuten sähkö-, kaasu- ja induktioliedet, jotka kuuluvat varmasti jokaisen ravintolan ensimmäisiin hankintoihin. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä. Lisäksi ruostumaton teräs on erittäin hygieeninen materiaali, sillä bakteerit ja lika eivät pääse kertymään sen tasaiseen pintaan ja laitteet on helppo pitää puhtaina tavanomaisella puhdistusaineella.

Kaikki tuotteemme ovat turvallisia ja pitkäikäisiä. Tämän varmistamme jatkuvan laaduntarkkailun keinoin jo suunnittelu- ja tuotantovaiheessa. Voit siis luottaa ravintolalaitteidemme laatuun ja kestävyyteen. Tutustu siis monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme ja vakuutu erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme. Kun tilaat kaikki tarvitsemasi laitteet Expondolta, säästät selvää rahaa. Lisäksi voit tutustua tuotevalikoimaamme kätevästi kotoa käsin ja tehdä tilauksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelumme auttaa aina kaikissa kysymyksissä ja sopivien tuotteiden valinnassa. Tilaa siis tehokas yhdistelmägrilli verkkokaupastamme jo tänään!