(1) Arvostelu

Tuote: EX10240034

|

Malli: ST-KS-200N

Avainsäilö - numerolukko - seinäkiinnitys - kannella

44,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • turvallinen - nelinumeroinen numerolukko, jossa on 10 000 mahdollista numeroyhdistelmää ja kansi
  • suojattu - nollauskytkin avainkotelon sisällä koodin vaihtamiseksi
  • tilava - iso sisäosa, jossa tilaa useille avaimille
  • vakaa - säänkestävä ja pitkäkestoinen alumiiniseoksesta valmistettu rakenne
  • helppo asennettava - esiporatut reiät takaseinässä helppoa seinälle kiinnittämistä varten mukana toimitetulla neljällä ruuvilla ja tapilla

TUOTEKUVAUS

uhdas ja turvallinen! Numerolukolla lukittava avainsäilö

Onko sinusta liian turvatonta piilottaa etuoven, kellarin tai autotallin avain oven maton alle? Sitten käytännöllinen avainsäilö ST-KS-200N Stamonyn toimistokalustevalikoimasta on juuri se oikea valinta sinulle! Lukittavan ja säänkestävän avainsäilön voit sijoittaa seinäkiinnityksen avulla sinne, missä ikinä sitä tarvitaankaan.

Tärkeät avaimet aina käsien ulottuvilla Stamonyn teollisuustarvikevalikoiman avainsäilössä

Miksi sinun pitäisi kuljettaa yksittäisiä avaimia tai autosi vara-avaimia mukanasi, jos vaarana on, että ne katoavat? Avainsäilö on erittäin hyvin suojattu luvattomalta käytöltä nelinumeroisella numerolukolla. Matemaattisesti tämä johtaa 10 000 numeroyhdistelmään, minkä vuoksi varkaiden on lähes mahdotonta murtaa lukkoa. Voit paljastaa voimassa olevan nelinumeroisen yhdistelmän vain luottohenkilöillesi, joilla on käyttöoikeus. Koodin vaihtamiseksi sinun on painettava pientä oven sisäpuolella sijaitsevaa reset-kytkintä ylöspäin. Aseta sitten haluamasi numerosarja ja paina vipua uudelleen alaspäin uuden koodin tallentamiseksi.

Avainsäilö on tehty erittäin kestävästä alumiiniseoksesta. Kuten materiaali on säilön rakennekin kehitetty siten, että sitä ei voida avata edes vasaran iskuilla. Säilön sisäosa, joiden mitat ovat 9 x 7,6 x 2,5 cm, tarjoaa runsaasti tilaa useiden avainten tai avainnippujen turvalliseen säilyttämiseen. Ja jotta numerolukko ei olisi heti ensi silmäyksellä näkyvissä, voit sijoittaa liikutettavan kannen numeroiden päälle. Tämä suojaa lukkoa samalla lialta, sateelta, tuulelta ja lumelta. Koodilla varustettu avainsäilö on ihanteellinen paikka säilyttää avaimia puhtaina, kuivina ja turvallisesti.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


4.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023

Guter Artikel allerdings zu klein für mehrere Schlüsselbunde, einfache Bedienung.