Tietoa toimituksesta

Tietoa toimituksesta

Toimituksen laadun takaamiseksi välitämme asiakastiedot (esim. nimen, osoitteen, sähköpostin) palveluntarjoajalle.

  • Lähetys on ilmainen toimitettaessa Suomeen tai Saksaan.
  • Tuotteen palautus on ilmainen
  • Tilauksesi suuruuden mukaan lähetys tapahtuu joko pakettipalvelulla (esim. DHL, GLS) tai rahtikuljetuksella (esim. Dachser, Raben)
  • Yleensä suurikokoiset tuotteet sekä suuret tilaukset toimitetaan rahtikuljetuksella
  • Suomenkielisen kaupan kautta tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti vain Suomeen ja Saksaan
  • Express- toimitukset ja toimitus tiettynä toivepäivänä sekä toimitukset postilokeroon eivät ole mahdollisia

Tietoa toimituspäivän arviointiin

Takaamme, että EU:n sisällä tehdyt maksetut tilaukset, jotka saapuvat meille arkipäivänä kello 15 mennessä ja joiden toimituksesta vastaa joko GLS tai DHL, annetaan 95% varmuudella jo saman päivän aikana logistiikkayritykselle. Takaus koskee seuraavien merkkien tuotteita: Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix ja Welbach.

Tuotteen arvioitu toimitusaika alkaa juoksemaan siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet maksun. Tämä riippuu maksutavasta. Tilisiirrolla maksettaessa raha siirtymiseen tilillemme kestää noin kolme arkipäivää, muilla maksutavoilla tähän menee vain noin yksi arkipäivä.

Jos tilaat enemmän kuin yhden tuotteen, lähetetään tuotteet mahdollisuuksien mukaan yhdessä. Jos yksittäisillä tuotteilla on eripituisia lähetysaikoja, pätee tuotteiden yhteislähetyksen arvoiduksi ajaksi pisin yksittäisen tuotteen yhteydessä annettu lähetysaika, jos asiasta ei erikseen muuta sovita.