Trustpilot

Ultraäänipesuri

Ultraäänipesuri puhdistaa hellävaraisesti korkealla puhdistustaajuudella. Korkea taajuus takaa, että puhdistusaine värähtelee korkealla taajuudella, jolloin pienimmätkin likajäämät irtoavat hellävaraisesti. Valikoimastamme löydät eri kokoisia ultraäänipesureita 0,7 litrasta aina 28 litraan saakka, sekä pesureita, joissa on kaasunpoisto-, sweep- ja pulssi-erityistoiminnot. Voit säätää laitteiden lämpötilaa ja ajastintoimintoa 60 minuuttiin saakka. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tarpeisiisi sopiva ultraäänipesuri expondolta jo tänään!

Kuinka ultraäänipesuri toimii

Ultraäänipuhdistuksessa pesuneste alkaa värähdellä korkealla taajuudella, mikä aiheuttaa kavitaatiota. Ultraääniaaltojen ansiosta pesunesteessä olevat esineet puhdistuvat erityisen hyvin, ja lisäksi puhdistusmenetelmä on erityisen hellävarainen eikä vahingoita puhdistettavia esineitä. Ultraäänipesu on kätevä menetelmä siksi, että se puhdistaa tehokkaasti jopa ne kohdat, jotka muuten ovat vaikeasti puhdistettavissa. Ultraäänipesu on myös turvallinen menetelmä, sillä se ei vahingoita ihoa tai muita ruumiinosia, eikä ihminen voi kuulla pesurin taajuutta. Pesunestettä ei kuitenkaan tule koskettaa puhdistuksen aikana, sillä se voi aiheuttaa vahinkoa.


Valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan ultraäänipesurin. Pienin pesurimme on tilavuudeltaan 0,7 litraa, ja suurin jopa 28 litraa. Kaikki laitteemme ovat helppokäyttöisiä ja myös helppoja puhdistaa. Jotta ultraäänipesuri kestää käytössä mahdollisimman pitkään, tulee se puhdistaa huolella. Puhdistusta varten voit käyttää ruostumattoman teräksen puhdistusainetta, jolla tahrat irtoavat säiliöstä. Kantokahvojen ansiosta pesuri on helppo kuljettaa paikasta toiseen. Laitteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne eivät pääse ruostumaan. Lisäksi laitteessa on kori puhdistettavia esineitä varten, täyttömerkintä, joka auttaa pesunesteen annostelussa, sekä käyttöpaneeli eri toimintojen, kuten kuumennus- ja ajastintoiminnon, säätämistä varten. Korin käyttö on erittäin suositeltavaa, sillä se estää säiliön ja puhdistettavien esineiden vahingoittumisen ja naarmuttumisen. Ulsonixin pesurit vakuuttavat erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.

Pesurin käyttö

Ultraäänipesuri sopii käytettäväksi sekä teollisuudessa että kotona. Meiltä löydät sopivan pesurin, haluatpa sitten pestä pieniä tai suuria esineitä. Voit ostaa pesurin esimerkiksi silmälasien tai mikroskooppien puhdistusta varten. Ultraäänipesureita tarvitaan usein myös lääketieteellisessä tekniikassa ja laboratorioissa välineiden ja kirurgisten instrumenttien puhdistukseen ja desinfiointiin. Näihin tarkoituksiin sopivat parhaiten neutraalit ja kevyesti emäksiset pesuaineet, sillä ne sopivat hyvin kirurgisten ja lääketieteellisten laitteiden puhdistukseen. Laite sopii myös mitä parhaiten korujen puhdistukseen. Voit pestä kulta- tai hopeakoruja sekä muita muotikoruja. Korujen kanssa työskentelevälle ovat grammavaakamme erittäin hyvä apuväline. Meiltä löydät myös metallinsulatusuuneja esimerkiksi kullan ja hopean sulattamista varten. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva ultraäänipesuri tai tarkkuusvaaka.


Ultraäänipuhdistuksessa on tärkeää puhdistusnesteen säännöllinen vaihtaminen, jotta neste ei likaannu liikaa. Tärkeää on myös puhdistettavien esineiden huuhtominen puhdistuksen jälkeen, sillä niihin saattaa jäädä lika- tai pesuainejäämiä, jotka lähtevät huuhtelemalla.


Osassa pesureita on myös kaasunpoisto- ja sweep-toiminnot. Kaasunpoistotoiminto parantaa puhdistustehoa, sillä kaasuttomassa nesteessä syntyy enemmän kavitaatiokuplia. Sweep-toiminto puolestaan takaa ultraäänen ihanteellisen jakaantumisen nesteessä, mikä myöskin parantaa puhdistustehoa.


Tutustu expondon laajaan tuotevalikoimaan jo tänään ja tilaa tarpeisiisi sopiva ultraäänipesuri! Autamme mielellämme oikeanlaisen pesurin valinnassa ja kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.