Maksu

Maksu

Verkkokaupastamme tilattaessa sinulla on mahdollisuus valita usean eri maksutavan välillä. Maksutavat vaihtelevat maakohtaisesti. Standardimaksutapa jokaisen maan kaupassa on tilisisiirto, Paypal ja luottokortti. Maakohtaiset maksutavat löytyvät kyseisen maan expondo-verkkosivuilta.

 

PayPal

Jos haluat käyttää PayPal maksutapaa, on sinun luotava virtuaalinen tili. Pankkitiedot tallentuvat, jolloin sinun ei tarvitse jokaisen kaupan yhteydessä antaa niitä uudelleen. PayPal:lla maksettaessa maksu hyvittyy samantien maksunsaajan tilille, joten normaalissa tilisiirrossa maksua hidastavat pankin siirtopäivät jäävät pois. Näin ollen myös tilauksenkäsittely ja tilauksen toimitus nopeutuu.

Kun valitset verkkokaupassamme PayPal:n maksutavaksi, ohjataan sinut eteenpäin PayPal-maksukenttään. Siellä sinun tulee kirjautua sisään PayPal-tunnuksillasi (sähköpostiosoite ja salasana) ja vahvistaa vielä maksun summa. Tämän jälkeen päädyt automaattisesti takaisin verkkokauppaamme.

 

Luottokortti ja Debit-kortti (Visa / Mastercard)

Luottokortti ja Debit-kortti ovat maksukortteja tavaroille ja palveluille, joita voit ostaa maailmanlaajuisesti. Niitä on saatavilla pankeista, joilla on yhteistyö luottokorttiyhtiöiden, kuten MasterCard tai Visa, kanssa. Tässä kaupassa voit maksaa Visa- tai MasterCard-luotto- tai Debit-kortilla. Tällöin sinut ohjataan maksulomakkeeseen, johon sinun on annettava seuraavat tiedot: kortinhaltijan nimi, luottokortin numero, voimassaoloaika ja kortin turvakoodi / CVC (löytyy kortin kääntöpuolelta).

 

Tietoa turvallisuudesta:

Maksettaessa luottokortilla internetissä on aina huomioitava, että rahansiirroissa, jotka tapahtuvat online-tilassa, ei saa ikinä antaa kortin tunnuslukua (PIN), vain ainoastaan luottokortin vahvistuskoodi. PIN-koodi on tarkoitettu ainoastaan rahannostoon pankkiautomaateista, eikä sitä tule ikinä ilmoittaa missään muussa yhteydessä. Sen sijaan internetissä suoritettujen luottokorttimaksujen yhteydessä on annettava kortinnumeron lisäksi kortin kääntöpuolella annettu CVV-koodi, joka vahvistaa sen, että maksunsuorittaja on varmasti luottokortin omistaja. CVV-koodi ei ikinä tallennu internettiin, vaan se täytyy antaa jokaisen maksun yhteydessä erikseen. Tämä estää kortin väärinkäyttöä. Maksettaessa sinun tulisi aina myös tarkistaa, että nettiyhteys verkkokauppaan on maksuhetkellä kunnollinen. Tällöin osoiterivillä lukee "https://" eikä "http://" ja siinä näkyy lisäksi pieni lukko. Vain tässä tapauksessa yhteys on asianmukaisesti suojattu.

 

Ennakkomaksu

Ennakkomaksu on maksutapa, jossa ostoksen maksu on suoritettava, jonka jälkeen ostos laitetaan vasta toimitukseen. Kaikissa tapauksissa on tässä kyseessä maksu tilisiirrolla. Kun olet tilannut meiltä tuotteen, saat tässä tapauksessa sähköpostitse maksutiedot, joista selviää tilisiirtoon tarvittavat maksun vastaanottajan tilitiedot. Kun maksu on siirtynyt vastaanottajan tilille, laitetaan tavara tämän jälkeen toimitukseen.

 

Klarna

Suomalaisessa kaupassamme ainoa maksutapa laskulla on Klarna-lasku. Tällä tavoin voit maksaa tavaran vasta sen vastaanottamisen jälkeen. Lasku lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai tavaran mukana. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.

Käyttäessäsi Klarna laskua on laskutus- ja toimitusosoitteen oltava aina sama.

Kun haluat maksaa tilauksesi Klarna laskulla ja olet yritysasiakas, huomioithan, että laskutusosoitteen ja toimitusosoitteen on oltava samoja. Lisäksi laskutusosoitteen on oltava y-tunnuksen yhteydessä ilmoitettu osoite. Yrityksesi nimen lisäksi sinun täytyy merkitä etu- ja sukunimesi tilaukseen, jotta tilaus on kattava ja hyväksyttävä.

 

Erämaksu Klarnalla

Erämaksusssa maksettava kokonaissumma on jaettu pieniin eriin, jotka on maksettava sovittuina ajankohtina.

 

Postiennakko

Kun maksat postiennakolla, maksat tavaroista vasta toimituksen yhteydessä. Siksi sinun tai valtuutetun henkilön on oltava läsnä toimituksen yhteydessä toimitusosoitteessa maksamassa summa käteisellä ja vastaanottamassa tavarat. Postiennakkopaketit lähetetään heti, koska maksua ei tarvitse odottaa. Tilaukset voidaan maksaa postimaksuna vain, jos toimitusosoite vastaa laskutusosoitetta. Postiennakko ei ole valitettavasti mahdollinen tilatessasi merkkien Kern, Bartscher, Fein tai GGG tuotteita. Jos maksat postiennakolla, veloitamme 5 € lisämaksun.