Maksu

Maksutavat

Joku on joskus sanonut: "Jos olet hyvä jossakin, älä koskaan tee sitä ilmaiseksi", ja me olemme parhaita, joten tarjoamme erilaisia nopeita, helppoja ja yksinkertaisia maksuvaihtoehtoja kaikille.

**Maksuvaihtoehdot voivat vaihdella sen maan mukaan, jossa olet.

 

PayPal

Kun valitset verkkokaupassamme PayPal:n maksutavaksi, ohjataan sinut eteenpäin PayPal-maksukenttään. Siellä sinun tulee kirjautua sisään PayPal-tunnuksillasi (sähköpostiosoite ja salasana) ja vahvistaa vielä maksun summa. Tämän jälkeen päädyt automaattisesti takaisin verkkokauppaamme. Erittäin nopeaa ja helppoa.

 

Luottokortti ja debit-kortti (Visa / Mastercard)

Tässä kaupassa voit maksaa helposti Visa- tai MasterCard-luottokorteilla tai debit-kortilla. Tällöin sinut ohjataan maksulomakkeeseen, johon sinun on annettava seuraavat tiedot: kortinhaltijan nimi, luottokortin numero, voimassaoloaika ja kortin turvakoodi / CVC (löytyy kortin kääntöpuolelta).

 

Tilisiirto / pankkisiirto / SEPA

Kun olet tilannut meiltä tuotteen, saat tässä tapauksessa sähköpostitse maksutiedot, joista selviää tilisiirtoon tarvittavat maksun vastaanottajan tilitiedot. Kun maksu on siirtynyt vastaanottajan tilille, laitetaan tavara tämän jälkeen toimitukseen.

 

Klarna

Suomalaisessa kaupassamme ainoa maksutapa laskulla on Klarna-lasku. Tällä tavoin voit maksaa tavaran vasta sen vastaanottamisen jälkeen. Lasku lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai tavaran mukana. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.

Käyttäessäsi Klarna-laskua on laskutus- ja toimitusosoitteen oltava aina sama.

Kun haluat maksaa tilauksesi Klarna-laskulla ja olet yritysasiakas, huomioithan, että laskutusosoitteen ja toimitusosoitteen on oltava samoja. Lisäksi laskutusosoitteen on oltava y-tunnuksen yhteydessä ilmoitettu osoite. Yrityksesi nimen lisäksi sinun täytyy merkitä etu- ja sukunimesi tilaukseen, jotta tilaus on kattava ja hyväksyttävä.

 

Erämaksu Klarnalla

Erämaksussa maksettava kokonaissumma on jaettu pieniin eriin, jotka on maksettava sovittuina ajankohtina.

 

Postiennakko

Kun maksat postiennakolla, maksat tavaroista vasta toimituksen yhteydessä. Siksi sinun tai valtuutetun henkilön on oltava läsnä toimituksen yhteydessä toimitusosoitteessa maksamassa summa käteisellä ja vastaanottamassa tavarat. Postiennakkopaketit lähetetään heti, koska maksua ei tarvitse odottaa. Tilaukset voidaan maksaa postimaksuna vain, jos toimitusosoite vastaa laskutusosoitetta. Postiennakko ei ole valitettavasti mahdollinen tilatessasi merkkien Kern, Bartscher, Fein tai GGG tuotteita. Jos maksat postiennakolla, veloitamme 5 € lisämaksun.

 

Tietoa turvallisuudesta

PIN-koodi on tarkoitettu ainoastaan rahannostoon pankkiautomaateista, eikä sitä tule ikinä ilmoittaa missään muussa yhteydessä. Sen sijaan internetissä suoritettujen luottokorttimaksujen yhteydessä on annettava kortinnumeron lisäksi kortin kääntöpuolella annettu CVV-koodi, joka vahvistaa sen, että maksunsuorittaja on varmasti luottokortin omistaja.

Maksettaessa sinun tulisi aina myös tarkistaa, että nettiyhteys verkkokauppaan on maksuhetkellä kunnollinen. Tällöin osoiterivillä lukee "https://" eikä "http://" ja siinä näkyy lisäksi pieni lukko. Vain tässä tapauksessa yhteys on asianmukaisesti suojattu.

Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelijamme auttavat ja neuvovat sinua mielellään.