Maksu

Maksu

Verkkokaupastamme tilattaessa sinulla on mahdollisuus valita usean eri maksutavan välillä. Maksutavat vaihtelevat maakohtaisesti. Standardimaksutapa jokaisen maan kaupassa on tilisisiirto, Paypal ja luottokortti. Maakohtaiset maksutavat löytyvät kyseisen maan expondo-verkkosivuilta.

 

PayPal

Jos haluat käyttää PayPal maksutapaa, on sinun luotava virtuaalinen tili. Pankkitiedot tallentuvat, jolloin sinun ei tarvitse jokaisen kaupan yhteydessä antaa niitä uudelleen. PayPal:lla maksettaessa maksu hyvittyy samantien maksunsaajan tilille, joten normaalissa tilisiirrossa maksua hidastavat pankin siirtopäivät jäävät pois. Näin ollen myös tilauksenkäsittely ja tilauksen toimitus nopeutuu.

Kun valitset verkkokaupassamme PayPal:n maksutavaksi, ohjataan sinut eteenpäin PayPal-maksukenttään. Siellä sinun tulee kirjautua sisään PayPal-tunnuksillasi (sähköpostiosoite ja salasana) ja vahvistaa vielä maksun summa. Tämän jälkeen päädyt automaattisesti takaisin verkkokauppaamme.

 

Luottokortti (Visa /Mastercard)

Luottokortti on kansainvälisesti erittäin yleinen maksutapa tavaroiden ja palvelujen maksamisessa. Maksutavan käytön mahdollistavat yhteistyö luottokorttiyhtiöiden - MasterCard tai Visa - kanssa. Verkkokaupassamme voit maksaa helposti Visa- tai Mastercard-luottokorteilla. Tällöin sinut ohjataan lomakkeeseen, johon sinun on annettava luottokortin tietosi – kortin omistajan nimi, luottokortin numero, voimassaolo päivämäärä, ja CVV-vahvistuskoodi (kortin kääntöpuolella).

 

Tietoa turvallisuudesta:

Maksettaessa luottokortilla internetissä on aina huomioitava, että rahansiirroissa, jotka tapahtuvat online-tilassa, ei saa ikinä antaa kortin tunnuslukua (PIN), vain ainoastaan luottokortin vahvistuskoodi. PIN-koodi on tarkoitettu ainoastaan rahannostoon pankkiautomaateista, eikä sitä tule ikinä ilmoittaa missään muussa yhteydessä. Sen sijaan internetissä suoritettujen luottokorttimaksujen yhteydessä on annettava kortinnumeron lisäksi kortin kääntöpuolella annettu CVV-koodi, joka vahvistaa sen, että maksunsuorittaja on varmasti luottokortin omistaja. CVV-koodi ei ikinä tallennu internettiin, vaan se täytyy antaa jokaisen maksun yhteydessä erikseen. Tämä estää kortin väärinkäyttöä. Maksettaessa sinun tulisi aina myös tarkistaa, että nettiyhteys verkkokauppaan on maksuhetkellä kunnollinen. Tällöin osoiterivillä lukee "https://" eikä "http://" ja siinä näkyy lisäksi pieni lukko. Vain tässä tapauksessa yhteys on asianmukaisesti suojattu.

 

Ennakkomaksu

Ennakkomaksu on maksutapa, jossa ostoksen maksu on suoritettava, jonka jälkeen ostos laitetaan vasta toimitukseen. Kaikissa tapauksissa on tässä kyseessä maksu tilisiirrolla. Kun olet tilannut meiltä tuotteen, saat tässä tapauksessa sähköpostitse maksutiedot, joista selviää tilisiirtoon tarvittavat maksun vastaanottajan tilitiedot. Kun maksu on siirtynyt vastaanottajan tilille, laitetaan tavara tämän jälkeen toimitukseen.

 

Pankkikortti

Pankkikortti on maksukortti, jota voidaan käyttää käteiseen verrattavana maksuvälineenä tai sillä voidaan nostaa käteistä pankkiautomaatista. Erona luottokortteihin pankkikortilla maksettaessa on, että maksu peritään kortinhaltijan tililtä useimmiten muutamassa päivässä.

Joidenkin maiden kaupoissa tarjoamme mahdollisuuden maksaa kansallisella ja kansainvälisellä pankkikortilla. Näin ollen suomalaisessa kaupassa hyväksytään Visa Electron maksukortiksi. Maksuprosessi on identtinen luottokorttimaksun kanssa. Maksukenttään sinun tule valita kyseessä oleva pankkikortti ja antaa korttitiedot CVV-koodi mukaanlukien.

 

Klarna

Suomalaisessa kaupassamme ainoa maksutapa laskulla on Klarna-lasku. Tällä tavoin voit maksaa tavaran vasta sen vastaanottamisen jälkeen. Lasku lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai tavaran mukana. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.

Käyttäessäsi Klarna laskua on laskutus- ja toimitusosoitteen oltava aina sama.

Kun haluat maksaa tilauksesi Klarna laskulla ja olet yritysasiakas, huomioithan, että laskutusosoitteen ja toimitusosoitteen on oltava samoja. Lisäksi laskutusosoitteen on oltava y-tunnuksen yhteydessä ilmoitettu osoite. Yrityksesi nimen lisäksi sinun täytyy merkitä etu- ja sukunimesi tilaukseen, jotta tilaus on kattava ja hyväksyttävä.

 

Erämaksu Klarnalla

Erämaksusssa maksettava kokonaissumma on jaettu pieniin eriin, jotka on maksettava sovittuina ajankohtina.

 

Joustava erämaksu

Kaikki tilaukset, joihin valitset joustavan erämaksun, kerätään selkeään kuukausilaskuun. Nämä lähetetään aina kuun puolessa välissä. Kun käytät maksutapaa ensimmäistä kertaa, saat ensimmäisen kuukausimaksun seuraavassa kuussa.

 

Kiinteä erämaksu

Kiinteällä erämaksulla maksaminen 3, 6 tai 12 kuukaudessa on mahdollista ja laskun kokonaissumma jaetaan tasaisesti tälle ajanjaksolle. Lasku lisätään joustavaan erämaksuun ja saat vain yhden kuukausilaskun kaikista maksetuista erämaksuista. Kiinteän erämaksun korko on n. 9,99 % p.a.