Trustpilot

Kassalipas

Oli kyseessä sitten yritys, yhdistys tai vaikkapa kodin käteissäästöt, expondon kassalippaat takaavat käteisen turvallisen säilytyksen. Valikoimastamme löytyy erikokoisia kassalippaita jokaisen tarpeeseen. Kassalippaiden sisällä on erilaisia kolikoiden lajittelumahdollisuuksia, joilla saat pidettyä rahat kätevästi järjestyksessä. Tämä helpottaa niin rahojen laskemista kuin myös esimerkiksi vaihtorahan antoa. Suurimmasta osasta kassalippaitamme löydät myös kolikkotarjottimen, joka helpottaa suuren kolikkomäärän laskemista kätevien laskentaviivojen ansiosta. Viivat on merkitty niin, että voit helposti laskea euromäärän tarjottimelta. Tutustu valikoimamme kassalippaisiin ja ota yhteyttä mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä!

LUKOLLINEN KASSALIPAS

Kassalippaamme on varusteltuja lukolla, jotta siellä voidaan turvallisesti säilyttää niin rahaa kuin muita arvoesineitä. Lukollinen kassalipas on myös erittäin käytännöllinen esimerkiksi myyjäisiin tai harrastustapahtumiin, joissa maksutapana on usein käteinen. Kassalippaissa on erillinen kolikoille tarkoitettu osio, johon eri kolikot voidaan kätevästi erotella. Tämä tekee myös kassan laskusta huomattavasti nopeampaa ja helpompaa! Kolikko-osion alla on helppo säilyttää esimerkiksi setelit ja kuitit. Kestävä kassalipas pitää rahat ja arvoesineet turvallisesti lukkojen takana ja näin sinun ei tarvitse murehtia käteisten joutuvan vääriin käsiin. Kassalippaiden kantokahva helpottaa myös kassalippaan helppoa siirtämistä paikasta toiseen ja sen käsittely sujuu helposti myös matkustaessa.

KASSALIPAS KOLIKKOTARJOTTIMELLA

Kolikkotarjotin helpottaa rahojen säilytystä-, käsittelyä- ja laskemista huomattavasti. Kolikkotarjottimella on jokaiselle eurokolikolle oma osio, johon ne saa kätevästi riviin laskemista ja järjestämistä varten. Tarjottimessa on myös tasasummaluvut, jotka helpottavat nopeaa kassanlaskua. Myös myyntitilanteessa isoja määriä kolikoita käsiteltäessä kolikkotarjotin auttaa laskemaan summan huomattavasti nopeammin mitä käsin. Käteiskassan laskemisen ei tarvitse olla vaikeaa, helpota siis laskujasi kassalippaan mukana tulevalla kolikkotarjottimella!

KASSALIPPAAT EXPONDOLTA

Hanki kassalippaat expondon valikoimasta ja pidä rahat sekä arvoesineet järjestyksessä lukkojen takana. Mikäli sinulla jäi kysyttävää kassalippaista, asiakaspalvelumme vastaa mielellään lisäkysymyksiin.

Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.