Trustpilot

Terassilämmitin

Jos asiakkaasi haluavat nauttia loppukesän viilenevistä illoista terassilla istuen, on Bartscherin terassilämmitin tehokas keino pitää asiakkaat lämpiminä. Terassilämmitin sopii myös erinomaisesti esimerkiksi joulumarkkinoiden kojuihin, joissa asiakkaat voivat hetken lämmitellä glögiä nautiskellen. Valikoimastamme löytyy sekä kotiterassille tai puutarhaan sopivia kahden kilowatin lämmittimiä että ammattikäyttöön soveltuvia 13,5 kilowatin lämmittimiä. Nestekaasulla toimiva ja pyörillä varustettu lämmitin on helppo siirtää paikasta toiseen tarpeen vaatiessa. Jos hankit Bartscherin tehokkaan terassilämmittimen, voi terassikausi jatkua myös pitkälle syksyyn!

Bartscherin laadukas terassilämmitin edullisesti Expondolta

Expondon valikoimasta löydät erilaisia terassilämmittimiä, jotka sopivat sekä ammattimaiseen käyttöön ravintola-alalla että kotiterassilla tai -puutarhassa käytettäväksi. Voit valita joko seinään kiinnitettävän tai säädettävällä jalalla varustetun lämmittimen. Verkkovirralla toimivien lämmittimien teho on 2 kilowattia, kun taas nestekaasulla toimivan lämmittimen suoritusteho on jopa 13,5 kW/h. Verkkokaupastamme voit ostaa myös kaasuliitäntäsetin, joka sopii käytettäväksi ulkotiloissa. Terassilämmittimessä on alumiinista valmistettu heijastin, joka takaa lämmön tasaisen jakaantumisen. Lämmitin sopii siis erinomaisesti viileitä kesäöitä lämmittämään ja sen avulla voit pitää terassisi avoinna jopa aurinkoisina syyspäivinä. Valikoimastamme löydät myös muut terassi- ja baarikäyttöön sopivat laitteet ja varusteet, kuten käytännölliset tuhkakupit. Kun korvaat tavanomaiset tuhkakupit seisovalla tai seinään kiinnitettävällä tuhkakupilla, et joudu jatkuvasti tyhjentämään pieniä, pöydissä olevia tuhkakuppeja. Avattavan luukun ansiosta tuhkakuppi on myös helppo tyhjentää ja puhdistaa.

Valikoimastamme löydät myös kahvilaan tai baariin erinomaisesti sopivat pöytävitriinit, joissa voit pitää leivonnaisia, täytettyjä sämpylöitä tai muita ruokia hygieenisesti esillä. Pöytävitriini sopii myös hyvin pieneen kahvila- tai markkinakojuun tai vaikkapa ruokavaunuun pienen kokonsa ansiosta. Tutustu siis laajaan herkkukoju- ja baaritarvikevalikoimaamme ja tilaa kaikki tarvitsemasi laitteet edullisesti kotiinkuljetuksella!

Expondo tarjoaa monipuoliset ravintolalaitteet

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ravintolassa, kahvilassa tai baarissa tarvitsemasi laitteet ja varusteet. Kun ostat baarisi terassille terassilämmittimen, voit samalla tilata myös tehokkaan jääpalakoneen, joka kuuluu jokaisen baarin ja ravintolan perusvarustukseen. Jääpalakoneen avulla valmistat nopeasti suuren määrän jääpaloja, joita voit lisätä kaikkiin drinkkeihin tai kesän kylmiin juomiin. Myös tehosekoitin on tärkeä laite baareissa ja kahviloissa, sillä tehosekoittimen avulla voit valmistaa esimerkiksi herkullisia smoothieita tai hedelmäisiä drinkkejä. Tehosekoittimen avulla voit valmistaa myös jäämurskaa tai voit vaihtoehtoisesti tilata ammattimaisen jäämurskaimen tähän tarkoitukseen.

Expondon valikoimasta löydät paljon ammattikäyttöön tarkoitettuja ravintolalaitteita edulliseen hintaan. Niinpä ravintolan perustamisen tai laitteiden uusimisen hinta pysyy aisoissa, ja saat laadukkaat ravintolalaitteet ilman suuria sijoituksia. Voit myös aina luottaa laitteidemme laatuun ja kestävyyteen, sillä kaikki laitteemme on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön ja tarkastettu jo tuotantovaiheessa jatkuvassa laaduntarkkailussa. Terassilämmitin on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja on helppo pitää puhtaana. Laadukkailla laitteilla kiireinen ravintolatyö sujuu ongelmitta ja tehokkaasti. Tutustu siis monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa tehokas terassilämmitin ja muut tarvitsemasi laitteet Expondolta! Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään kaikissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.