Trustpilot

Rollaattori

Rollaattori on tärkeä arjen apuväline monille ikäihmisille ja liikkumisrajoitteisille henkilöille. Hyvä rollaattori tarjoaa liikkuvuutta ja turvallisuutta kävelyyn silloin, kun se on vaikeaa. Moderni kokoontaitettava rollaattori on helppo kuljettaa ajoneuvon tavaratilassa ja säästää näin tilaa. Tällaisella rollaattorilla ikäihmiset voivat nauttia liikkuvasta elämästä ja arjen aktiviteeteistä monipuolisesti. Kategoriastamme vastaanoton tarvikkeet löydät erityisen laadukkaat ulko- ja sisärollaattorit.

Rollaattori ulkokäyttöön vai rollaattori sisäkäyttöön?

Sekä ulko- että sisärollaattorit ovat korvaamattomia apuvälineitä kaikille liikkumisrajoitteisille. Rollaattori tarjoaa sinulle tukea liikkuessasi, jolloin kävely on turvallista ja miellyttävää. Monet rollaattorimallit ovat yhdistelmä pyörillä varustettua kävelytelinettä ja pyörätuolia. Tällaisella rollaattorilla voi myös istua, jolloin auttava henkilö voi työntää rollaattoria ongelmitta. Moderni rollaattori on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja on siksi erityisen kevyt. Lisäksi niiden pyörät rullaavat erityisen kevyesti. Näin voit työntää rollaattoria ilman suurta vaivaa ja ottaa siitä samalla tukea. Erityisen taittomekanismin ansiosta voit taittaa rollaattorin kokoon, jolloin se mahtuu kätevästi esimerkiksi auton tavaratilaan, junaan tai asunnon nurkkaan. Siten rollaattori ei vie liikaa tilaa ja on aina käsillä ja käyttövalmis.

Mitkä ovat rollaattorien edut?

  • Turvallinen kävelytuki ikäihmisille ja liikkumisrajoitteisille.

  • Alumiinirakenne tekee rollaattoreista erityisen kevyitä.

  • Erityisen tilaa säästävä taittomekanismin ansiosta.

Erikoisrakenteensa ansiosta modernit rollaattorit ovat todella kestäviä. Monet mallit kantavat ongelmitta yli 100 kg painon ilman, että metallirakenne vahingoittuu.

Kokoontaitettava rollaattori ja muut kävelytelinetarvikkeet ovat ihanteellisia apuvälineitä

Valmistajat kiinnittävät kävelytelineiden tuotantoprosessissa erityistä huomiota niiden siistiin työstöön. Lopputuloksena on erityisen korkealaatuinen kävelyteline. Vain näin valmistajat voivat taata, että kävelytelineet ovat aina turvallisia, vakaita ja kestäviä. Kävelytuki valmistetaan vain parhaita materiaaleja käyttäen. Näihin kuuluu esimerkiksi erityisen korkealaatuinen alumiini. Moderni kävelytuki kulkee kevyesti rullaavilla pyörillä. Siksi sitä on helppo työntää monenlaisissa olosuhteissa. Epätasainenkaan maasto ei ole kävelytuelle ongelma. Jotta kävelypyörä pysyisi tarvittaessa tukevasti paikallaan, on se varustettu tehokkailla jarruilla. Voit halutessasi käyttää niitä lukitsemaan pyörät luotettavasti. Monissa malleissa on myös kävelykeppipidike ja säilytystilaa tarjoava kori.

Kuten valikoimamme anatomiset mallit, ovat myös kävelypyörät jatkuvan laadunvalvonnan alaisia. Näin voit aina luottaa kävelypyörääsi ja liikkua turvallisesti. Kävelytuki onkin liikkumisen apuvälineenä ihanteellinen ratkaisu, käytit sitä sitten ulkoiluun tai kotona liikkumiseen. Rollaattorit tarjoavat joka askeleella ihanteellista turvallisuutta. Kun valitset istuimella varustetun mallin, voit myös pitää lepotaukoja rollaattorin päällä istuen. Näin avustaja voi tarvittaessa myös kätevästi työntää rollaattoria. Jokainen laadukasta rollaattoria edulliseen hintaan etsivä löytää valikoimastamme varmasti mieleisensä mallin.