Trustpilot

Toimistopöytä

Tarjouksessa
Toimistopöytä - 140 x 73,5 cm - valkoinen / harmaa
Fromm & Starck

Toimistopöytä - 140 x 73,5 cm - valkoinen / harmaa

Mitat (PxLxK)
140 x 72.5 x 72 cm
219,00 € 231,35 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 31.7.

Millainen on hyvä työpöytä?

Etätöissä, toimistolla, tai laboratoriossa – sopiva paikka tietokoneelle tai läppärille on toimivan työpisteen perusta. expondon verkkokaupasta löydät korkeussäädettävät toimistopöydät erikokoisilla työtasoilla ja tukevilla kehyksillä. Kaasupainejousen ansiosta voit mukauttaa valitsemasi PC-pöydän vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi, jolloin työskentelet ergonomisesti ja tehokkaasti.

Mitä etuja säädettävässä työpöydässä on?

Hyvä kannettavan tietokoneen pöytä on yhtä kompakti kuin kannettava tietokone itse. Se tarjoaa turvallisen ja tukevan tilan työvälineillesi ja on samalla riittävän pieni mahtumaan melkein mihin tahansa ympäristöön. Tukeva pöytälevy, korkeussäädettävä runko ja kevyesti pyörivät pyörät – se on reseptimme joustavaan ja ergonomiseen työpisteeseen. Säädä kompakti tietokonepöytä haluamallesi korkeudelle työskennelläksesi joko istuen tai seisten, esimerkiksi etätapaamisten tai luentojen aikana. Matalalla korkeusasetuksella voit myös tehdä olosi mukavaksi sohvalla tai sängyssä.

Jos kaipaat lisää joustavuutta työskentelyysi, valitse kannettavan tietokoneen pöytä, jossa on kallistettava alusta. Näin voit säätää tietokonepöydän kulmaa eteen- tai taaksepäin haluamallasi tavalla. Voit käyttää kallistettua pöytälevyä läppäritason lisäksi myös muihin tarkoituksiin, kuten mukavana piirtoalustana tai nuottitelineenä.

Pienistä mitoistaan huolimatta tietokonepöytämme vakuuttavat vankalla rakenteella ja suurella kantavuudellaan, joten raskaatkin tietokoneet pysyvät pöydällä tukevasti.

Työpöytä kotitoimistoon tai työpaikalle

Hyvä tietokonepöytä tarjoaa reilusti tilaa näytöille, hiirelle ja näppäimistölle. Myös muiden perinteisten toimistotarvikkeiden on kuitenkin löydettävä paikkansa pöydältä. Tutustu nyt tyylikkäisiin toimistopöytiin ja tietokonepöytiin, jotka on varustettu suurilla pöytälevyillä, lisäsäilytystilalla ja tukevilla rungoilla. Valikoimastamme löydät myös säädettävät työpöydät, joiden korkeuden voit asettaa vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Ajattoman muotoilunsa ansiosta tietokonepöytämme sopivat melkein mihin tahansa sisustukseen.

Mikä on hyvä työasento?

Pitkään kestävä istuminen samassa asennossa, kuten tietokoneella työskennellessä, voi rasittaa kehoasi ja aiheuttaa lihasjännityksiä. Useimmiten tämä ilmenee selkäkipuna. Kivun ehkäisyyn voi auttaa säännöllinen liikunta, mutta toisaalta myös hyvä työpisteen ergonomia. Ergonomisesti optimoitu työpiste on aina käyttäjän mukaan yksilöity, sillä henkilökohtaisten mieltymysten lisäksi myös vartalon koko ja mittasuhteet on otettava huomioon työtilaa suunnitellessa. Työtuolin ja pöydän korkeuden tulee tukea toisiaan ja vastata pituuttasi.

Yleiset säännöt:

  • Kyynärpäiden tulisi muodostaa 90° kulma pöytälevyyn nähden. Hartiat ovat rentoina, olkavarret lähellä vartaloa.

  • Myös reidet ja sääret muodostavat 90° kulman. Jalkapohjat koskettavat lattiaa tai jalkatukea koko matkalta.

  • Silmien ja näytön sekä muiden työskentelyn aikana katsomiesi asiakirjojen ja paperien välisen etäisyyden tulisi olla 45–80 cm.

Voit tarkistaa onko työpisteesi ergonomisesti oikein aseteltu istumalla tuolissasi rennosti ja asettamalla käsivartesi pöydälle. Pidä hartiasi rentoina. Jos kyynärpääsi muodostavat suoran kulman, on tuolin ja pöydän korkeus asetettu oikein. Jos näin ei ole, muuta joko istuinkorkeutta tai työpöytäsi korkeutta. Muista, että koko jalkapohjan tulisi koskettaa maata ja polvien olla suorassa kulmassa. Verkkokauppamme valikoimasta löydät ergonomiset toimistotuolit säädettävillä istuimilla, verhoilluilla selkänojilla ja monilla muilla lisävarusteilla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä toimenpiteenä tarkista, että näyttösi on edellä mainitulla etäisyydellä silmistäsi. Jos tilaa on tarpeeksi, voit muuttaa näytön etäisyyttä siirtämällä sitä, tai asettamalla sen kätevään näyttötelineeseen .

Millainen on hyvä työpöytä?

Ostamalla hyllyillä ja lisäsäilytystilalla varustetun työpöydän valitset todellisen työpöytien helmen. Tällaisessa mallissa voit säilyttää kansioita, papereita ja muita työvälineitä pöytätason lisäksi myös sen monipuolisissa säilytyslokeroissa. Pöytä ja hylly sopivat materiaaliltaan ja muotoilultaan täydellisesti toisiinsa ilman, että sinun tarvitsee erikseen sovittaa niitä yhteen. Hyllyillä varustetut työpöydät edistävät hyvää järjestystä ja sen seurauksena tuottavampaa työtä, sillä työmateriaalisi ovat aina käden ulottuvilla.

Työpöytä pieneen tilaan

Jos pidät kompakteista työpisteistä, löydät expondo-valikoimasta myös pienet kirjoituspöydät. Tällainen kirjoituspöytä mahtuu pieniinkin työskentelytiloihin, mutta tarjoaa silti reilusti pöytätilaa kirjoitusvälineille ja hiirelle. Elegantin muotoilun ja filigraanikehysten ansiosta mallimme sopivat hyvin pieniin asuntoihin tai toimistoihin. Näin sinulle jää reilusti liikkumatilaa, ja saat silti toimivan ja mukavan kirjoituspöydän.

Säädettävä työpöytä graafikoille, suunnittelijoille ja muille.

Istumatyö ei aina ole vain laskentataulukoita ja asiakirjoja. Monet graafiset ja luovat työt vaativat joustavan ja yksilöllisiin tarpeisiisi mukautuvan työtason. Keskeisin ero piirustuspöytien ja tietokonepöytien välillä on kallistettava työtaso. Piirustuspöytä antaa sinulle mahdollisuuden kallistaa pöytätason haluttuun kulmaan, jolloin löydät mukavan asennon piirtää, lukea tai tehdä muistiinpanoja. Säädettävä työpöytä tarjoaa saman säätömahdollisuuden myös korkeussunnassa. Tukeva runko, tilava lasinen pöytälevy, kevyesti pyörivät pyörät sekä hyllyt ja laatikot kynille täydentävät piirustuspöytiemme toiminnot.

Työskentelit sitten kotona, laboratoriossa tai toimistossa – expondolta löydät laajan valikoiman säädettäviä työpöytiä, tietokonepöytiä, kirjoituspöytiä ja muita toimistotarvikkeita, jotka tekevät työpaikastasi ergonomisen, joustavan ja toimivan.