Trustpilot

Toimistokaappi

Toimistokaappi - 102 cm
Fromm & Starck
(3)

Toimistokaappi - 102 cm

Mitat (PxLxK)
91.5 x 40 x 102.5 cm
189,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 26.7.

Toimistokaapit – hyvä järjestys on kaikki kaikessa

Monenlaiset toimistokaapit eivät ole vain käytännöllisiä ja lähes välttämättömiä sekä toimistossa että kotoa käsin työskennellessä – nyt ne ovat myös todellisia katseenvangitsijoita. Tylsän harmaat ja massiiviset toimistokaapit ovat jo historiaa. Nykyään toimistokaappeja on saatavana monia erilaisia ja elegantteja malleja. Tällainen arkistokaappi on niin tyylikäs, ettet ikinä uskoisi sen sisältävän vain asiakirjoja ja mappeja. Arkistokaappeja tarvitaan aina. Vaikka digitaalisen datan tallennus pilvipalveluihin on suurelta osin korvannut paperien pyörittelyn, monenlaisista asiakirjoista tarvitaan yhä myös fyysisiä kopioita. Moderni arkistokaappi tekee vaikutuksen ennen kaikkea viehättävällä ulkomuodollaan ja luovilla sisustuksellisilla elementeillään. Erilaisiin toimistoihin on myös mahdollista valita esimerkiksi tilaa säästävä arkistohylly tai hyvin järjestystä ylläpitävä arkistolaatikosto. Mitä tulee pintoihin ja materiaaleihin, säilytyskaapit tarjoavat uskomattoman valikoiman erilaisia materiaaleja. Luonnonpuusta metalleihin ja erikoispinnoitteista tyylikkääseen lasiin – modernit arkistokaapit sopivat melkein minkä tahansa toimiston sisustukseen. Täältä expondolta löydät laajan valikoiman arkistokaappeja erinomaisella laadulla. Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu upeista malleistamme.

Perinteiset kalusteet modernilla designilla

Perinteiset arkistokaapit ovat usein ulkonäöltään tylsän harmaita ja varsin vanhanaikaisia. Lisäksi mieleen tulee ensimmäisenä tyypillinen laatikkomainen muoto. Tällaisia ylimitoitettuja, brutaaleja arkistokaappeja tuskin kaipaa kukaan. Tässä on kuitenkin ehdottomasti tapahtunut suuri muutos: arkistokaappi on löytänyt tiensä ulos pölyisestä imagostaan ja on nykyään kaikkea muuta kuin tylsä. Tyylikkyys ja eleganssi kuuluvat tänä päivänä myös toimistoihin ja työhuoneisiin. Arkistokaapit ovatkin vuosien saatossa muuttuneet oikeiksi designhuonekaluiksi. Monenlaisten ulkoasujen ja kuosien suhteen edes mielikuvituksesi ei ole rajana: oli tyylisi sitten yksinkertainen, ultramoderni, leikkisän romanttinen, rustikaalinen, elegantti tai jopa vintage. Paras valintakriteeri tässä yhteydessä on varmasti se, mikä muotoilu sopii kohteen sisustukseen tai yksinkertaisesti mistä mallista pidät eniten. Muihin huomioon otettaviin ominaisuuksiin kuuluu toki myös toimistokaapin käyttötarkoitus: expondon valikoimasta löydät klassiset mappikaapit, lukolliset kaapit liukuovilla tai rullakansilla, metalliset laatikostot, vanhat tutut riippukansiokaapit, kompaktit arkistohyllyt ja jopa asiakirjalaatikot. Myös yhdistelmämallimme tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. Näitä ovat esimerkiksi avoimia ja suljettuja elementtejä yhdistelevät arkistohyllyt, jotka näyttävät erityisen houkuttelevilta ja ovat samalla todella käytännöllisiä. Tällaisessa hyllyssä on perinteisten kansioiden lisäksi tilaa myös muille toimistotarvikkeille, jotka voit säilyttää siististi poissa näkyvistä. Avoimessa tilassa säilytät näyttävästi toimistosi sisustusta täydentäviä elementtejä. Yhdistetyt ratkaisut, kuten esimerkiksi toimistopöytä ja sen alle sijoitettava metallikaappi, ovat myös erittäin toimivia, koska niiden avulla voidaan säästää paljon tilaa.

Toimistokaapit puusta, lasista tai metallista – jokaiselle jotakin

Me täällä expondolla haluamme tarjota sinulle laajan valikoiman malleja, joista voit valita joko henkilökohtaisen suosikkisi tai parhaiten sisustukseesi sopivan toimistokaapin. Pidätkö kenties perinteisestä puuta suosivasta ilmeestä, vai sopiiko tyyliisi paremmin jykevä metallikaappi? Metallia on käytetty arkistokaappien perusmateriaalina jo vuosikaudet. expondon valikoimasta löydät kuitenkin metallikaapit, joissa materiaali avaa täysin uusia ulottuvuuksia sisustuskonseptiisi. Tyylikkäillä lasielementeillä varustettu muotoilu puolestaan antaa toimistollesi tai työhuoneellesi näyttävän ilmeen, ja se voidaan yhdistää upeasti monenlaisiin sisustuksiin. Myös värien suhteen löydät valikoimastamme paljon pelivaraa: täysin valkoiset arkistokaapit ja toimistokalusteet sopivat esimerkiksi melko hämärään huoneeseen, mutta voivat myös saada suuret toimistot näyttämään viileän eleganteilta. Jos työpisteesi taas on erittäin valoisa, kannattaa sinun harkita tummemman värisiä kaappeja kontrastien ja aksenttien luomiseksi. Väreillä leikkiminen inspiroi monia suunnittelijoita, joten palettimme on laaja tässäkin suhteessa. Varsinkin erivärisiä elementtejä yhdistelevät monitoimiratkaisut ovat asiakkaidemme keskuudessa erittäin suosittuja. expondolta löydät varmasti juuri omaa, yksilöllistä makuasi vastaavan arkistokaapin.

Turvallisuutta toimistolle – lukollinen kaappi liukuovella tai rullakannella

Käsitteletkö työssäsi salassa pidettäviä tietoja tai muita asiakirjoja, joiden et halua joutuvan vieraisiin käsiin? Siinä tapauksessa lukollinen arkistokaappi on kuin tehty sinua varten. Henkilökohtaiset tavarat puolestaan pysyvät parhaiten turvassa lukollisessa lokerokaapissa. Lukittavia kaappeja on muutamia erilaisia malleja: perinteinen variantti on tietysti yksinkertainen arkistokaappi lukittavalla ovella. Liukuovella tai rullakannella varustettu lukkokaappi on kuitenkin modernimpi vaihtoehto. Verkkokauppamme valikoimasta löydät kummatkin mallit. Luottamuksellisia asiakirjoja säilyttäessä varovaisuus on tärkeää. Tällaiseen tarkoitukseen lukittava arkistokaappi on oikea valinta. Luotettava kaappi takaa mielenrauhan myös avotoimistoissa tai tiloissa, joissa liikkuu jatkuvasti paljon ihmisiä. Se soveltuu hyvin myös lääkärin vastaanotolle ja pitää potilastiedot aina suojattuja. Muista säilyttää myös avain turvallisessa paikassa, mutta kaapista erillään.

Valikoimamme toimistokaapit – erinomaista laatua ja luovaa muotoilua

Valikoimastamme löydät monenlaiset toimistokaapit, joilla teet työpisteestäsi toimivan ja tyylikkään. Jos arvostat kaunista muotoilua, laadukkaita materiaaleja ja ensiluokkaista työstöä, kannattaa sinun suunnata expondolle. Laaja valikoimamme upeita erilaisia toimistokaappeja vakuuttaa sinut varmasti. Meiltä löydät myös reilusti muuta mukavaa toimistoosi. Valikoimassamme on paljon kalusteita, jotka sopivat täydellisesti yhteen arkistokaappiemme kanssa. Tutustu esimerkiksi toimistopöytien kategoriaamme. Kaipaatko työskentelyysi lisää toimivuutta ja ergonomisia ratkaisuja? Siinä tapauksessa kätevät työpistetarvikkeet auttavat sinua tekemään kirjoituspöydästäsi todellisen työaseman. Mitä muuta valikoimastamme vielä löytyy? Selkeän seinäkellon avulla et myöhästy tärkeistä tapaamisista. Näyttökorokkeet ja jalkatuet puolestaan ehkäisevät pitkästä istumisesta johtuvia rasituksia.

expondon toimistokaappien edut

  • Asiakirjat, mapit ja muut toimistotarvikkeet pysyvät järjestyksessä
  • Salassa pidettävät dokumentit voidaan säilyttää turvallisesti
  • Ensiluokkaiset materiaalit ja erinomainen työstö
  • Helppohoitoset ja kestävät materiaalit
  • Tyylikäs muotoilu ja monipuolinen valikoima malleja