Trustpilot

Viemärin avaus -laitteet

Tarjouksessa
Viemärinavaaja – 7,5 m
MSW
(2)

Viemärinavaaja – 7,5 m

Mitat (PxLxK)
21 x 21 x 40 cm
119,00 € 129,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.5.
Avauskärki-setti - 16.2
MSW
(2)

Avauskärki-setti - 16.2

Mitat (PxLxK)
14.5 x 3 x 3.5 cm
42,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.5.
Avauskärki-setti - 16.1
MSW
(2)

Avauskärki-setti - 16.1

Mitat (PxLxK)
14.5 x 3 x 4 cm
48,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.5.

Tukkeutuneen viemärin, lavuaarin ja WC:n avaamiseen ja puhdistukseen tarvitaan usein oikeat välineet. Viemärin avaus -laitteet ovatkin erittäin toimiva ratkaisu ammattikäyttöön soveltuvuuden lisäksi myös kotona. Hankalimmillaan putkien puhdistus vaatii laitteeltansa joustavuutta, jonka tarkoitus ei ole ainoastaan kulkea mahdollisimman näppärästi putkistoissa, mutta ennen kaikkea onnistua samalla myös puhdistuksessa. Säännöllinen putkien puhdistus ehkäisee mahdollisilta tukoksiltaa, jotka voivat johtaa kalliisiin vesivahinkoihin. Expondon viemärin avauslaitteilla pystyt kätevästi avaamaan tukoksia ja suorittamaan vaativimpiakin puhdistustöitä. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sopivan puhdistustyökalun tarkoistustasi varten.

Puhdistus viemärin avaus-laitteilla


Viemärit kannattaa puhdistaa säännöllisin väliajoin, jotta mahdollisilta tukoksilta vältyttäisiin. Hoitamaton viemäri alkaa myös usein haista pahalle. Pahan hajun poistamiseen löydät Expondon sivuilta suuren valikoiman otsonaattoreita, jotka tuhoavat epätoivottuja hajuja aiheuttavat molekyylit. On kuitenkin tärkeää poistaa hajujen alkuperäinen tekijä, muuten putkissa ja letkuissa oleva lika ennen pitkää vain kerääntyy aiheuttaen yhä voimakkaampaa hajua. Viemäriin valuva likainen jätevesi, joka valuu pois lavuaarista ja erilaisista pesukoneista voi aiheuttaa ajan myötä tukoksen putkistossa. Yhtä lailla tukkeutumista aiheuttavat myös erityisesti kylpyhuoneiden viemäreihin valuvat hiukset sekä esimerkiksi hiekka. Pahimmassa tapauksessa vakava tukos voi aiheuttaa vesivahingon. Siksi onkin tärkeää puhdistaa viemäri säännöllisesti. Expondolta löydät laadukkaat viemärin avauslaitteet, jotka soveltuvat niin kotiin, kuin ammattikäyttöön. MSW Motor Technicsin kestävät viemärinavaajat ja -puhdistimet ovat moneen käyttötilanteeseen sopivia. Löydät valikoimastamme tukevat käsikäyttöiset ja sähköiset viemärin avauslaitteet, jotka vastaavat täysin ammattitason kalustoa.
Mikäli haluat avata esimerkiksi WC:n tai lavuaarin tukoksen, löydät Expondon verkkokaupasta viemärirassin, jonka helposti toimivalla ergonomisella kahvalla voit antaa jatkopituutta jouselle. Viemärirassillä poistat tukoksen ja puhdistat samalla putken. Toinen tehokas viemärinavauslaite on viemäripumppu, joka avaa tukoksen esimerkiksi keittiöaltaasta, WC:stä tai lattiakaivosta. Se sopii hyvin esimerkiksi ravintoloihin, jossa työhön kuuluu olennaisesti kasvisten kuorinta ja astioiden pesu. Tällöin viemäriin valuu paljon jätettä, joka on helpointa poistaa viemäripumpulla. Viemäripumppu on erityisen kätevä koonsa puolesta, joten et tarvitse suurta liikkumavaraa viemärin puhdistukseen. Sen 0,9 kg paino mahdollistaa käytön monessa tilanteessa. Tilatessasi Expondon verkkokaupasta saat pumpun lisäksi kolme eri suutinta, jotka mahdollistavat pumpun käytön eri viemäreissä. Viemäripumpun toimintaperiaate on sama kuin vanhalla „karhupumpulla“ tai „imukupilla“, mutta ollen paljon tehokkaampi ja tukevampi viemärin avauslaite. Näin ollen se soveltuu mainiosti myös ammattikäyttöön.

Puhdista viemäriputket tehokkailla sähkökoneilla


Viemäriputket vaativat usein vaativampaa ammattimaista puhdistusta, johon viemärirassi ja -pumppu eivät välttämättä kykene. Kenties etsit yrityksellesi viemärin avauslaitetta, joka pystyy puhdistmaan viemäristön syvemmältä ja putkien sisältä? Tällöin MSW Motor Technicsin sähköisten viemärinavaajien valikoimasta löydät juuri sopivan tuotteen. Mallista riippuen moottoreiden teho vaihtelee 390-1100W välillä, eli niiden kapasiteetti riittää huoltoyhtiön, kiinteistöpalveluyrityksen ja putkiasentajan tehtäviin. Niiden käyttö sopii juurikin yrityksille, jotka ovat erikoistuneet putkien puhdistamiseen ja korjaukseen. Koneet pystyvät pyörittämään jopa 23 metrin pituista vaijeria myötä ja vastapäivään jopa 700 kierroksen minuuttinopeudella, joten jousen takaisinhinaus sujuu täysin automaattisesti ja vaivattomasti jalkakytkimen avulla. Vaijerit ovat valmistettu eri kokoisiin putkiin sopiviksi ja tilauksen mukana saat myös erimuotoisia vaihtokärkiä, joilla on eri funktiot putken puhdistamista varten. Uusi kärki on helppo vaihtaa toiseen. Nämä viemärin avauslaiteet ovat pitkästä jousestaan ja tehokkaasta moottoristaan huolimatta helppoja kuljettaa paikasta toiseen, sillä niiden varusteisiin kuuluvat myös kantokahva sekä pyörät tai kumijalat.
Tutustu nyt Expondon viemärin avauslaitteisiin, joiden valikoimasta löydät varmasti parhaat välineet kotiin tai ammattikäyttöön juuri haluamaasi tarkoitusta varten. Ne ovat vankkarakenteisia ja turvallisia viemärinpuhdistuslaitteita, jotka soveltuvat ammattikäyttöön. Vankasta rakenteestaan huolimatta, niiden helppoon liikkuttavuuteen on panostettu, mikä näkyy kompaktissa muotoilussa. Laitteet toimivat pienessä tilassa nopeasti, ja lopputuloksena on puhdas viemäri, joka vetää paremmin eikä haise.
Expondon verkkokaupasta löytyvien viemärin puhdistuslaitteiden lisäksi et tarvitse kemikaaleja. Koneiden ja rassien jousi on taipuisa, taipumatta kuitenkaan väärään muotoon tai menemättä kieroon. Jousi ei myöskään pilaa esimerkiksi WC:n keramiikkaa käytettäessä vaikkapa viemärirassia. Expondon viemärin avauslaitteet eivät myöskään vaadi lisälaitteita puhdistusta varten, vaan laitteet ovat heti käyttövalmiita.