Trustpilot

Viemäripumppu

MSW Motor Technicsin käsikäyttöiset viemäripumput ovat erittäin kompaktin kokoisia ja kevyitä laitteita tukkeutuneen viemärin avaamisen ja puhdistukseen. Tiedät varmaankin „karhupumpun“ tai „imukupin“, jolla viemäri pyritään avaamaan ilmanpaineen avulla. Viemäripumpun perustoiminto on lähes sama kuin edellä mainituilla työkaluilla, mutta se toimii vedenpaineen vaikutuksesta ja on erityisesti tehty ammattimaiseen tarpeeseen. Expondolta löydät puhdistuspumput, jotka ovat sisähalkaisijaltaan joko 70, tai 100 mm. Niiden käyttö soveltuu hyvin esimerkiksi tukkeutuneen tiskialtaan viemärin avaamiseen, sillä sinne valuu säännöllisesti kasvisten kuoria tai ruokien jätettä. Tutustu nyt tarkemmin mallistoomme.

Manuaalinen viemäripumppu

Kun tarvitset kiireesti viemärin tukoksen avaamiseen sopivan työkalun, joka pystyy toimimaan ahtaissakin tiloissa, on Expondon viemäripumppu juuri sinulle optimaalinen laite. Esimerkiksi baareissa, kanttiineissa, ravintoloissa ja kotitaloukissa keittiön viemäriin valuu usein sinne kuulumatonta jätettä, kuten ruoantähteitä, likaa ja kuoria. Siksi pahimmassa tapauksessa viemäri voikin mennä tukkoon kun putken seinille kerääntyy tarpeeksi likaa, joka ei kulkeudu veden mukana pois. Säännöllinen viemärin puhdistus kuuluu olennaisiin huoltotoimenpiteisiin ja ehkäisee putkien likaantumista. Seurauksena viemäri vetää hyvin eikä haise. MSW Motor Technicsin viemäripumput ovat toimintaperiaatteltaan erittäin yksinkertaisia viemärinavauslaitteita, mutta takaavat tehokkaan lopputuloksen. Pumput painavat hämmästyttävän vähän, vain yhden kilogramman verran ja ovat pituudeltaankin vain 60,5 cm. Pumpun ylemmässä päässä sijaitsee ergonominen kahva, jota vetämällä putki täyttyy vedellä aiheuttaen korkean vedenpaineen. Tällä tekniikalla saadaan korkea imu- ja paineteho aikaiseksi. Putken toiseen päähän asetetaan yksi mukana tulevista kumiadaptereista, joka viedään puhdistettavan viemäriaukon suulle. Kumiadapterit ovat helposti vaihdettavissa käytettäessä pumppua erikokoista viemäriä varten. Keveys ja kätevä koko tekevät viemäripumpusta täydellisen viemärinavaustyökalun puhdistusta varten, joka vaatii helppoa liikuteltavuutta ja joustavuutta. Pumppu soveltuu siis käytettäväksi monenlaisissa puhdistustilanteissa ongelmitta.

Vaativaan putkistojen puhdistukseen löydät viemärinavauslaitteiden valikoimastamme tehokkailla moottoreilla varustetut viemärinavauskoneet, joiden kestävästä teräksestä valmistettu pitkä vaijeri ulottuu vaivatta halkaisijaltaan jopa suuriinkin putkiin puhdistaen ne perusteellisesti. Viemäripumppu soveltuu loistavasti pesualtaiden, kylpyhuoneiden ja vessojen tukosten selättämiseen. Kumiadapteria vaihtamalla saat pumpun toimimaan parhaiten käyttötarkoitustasi varten. Pumpun joustavuuden vuoksi saat vaikeissakin työtiloissa optimaalisen tehon irti pumpusta ja työasento pysyy hyvänä.

Toimivimmat ratkaisut

Expondon verkkokauppa tarjoaa runsaan valikoiman eri ravintola- ja verstaslaitteita edulliseen hintaan. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnittelu tekevät laitteistamme pitkäikäisiä ja kestäviä. MSW Motor Technicsin viemärinavauslaitteet on suunniteltu ammattikäyttöön ja kestämään haastavimmatkin puhdistustilanteet. Löydät valikoimastamme myös kestävät viemärinavausvaijeri-setit, jotka ovat yhteensopivia kaikkien viemärinavauskoneidemme kanssa. Vaijeria voi halutessaan lyhentää ja pidentää. Avausvaijerin päähän kiinnitetään erilaisia avauskärkiä, joita käyttämällä puhdistus sujuu erittäin huolellisesti.

Viemäripumppu toimii täysin manuaalisesti ja ilman minkäänlaisia puhdistuskemikaaleja. Työtä helpottaa suuresti, kun et joudu olemaan riippuvainen sähköjohdon pituudesta, vaan saavutat myös vaikeasti tavoiteltavat viemärit vaivatta. Parasta viemäripumpussa on kuitenkin sen jouhea käyttö myös vaikeissa työasennoissa. Huolimatta vaikeasta kulmasta, pumppu takaa aina parhaan voimansiirron sen ergonomisen suunnittelunsa aniosta. Vaikka paino on vain 1 kg, on laite niin vankka, että se kestää kovan käytön kiireisessä ammattikäytössä. Kumiadapterin avulla pumppu saavuttaa korkean imutehon viemärin tukoksen avaamista varten.

Tukkeutuneen viemärin avaukseen voit käyttää viemäripumpun lisäksi myös Expondon viemärirassia, joka on niin ikään manuaalisesti toimiva laite. Sen käsikampea pyörittämällä syötetään vaijeria, joka puhdistaa viemärin kätevästi. Viemäripumppu on aina käyttövalmis, laadukas ammattilaisen viemärinavauslaite, joka tekee työstä helppoa ja miellyttävää. Pumppu on helposti puhdistettavissa käytön jälkeen, kuten myös kumiadapterit, joiden avulla pumppu mukautuu puhdistettavaa viemäriä varten. Tutustu nyt verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa edullisesti jo tänään.