(2) Arvostelut

Tuote: EX10060354

|

Malli: MSW-PUMP CLEAN 100

Viemärinavauspumppu - 100 mm sisähalkaisija

139,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • manuaalinen viemärinavauspumppu putkimiehille ja viemäreiden puhdistukseen
  • nopea ja helppo vessojen, pesualtaiden, kylpyammeiden ja lattiaviemäreiden tukosten selättäminen
  • soveltuu sekä paineen että imun aikaansaamiseen
  • ergonominen, vakaa ja joka suuntaan säädettävä kahva optimaaliseen pitoon ja voimansiirtoon
  • helppo käsitellä optimaalisen mukautumisensa ansiosta / sisähalkaisija: 100 mm
  • tukosten selättämiseen ilman ympäristölle haitallisia kemikaaleja / sisältää lyhyen kumiadapterin pesuallas- ja kylpyammetukosten avaamiseksi, pitkän adapterin WC-tukosten avaamiseksi sekä leveän adapterin

TUOTEKUVAUS

Tukokset ja likaantumiset eivät ole vain epämiellyttävä ongelma, vaan voivat lisäksi aiheuttaa suuria ylimääräisiä kuluja. MSW:n MSW-PUMP CLEAN 100 viemärinavauspumpulla poistat tukokset nopeasti ilman kalliita ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja pesualtaista, kylpyammeista ja vessoista. Manuaalinen viemärinavauspumppu toimii vedenpaineen vaikutuksesta ja saavuttaa täten enemmän imu- ja painetehoa kuin yleiset karhupumput tai muut puhdistusmenetelmät, jotka toimivat ilmanpaineen vaikutuksesta. Näin saat poistettua myös sitkeät tukkeumat tehokkaasti. Kolmen mukana toimitettavan eripituisen kumiadapterin ansiosta pumppu mukautuu käytettäväksi erilaisiin käyttökohteisiin kotitaloudessa, ravintoloissa, baareissa tai kanttiineissa.

Viemärinavauspumpun ylemmästä kahvasta vetämällä putki täyttyy vedellä ja liikkuu päinvastaiseen suuntaan. Tämä aiheuttaa korkean vedenpaineen, joka avaa viemäreiden ja putkistojen tukokset tehokkaasti.

MSW-PUMP CLEAN 100 viemärinavauspumppu on kompakti ja varustettu vakaalla, ergonomisella kahvalla. Kahvan säädettävyyden ansiosta mukautuu pumppu täydellisesti kulloiseenkin puhdistustyöhön ja tarjoaa optimaalisen voimansiirron.

Mukana toimitettavien adapterien ansiosta viemärinavauspumppu soveltuu erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vaikeasti tavoiteltaviin viemäreihin, kuten WC:hin, sopii pitkä tai leveä kumiadapteri, kun taas pesualtaiden, kylpyammeiden tai lattiaviemäreiden puhdistus onnistuu parhaiten lyhyen adapterin avulla. Kumikaulustiivisteet on helppo ja nopea vaihtaa ja lisäksi yksinkertaista puhdistaa.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

08.02.2023

Toilette tettet seg prøvde forskjellige løsninger - fungerte fikk låne pumpe av en rørlegger. Den fungerte fint. Fant den samme på nettet, kjøpte den med en gang.

08.02.2023

Das Produkt erfüllt die Ansprüche > sehr wirkungsvoll. Rasche Lieferung.