Trustpilot

Matkalaukkuteline

Hotellihuoneissa matkalaukkuteline helpottaa tavaroiden pakkaamista ja purkamista. Hotellin tai muun majoituspalvelun asukkaat voivat kätevästi sijoittaa matkalaukun telineen päälle, jossa se pysyy tukevasti paikoillaan ja optimaalisella korkeudella pakkaamista varten. Telineen ruostumaton teräs ja laadukas suunnittelu takaavat pitkäikäisyyden ja helppokäyttöisyyden. Neljä vahvaa tekstiilihihnaa on valmistettu kestävästä kankaasta, joten teline kantaa jopa 50-kiloisen matkalaukun painon. Kokoontaitettava, vankkarakenteinen teline on myös helposti kuljetettavissa paikasta toiseen ja säilytettävissä pienessäkin tilassa. Hotellien lisäksi matkalaukkuteline sopii erinomaisesti myös hostelleihin, kylpylöihin ja muihin lomakohteisiin.

Kokoontaitettava matkalaukkuteline hotellihuoneisiin

Hotellivieraat arvostavat käytännöllisyyttä. Usein asiakkaat haluavatkin sijoittaa matkalaukun pois lattialta, mutta hotellihuoneissa on rajallisesti mahdollisuuksia laukun sijoittamiseen. Matkalaukkuteline on helposti järjestettävä yksityiskohta, jolla voit parantaa asiakkaidesi tyytyväisyyttä sekä tehdä pienestäkin huoneesta toimivamman. Pakkaamisen ja purkamisen lisäksi teline on kätevä säilytyspaikka laukulle, vaikkapa koko vierailun ajaksi. Jos tarve on kuitenkin vain satunnaista, on teline helposti kokoontaitettava ja se mahtuu pieneen tilaan. Kantokahvan ansiosta voit kuljettaa telinettä näppärästi paikasta toiseen. Jos esimerkiksi haluat säilyttää telineet yhdessä paikassa, sopivat ne näppärästi pieneen tilaan varastoinnin ajaksi.

Expondon matkalaukkuteline on erinomainen valinta muun muassa näistä syistä:

  • Kokoontaitettava ja helposti kuljetettava – mahtuu pieneenkin tilaan
  • Matkalaukun koroke toimii kätevänä kantokahvana
  • Kestävä ja vankka rakenne tekee telineestä pitkäikäisen
  • Jopa 50 kilon kantavuus (esim. lentokonelaukut ovat yleisesti korkeintaan 25 kg, joten teline kestää todella painavatkin laukut)

Laadukas suunnittelu ja korkeatasoiset materiaalit tekevät matkalaukkutelineestä myös helposti puhdistettavan. Matkalaukkujen mukana kulkeutuu usein hiekkaa tai talvisin loskaa ja lunta, joka saattaa tuoda hotellin huoneisiin ylimääräistä siivottavaa. Tekstiilihihnat on valmistettu vahvasta materiaalista, joten ne on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Teräsosat ovat myös helppo puhdistaa, vaikka ne kuljetuksen tai varastoinnin aikana joutuisivat kosketuksiin lian kanssa. Puhdistamisen ja siivoamisen avuksi suosittelemme tutustumaan expondon valikoiman pyykkivaunuihin, joiden tukeva teräsrunko sekä vahva tekstiilipussi tekevät pyykkien keräilystä helppoa. Tarjoamme monipuolisesti työvälineitä hotellien ja muiden majoitusalan ammattilaisten käyttöön. Autamme mielellämme juuri sinulle oikeiden tuotteiden valitsemisessa.

Laadukkaat materiaalit takaavat telineen pitkäikäisyyden

Royal Catering on luotettava saksalainen valmistaja, joka suunnittelee nimenomaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Matkalaukkuteline on yksinkertaisen designin ansiosta tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Ruostumaton teräs ja vahvat hihnat tekevät telineestä erittäin kestävän. Telineen toisella puolella on korotus, joka tuo matkalaukuille lisätukea. Kun taitat telineen kokoon, toimii tämä korotus kätevänä kantokahvana. Teline on suunniteltu painavien laukkujen kannattamiseen, joten molemmissa reunaosissa on poikkipalkki tuomassa lisää vakautta ja tukevuutta. Telineen tukirakenteet on kiinnitetty yhteen laadukkailla teräsruuveilla. Vahvat liitoskohdat takaavat, että teline pysyy hyvässä kunnossa, vaikka sitä taitettaisiin usein kasaan varastointia tai kuljetusta varten. Lisäksi jaloissa olevat muovitulpat pitävät telineen tukevasti paikallaan.

Keittiön, ravintolan ja hotellin varusteiden valinnassa pitkäikäisyys ja laadukkuus ovat avainasemassa. Valikoimamme tuotteet on suunniteltu ammattilaisten käyttöön, joten voit luottaa, että ne kestävät jokapäiväisessä käytössä pitkään. Matkalaukkutelineen lisäksi hotellit löytävät valikoimastamme esimerkiksi tukevarakenteiset tarjoiluvaunut, joilla siirrät tarjottavat helposti paikasta toiseen tai keräät astiat käytön jälkeen. Tarjotinvaunut ovat myös oiva lisä suurkeittiön arjen helpottamiseksi.

Samalta valmistajalta löydät myös esimerkiksi tukevarakenteisia teräshyllyjä, jotka sopivat hotelleihin ja ravintoloihin säilytystilan lisäämiseksi. Voit aina luottaa laatuun, kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen, kun tilaat ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet expondon verkkokaupasta. Tarjoamme kotiinkuljetuksen kaupan päälle, kolmen vuoden takuun ja ammattitaitoisen, sekä nopean asiakaspalvelun. Olethan yhteydessä, mikäli kaipaat lisätietoja juuri sinulle sopivien ratkaisujen valitsemisessa.