Trustpilot

Tarjotinvaunu

Tarjouksessa
Johdevaunu 6 x GN 2/1
Royal Catering
(1)

Johdevaunu 6 x GN 2/1

Mitat (PxLxK)
67.8 x 59 x 94.8 cm
219,00 € 259,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Royal Cateringin tarjotinvaunu vakuuttaa joustavuudellaan, vankoilla jarruillaan sekä laadukkailla valmistusmateriaaleillaan. Kaikki tarjotinvaunut on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja 16 tasoa tarjoavat tarpeeksi tilaa tarjottimille ja GN-astioille. Expondo on kokenut kauppakumppanisi kaikissa ravintola-alan varustukseen liittyvissä tarpeissa. Koska teemme tiivistä yhteistyötä Royal Cateringin kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erityisen hyvän hinta-laatusuhteen. Keittiösi varustukseen löydät sopivat kalusteet ja laitteet verkkokaupastamme. Tutustu vaunuihimme expondon verkkokaupassa ja löydä keittiöösi sopiva tarjotinvaunu.

Monikäyttöinen tarjotinvaunu Royal Cateringilta

Suurtalouskeittiöissä, kanttiineissa, sairaaloissa ja leipomoissa on usein hyvin kiireistä. Jotta pystyt työskentelemään stressittömästi ja ripeästi, on keittiön kalustuksessa kiinnitettävä huomiota toimivuuteen ja mukautuvuuteen. Royal Cateringin tarjotinvaunu on tukevarakenteinen ja helposti liikuteltava. GN-vaunuissa on laadukkaat ohjattavat pyörät, jotka on valmistettu lattiaa suojaavasta kumista. Pyörissä on myös laadukkaat kuulalaakerit, jotka mahdollistavat 360 asteen käännöksen. Vaunu sopii siis hiljaiseen, lattiaa suojaavaan ja joustavaan kuljetukseen. Vaikka joutuisit työntämään vaunua pidempiäkin matkoja tai epätasaisella pohjalla, ovat kaikki vaunumme ravintola-alan työskentelyyn sopivia. Ravintoloissa ja kanttiineissa on usein tarpeen kuljettaa suuria ja painavia lasteja. Tämä on mahdollista Royal Cateringin tarjotinvaunuilla, jotka ovat jopa raskaan lastin kanssa helposti liikuteltavissa. Tarjottimet pysyvät kuljetuksen aikana paikoillaan kahdenlaisten pystysuorien varmistintankojen avulla. Vaunu pysyy paikoillaan kaikissa neljässä renkaassa olevilla jarruilla. Ammattikeittiön kalusteiden järkevä järjestys ja älykäs tilankäyttö on tärkeää. Siksi asiakkaamme arvostavat tilaasäästäviä vaunujamme, koska ne sopivat tehokkaasti jokaiseen yritykseen ja vievät vain vähän tilaa. Tarjotinvaunujen lisäksi löydät verkkokaupastamme paljon muitakin ravintolalaitteita. Tilaa meiltä edullinen kylmävetolaatikosto tai tehokas paistotaso ravintolaasi. Vakuutu jo tänään laadukkaista tuotteistamme ja edullisista hinnoistamme!

Laadukkaat keittiövarusteet expondolta

Koska teemme tiiviisti yhteistyötä tunnetun ravintolatarvikkeiden valmistajan Royal Cateringin kanssa, pystymme tarjoamaan suuren valikoiman keittiökalusteita edullisin hinnoin. Luotamme jo vuosien ajan yhteistyökumppaniimme valitessamme valikoimaamme keittiölaitteita, kuten laadukkaita rasvakeittimiä. Molemminpuolinen luottamuksemme kasvaa tyytyväisten asiakkaidemme ja laadukkaiden tuotteidemme myötä. Ammattikeittiön varustaminen voi olla suuri sijoitus. Jos tarvitset muita keittiökalusteita tai keittiölaitteita, on Royal Catering hyvin taloudellinen valinta. Tutustu tuotevalikoimaamme ja valitse tarvitsemasi keittiökalusteet ja -laitteet edulliseen hintaan. Ammattikeittiöissä myös puhtaus ja hygienia ovat välttämättömiä, minkä olemme ravintola-varusteiden myyjänä ottaneet huomioon. Valikoimastamme löytyvät tarjotinvaunut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on likaa hylkivä ja laadukasta materiaali. Ruostumaton teräs on vaivatonta puhdistaa pehmeällä liinalla ja ruostumattoman teräksen puhdistusaineella, joten se onnistuu myös ripeästi työn lomassa. Ruostumaton teräs on materiaalina käytännöllinen, koska se mahdollistaa vaunun kevyen painon. Niinpä tarjotinvaunu on joustava ja kevyt liikutella. Tuotteiden toimitukseen kuuluu tarvittavat asennusmateriaalit, jotta ne voi koota nopeasti ja ottaa heti käyttöön. Ravintolalaitteiden lisäksi myymme myös erilaisia verstaslaitteita. Meiltä löydät monipuoliset plasmaleikkurit ja muut sähkötyökalut. Tutustu siis monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa tarjotinvaunu ja muut keittiölaitteet edullisesti kotiinkuljetuksella!