Trustpilot

RST-jakkara

RST-jakkara on erinomainen valinta tiloihin, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. Suurkeittiöissä, laboratorioissa ja sairaaloissa on tärkeää, että kalusteet ovat helposti puhdistettavia ja vakaita rakenteeltaan. Teräs materiaalina takaa, että jakkara pysyy tukevasti paikoillaan eikä keiku tai heilu. Pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla, mutta se kestää tehokkaitakin pesuaineita. Tyylikäs design sopii jokaiseen tilaan, sisustuksesta ja värivalinnoista huolimatta. Riittävän laaja istuinala takaa myös mukavan ja rennon istuma-asennon. Kompaktin koon ja kevyen painonsa ansiosta RST-jakkara vie vähän tilaa ja on myös helposti kasattavissa varastoinnin tai kuljetuksen ajaksi.

Teräksinen RST-jakkara on tukeva ja tyylikäs istuin


Royal Cateringin rst-jakkara painaa vain 1,6 kg, joten sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Jakkara on erinomainen apuri esimerkiksi suurkeittiöhin tai varastotiloihin, joissa tarvitaan satunnaisesti istuma- tai laskutilaa. Laatikot ja muut tavarat on näppärä sijoittaa tuolin päälle, jos et halua laskea niitä lattian tasolle. RST-jakkara auttaa myös korkeiden kaappien ja hyllyjen läheisyydessä, sillä tukeva jakkara kestää vaikka nousisit sille seisomaan. Pinta on myös helppo puhdistaa, vaikka se likaantuisi kenkien pohjista. Ensisijaisesti jakkara on kuitenkin tarkoitettu istumista varten. Se seisoo varmasti neljällä ontolla putkijalallaan, jotka on varustettu lattiaa säästävillä muovisilla suojuksilla. Pienen ominaispainonsa ansiosta jakkara voidaan nopeasti ja mukavasti kuljettaa paikasta paikkaan ja siirtää nopeasti sivuun käytön jälkeen. Raskaiden lastien, kuten elintarvikkeiden, keittiölaitteiden tai astioiden siirtelyyn, suosittelemme saman valmistajan laadukasta lavavaunua, joka liikkuu kevyesti ja äänettömästi niin ravintolan kuin hotellin käytävillä.

Useimmiten erilaisia jakkaroita näkee vastaanotoilla ja sairaaloissa, mutta rst-jakkarat yleistyvät myös keittiöissä ja ravintoloissa. Jakkaran suosio kasvaa paitsi ryhdikkään asennon, myös näppärän liikuttelun ansiosta. Kevyt jakkara on helppo siirtää juuri sinne, missä istuimia sillä hetkellä tarvitaan. Myös toimistoihin RST-jakkara on oiva lisäistuin. Jakkaralla pääsee helposti tarpeeksi lähelle työpistettä, sillä käsinojat eivät rajoita istuimen liikkuvuutta. Mukava, tyylikäs ja ergonominen jakkara, jota voidaan käyttää monipuolisesti eri tiloissa ja käyttöyhteyksissä, on viisas hankinta tilaan kuin tilaan.

Valikoimamme jakkarat on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön; huomaat sen esimerkiksi laadukkaasta teräksisestä pintamateriaalista ja tukevasta rungosta. Tuolin korkeus on optimaalinen eri mittaisille istujille. Teräs on myös ulkonäöllisesti klassinen valinta ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Expondolta löydät myös esimerkiksi laadukkaita teräspöytiä ravintoloihin ja laboratorioihin.

Laadun takeena saksalainen huippumerkki sekä pitkä takuu


Laadukkaat Royal Catering rst-jakkarat expondon verkkokaupasta ovat varma valinta esimerkiksi keittiöön, ravintolaan, terveysalan vastaanotolle sekä eri alojen toimistojen kalustukseen. Jakkara vakuuttaa hyvin suunnitellulla rakenteellaan ja vankalla viimeistelyllään. Tuolit ovat erittäin pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä tukevan metallisen rungon sekä vahvojen jalkojen ansiosta. Näiden monikäyttöisten rst-jakkaroiden lisäksi valikoimastamme löydät myös erilaisia tarjotinvaunuja, jotka on suunniteltu erityisesti hotelleihin, sairaaloihin, pitopalveluihin ja ravintoloihin. Materiaalien laadukkuus on samaa korkeaa tasoa kuin kaikissa muissakin expondon kalusteissa.

RST-jakkara kannattaa tilata expondolta muun muassa näistä syistä:

  • Tyylikäs ja helposti puhdistettava pinta ruostumatonta terästä – sopii myös tiukkoihin hygieniavaatimuksiin
  • Kevyt ja pienikokoinen; helppo kasata ja liikutella
  • Kompakti ja tukeva rakenne – seisoo tukevasti neljällä ontolla putkijalallaan, minkä ansiosta työskentely on vakaata ja sujuvaa
  • Kalusteet ja istuimet on heti alusta lähtien suunniteltu ammattilaisia ajatellen
  • Korkealuokkaiset valmistusmateriaalit takaavat, että jakkara kestää hyväkuntoisena pitkään


Tarjoamme tuotteillemme kolmen vuoden takuun, joten voit olla varma, että rst-jakkara kestää hyvässä kunnossa pitkään. Suosittelemme tutustumaan myös ammattikäyttöön suunniteltuihin tarjoiluvaunuihin, jotka täydentävät erinomaisesti ravintolan, hotellin tai sairaalan kalustusta.