Trustpilot

Lavavaunu

Nostopöytä - 500 kg
MSW
(1)

Nostopöytä - 500 kg

Mitat (PxLxK)
114 x 50 x 96 cm
529,00 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 4.7.

Royal Cateringin tukeva lavavaunu sopii hyvin raskaiden lastien, kuten elintarvikkeiden, keittiölaitteiden tai astioiden siirtelyyn. Neljän täyskumisen renkaan ansiosta vaunu liikkuu kevyesti ja äänettömästi. Kestävällä ja tukevalla lavavaunulla kuljetat suuretkin lastit turvallisesti paikasta toiseen. Kokoontaitettava lavavaunu sopii hyvin pienempäänkin säilytystilaan, joten se ei ole tiellä kun et käytä sitä. Vaunu kantaa varmasti jopa 300 kg:n lastin, joten se tekee raskaiden tavaroiden siirtelystä paljon helpompaa. Verkkokaupastamme löydät muutkin teräsvaunut ammattikeittiöösi.

Lavavaunu tavaroiden helppoon kuljetukseen

Raskaiden laitteiden ja elintarvikkeiden kuljetus helpottuu huomattavasti kestävällä lavavaunulla, joka kuljettaa kerralla jopa 300 kg:n painoisia lasteja. Kevyesti pyörivien, täysikumisten pyörien ansiosta vaunu liikkuu kevyesti jopa painavan kuorman alla. Kuulalaakerit takaavat pyörien kevyen liikkumisen, joten ne eivät pääse jumittumaan painavankaan lastin alla. Kääntyvien takapyörien ansiosta vaunun ohjaaminen on helppoa ja turvallista. Lavavaunu on ehdoton helpotus suurtalouskeittiöissä, kanttiineissa ja ravintoloissa, joissa liikutellaan esimerkiksi suuria säkkejä perunoita, jauhoja tai riisiä, taikka muita painavia lasteja kuten astioita ja keittiölaitteita. Tavaroiden kuljetusta varten voit tilata meiltä muitakin vaunuja, kuten tarjoilu- ja tarjotinvaunuja sekä GN-astioiden kuljetukseen sopivia vaunuja.

Kaikki Expondon suurkeittiökalusteet on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, jonka ansiosta ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Ruostumattoman teräksen pinta on niin tasainen, etteivät bakteerit ja lika pääse kertymään pinnan huokosiin. Niinpä kalusteiden pinnat ovat erityisen hygieeniset ja sopivat siksi täydellisesti ravintola-alan käyttöön. Myös lattiahyllymme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lattiahyllyssä voit säilyttää elintarvikkeet ja keittiövälineet hyvässä järjestyksessä ja helposti ulottuvilla. Tutustu siis laajaan kalustevalikoimaamme ja tilaa lavavaunu ja muut ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ammattikeittiöösi parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella!

Laadukkaat kalusteet ja ravintolalaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ammattikeittiössä tarvitsemasi kalusteet ja laitteet. Jokaisessa kanttiinissa ja seisovassa pöydässä tarvittavat ruokailuvälinetelineet löydät meiltä edullisesti. Voit tilata meiltä kerralla kaikki laitteet liesistä, uuneista ja rasvakeittimistä lihanjalostuslaitteisiin, keittiövälineisiin ja lämpöhauteisiin saakka. Esimerkiksi edullinen tehosekoitin kuuluu kahviloiden, leipomoiden ja ravintoloiden perusvarustukseen. Tehosekoittimella valmistat esimerkiksi herkulliset smoothiet tai vaikkapa marja- ja hedelmäsoseet kakkuja varten. Kaikkien keittiölaitteiden, varusteiden ja elintarvikkeiden helpon liikuttelun mahdollistaa Royal Cateringin lavavaunu, jonka tilavalle kuormauslavalle mahtuu suurikin kuorma kerralla. Lavavaunu helpottaa päivittäistä työskentelyä huomattavasti. Vaunun avulla kuljetat esimerkiksi elintarvikkeet varastolta keittiöön tai likaiset astiat tiskikoneeseen, etkä joudu kantamaan painavia lasteja.

Tutustu siis Expondon suurkeittiökalusteisiin ja tilaa teräspöydät, -kaapit, astianpesukone sekä hygieniatarvikkeet, kuten teräsaltaat ja käsienkuivaajat, edullisesti kotiinkuljetuksella. Verkkokaupassamme voit tutustua tuotevalikoimaamme kätevästi kotoa käsin ja tehdä ostopäätöksen rauhassa. Jos tarvitset lisätietoa tuotteisiin liittyen tai apua sopivien laitteiden valinnassa, auttaa asiakaspalvelumme mielellään kaikissa kysymyksissä. Expondon lavavaunulla ja muilla ravintolalaitteilla ja -kalusteilla teet ammattikeittiöstäsi toimivan kokonaisuuden, joka toimii ongelmitta kiireisessäkin ravintola-arjessa. Laadukkaat ravintolalaitteet kestävät pitkään toimivat moitteetta juuri silloin, kun niitä tarvitset. Valitse siis Expondon ravintolalaitteet etkä varmasti tule katumaan päätöstäsi!