Trustpilot

Rullarata

Laadukas rullarata auttaa sinua siirtämään raskaita esineitä helposti ja kevyesti. Tästä syystä rullaradat ovat näytelleet erittäin suurta roolia kuljetinteknologia-alalla useiden vuosien ajan. Rullaratoja käytetään useimmiten teollisessa tuotannossa, kaupoissa sekä logistiikassa. Työntekijät käyttävät rullaratoja kuljettaessaan raskaita tavaroita ja paketteja korjaamolla, tehtaalla tai myymälän ja varaston välillä. Tästä kategoriasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan rullaradan.

Mihin rullarataa käytetään?

Rullakuljetin on korvaamaton apuväline monissa yrityksissä. Etenkin useat logistiikkayrityksen käyttävät rullakuljettimia pakettien käsittelyyn ja siirtelyyn. Tällaiset rullakuljettimet voivat myös olla erityisen pitkiä. Rullakuljettimet ovat kuitenkin tärkeitä myös teollisuudessa, ja ne ovatkin suosittuja monissa tuotantohalleissa ja työpajoissa. Yksi rullakuljettimien merkittävimmistä eduista on niiden sallima mukava ja ergonominen työskentelykorkeus. Moderneissa rullakuljettimissa on myös korkeudensäätömahdollisuus, jolloin käyttäjät voivat mukauttaa ne yksilöllisiin tarpeisiinsa sopiviksi. Lisäksi jokaiselle rullakuljettimelle on ominaista erityisen suuri kantavuus. Jopa 400 kg:n kantavuus ei ole malleillemme harvinaista. Tämän suuren kantavuuden ja rullien sulavan pyörimisen ansiosta voit kuljettaa rullakuljettimella mukavasti myös erityisen painavia tavaroita tai paketteja. Sekä rullaratojen että rullatukien rullat ovat erityisen kestäviä ja vakaita, eikä niissä näy merkittäviä kulumisen merkkejä pitkänkään käytön jälkeen.

Mitkä ovat rullaratojen edut?

  • Painavat esineet voidaan kuljettaa rullaradalla kevyesti.
  • Rullaradan suuri kantavuus mahdollistaa myös todella suurten kuormien kuljetuksen.
  • Tasaisesti pyörivillä ja kestävillä pyörillä on pitkä käyttöikä.

Monet yritykset yhdistävät useita rullapöytiä toisiinsa, jolloin kuormien kuljettaminen onnistuu pitkien tuotantohallien läpi. Useimmiten tällaisten rullapöytien jalkojen korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti.

Perinteinen vai moottoroitu rullarata?

Jokainen yritys, joka haluaa ostaa rullaradan, voi valita useista eri malleista. Tarjolla on sekä perinteisiä että moottoroituja rullaratoja. Laadukkaiden työkalusteiden valikoimastamme löydät taatusti tarpeisiisi sopivan rullakuljettimen. Kaikki valikoimamme rullakuljettimet voidaan pystyttää ja purkaa nopeasti. Lisäksi innovatiivisten kokoonpanotekniikoiden ansiosta voit helposti yhdistellä niitä toisiinsa sekä muihin kuljettimiin. Erityisen laadukkaista materiaaleista valmistetut rullat takaavat kuljettimien korkean kestävyyden ja vakauden. Rullapöytien rullat ja koneisto on valmistettu kestävästä teräksestä, joka vastaa jatkuvan monivuorotyön haasteisiin ja rasituksiin ongelmitta – jopa useiden vuosien ajan. Lisäksi teräs on kestää hyvin korroosiota ja aggressiivisia kemikaaleja. Jos rullapöydän rullat kuitenkin pääsevät vaurioitumaan, voi yksittäisiä rullia hankkia varaosina milloin tahansa.

Rullapöytien modernin kokoonpanotekniikan ansiosta, voit siirtää niitä käyttökohteiden välillä helposti ja joustavasti. Esimerkiksi monet logistiikkayritykset tarvitsevat rullapöytiä usein ajoneuvojen lastaamiseen ja kuormien purkamiseen. Kun et tarvitse rullapöytää vähän aikaan, voit purkaa sen nopeasti ja varastoida sen tilaa säästävästi. Monissa yrityksissä rullakuljettimia käytetään nostohihnojen kanssa. Tämä tekee raskaiden tavaroiden kuljettamisesta suurissakin varastoissa ja teollisuushalleissa erityisen mukavaa ja turvallista kaikille työntekijöille.