Tuote: EX10061200

|

Malli: MSW-RT-4000

Rullarata - 400 kg - 300 cm - 30 rullaa - säädettävä korkeus

1 379,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kuormitettava – kantaa jopa 400 kg:n painon
  • tehokas – 300 cm pitkä rullarata yhtäjaksoiseen siirtoon
  • mukautuu tarpeisiisi – optimaalinen työkorkeus säädettävillä jaloilla
  • laajennettavissa – pidempi siirtoetäisyys rullaratoja yhdistämällä
  • pitkäikäinen – vankka rautarakenne

TUOTEKUVAUS

Korkeussäätöinen rullarata, 30 rullaa ja 400 kg:n kantavuus

MSW:n rullaradalla MSW-RT-400 voit siirtää mitä erilaisempia esineitä miellyttävällä työkorkeudella. Se sopii vankan rakenteensa ansiosta ihanteellisesti korjaamoihin, mutta myös pakettien ja painavahkojen objektien siirtely onnistuu sen avulla sujuvasti.

Siirrä tavaraa rasittamatta itseäsi

Rullaradan kantavuus on jopa 400 kg, joten sillä liu’utat kätevästi painavatkin esineet turvallisesti paikasta toiseen joutumatta käyttämään liikaa voimaa. Vankka rautarakenne takaa kantavuuden ja pitkäikäiset rullat uhmaavat onnistuneesti korroosiota myös jatkuvassa käytössä.

Rata on 300 cm pitkä ja siinä on 30 kuulalaakeroitua rullaa, joita pitkin erikokoiset esineet ja paketit kulkevat mukavasti. Kuljetusetäisyys pitenee, jos sijoitat useamman rullaradan peräkkäin. Näin voit liikutella tavaroita tehokkaasti ja turvallisesti myös isoissa tehdashalleissa tai varastoissa. Jalat on mahdollista säätää toisistaan riippumatta, jolloin myös kuljetusradan kulmaa voidaan muuttaa.

Jalkojen säätövara on 89 - 97 cm, joten voit hyvin kompensoida lattian epätasaisuuksia tai säätää koko rullaradan viettämään haluamaasi suuntaan. Yhteensä kuusi jalkaa pitävät radan luotettavasti liukumatta paikallaan. Rullaradan korkeus voidaan mukauttaa vaivatta myös työpöytien tai lastausramppien korkeuteen, jottei sinun tarvitse tuhlata voimiasi esineiden nosteluun siirrelläksesi niitä työpaikasta toiseen.

Jos rullarataa ei tarvita, sen jalat on helppo irrottaa. Täten se vie vain vähän säilytystilaa ja sen kuljetus paikasta toiseen käy kätevästi.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET