Peruutusoikeus

SINULLA ON PERUUTUSOIKEUS…

Mutta miksi haluaisit?

Sinulla on oikeus perua tilauksesi 14 päivän sisällä ilman syytä.

Peruutuksen määräaika on 30 päivää siitä päivästä alkaen, jona asiakas tai valtuutettu kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, ottaa tavaran vastaan.

Jotta peruutusoikeus olisi voimassa, tulee asiakkaan tehdä expondolle (expondo GmbH, Köpenicker Str. 54, 10179 Berlin, sähköposti: [email protected]) yksiselitteinen ilmoitus siitä, että haluaa perua kaupan. Sen voi tehdä kirjeitse tai sähköpostitse. Alla olevaa mallikaavaketta voi käyttää, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruutusoikeuden varmistamiseen riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruutusoikeuden käytöstä ennen peruutusmääräajan umpeutumista.

 

Peruutuksen seuraukset

Kun perut tilauksen, palautamme sinulle kaikki tekemäsi maksut. Maksut palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet peruutusilmoituksen. Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutapaa käyttäen kuin tehty maksu, ellei muusta ole sovittu. Takaisinmaksuun ei liity mitään sinulle koituvia kuluja. Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta siihen saakka, että tavara on tullut takaisin, tai olet todistanut, että se on lähetetty takaisin, riippuen siitä kumpi tapahtuu aiemmin.

Sinun tulee lähettää tavara takaisin välittömästi tai viimeisintään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä.

Vastaamme tuotepalautusten kuluista, jos otat ennen palauttamista yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, selvität palautuslähetykseen liittyvät järjestelyt kanssamme sekä käynnistät palautuksen palautusportaalimme kautta. Järjestäessäsi palautuksen itse, ilman meidän kanssa asiasta sopimista, hyvitämme tuotepalautuksen välittömät kulut 22 puntaa / 25 euroon saakka, jos välität meille palautuspäivästä 14 päivän kuluessa palautuksesta vastaavan yrityksen kuitin toimituskuluista yhteydenottolomakkeen kautta. Hyvityksessä käytämme samaa, tilauksessa käytettyä maksutapaa, ellemme ole sopineet kanssasi henkilökohtaisesti jotain muuta; hyvityksestä sinulle ei aiheudu minkäänlaisia kuluja. Muussa tapauksessa vastaat palautuksen kuluista itse.

Olet vastuussa tavaran arvon mahdollisesta vähenemisestä vain siinä tapauksessa, että tavaran tilaa, ominaisuuksia ja toimintatapaa testattaessa huomataan, että tilan huononeminen johtuu sen epäasianmukaisesta käsittelystä.

 

Yleiset ohjeet

  1. Vältä tavaran likaantuminen ja vahingoittuminen. Lähetä se takaisin alkuperäispakkauksessa, jos mahdollista, ja kaikki lisätarvikkeet ja pakkausmateriaalit sen mukana. Jos alkuperäispakkausta ei ole, huolehdi siitä, että pakkaus suojelee tavaraa kuljetuksen aikana vahingoittumiselta.
  2. Älä palauta tavaroita huolintapalvelun kautta.
  3. Huomaathan, että yllä olevat yleiset tiedot kohdissa 1 ja 2 eivät ole edellytys peruuttamisoikeutesi toteutumiselle.