Peruutusoikeus

Peruutusoikeus & peruutuskaavake

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, olemme päättäneet tarjota lakisääteisen 14 päivän peruutusoikeuden, joka on yleensä vain kuluttajille tarkoitettu, kaikille asiakkaille ja pidentää määräaikaa 30 päivään.

Kuluttajalla on peruutusoikeus seuraavien ehtojen mukaisesti. Kuluttajalla tarkoitetaan tässä yhteydessä jokaista luonnollista henkilöä, joka tekee liiketoimen ilman, että se liittyy hänen ammatinharjoittamiseensa, oli se itsenäistä tai ei.

A. Peruutusoikeustiedotus

Peruutusoikeus

Tilauksen voi peruuttaa 30 päivän sisällä ilman peruutuksen syyn ilmoittamista.

Peruutuksen määräaika on 30 päivää siitä päivästä alkaen, jona asiakas tai valtuutettu kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, ottaa tavaran vastaan.

Jotta peruutusoikeus olisi voimassa, tulee asiakkaan tehdä expondolle (expondo GmbH, Köpenicker Str. 54, 10179 Berlin, puh. 09-427 040 74, sähköposti: tuki@expondo.fi) yksiselitteinen ilmoitus siitä, että haluaa perua kaupan. Sen voi tehdä kirjeitse tai sähköpostitse. Alla olevaa mallikaavaketta voi käyttää, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruutusoikeuden varmistamiseen riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruutusoikeuden käytöstä ennen peruutusmääräajan umpeutumista.

Peruutuksen seuraukset

Kun asiakas peruu tilauksen, tulee expondon palauttaa asiakkaalle kaikki hänen tekemänsä maksut. Maksut palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun expondo on vastaanottanut peruutusilmoituksen. Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutapaa käyttäen kuin tehty maksu, ellei muusta ole sovittu. Takaisinmaksuun ei liity mitään asiakkaalle koituvia kuluja. Expondo voi kieltäytyä takaisinmaksusta siihen saakka, että tavara on tullut takaisin, tai asiakas todistaa, että se on lähetetty takaisin, riippuen siitä kumpi tapahtuu aiemmin.

Tavara tulee lähettää takaisin välittömästi tai viimeisintään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä. Saat asiakaspalvelustamme (tuki@expondo.fi) ohjeet palautuksen tekemiseen.

Otamme vastuun tavaran takaisinlähetyksestä aiheutuvista kuluista, kun palautus tehdään meiltä saaduilla ohjeilla.

Asiakas on vastuussa tavaran arvon mahdollisesta vähenemisestä vain siinä tapauksessa, että tavaran tilaa, ominaisuuksia ja tomintatapaa testattaessa huomataan, että tilan huononeminen johtuu sen epäasianmukaisesta käsittelystä.

Yleiset ohjeet

Vältä tavaran likaantuminen ja vahingoittuminen. Lähetä se takaisin alkuperäispakkauksessa, jos mahdollista, ja kaikki lisätarvikkeet ja pakkausmateriaalit sen mukana. Jos alkuperäispakkausta ei ole, huolehdi siitä, että pakkaus suojelee tavaraa kuljetuksen aikana vahingoittumiselta.

B. Peruutuskaavake

Voit käyttää tätä mallia tilauksen perumiseen:

Osoite:
expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
D-10179 Berlin
Germany

 

Sähköposti: tuki@expondo.fi

 

Täten perun tekemäni sopimuksen seuraavan tavaran/seuraavien tavaroiden ostosta:

 

_______________________________________________________

 

_______________________________________________________

 

 

Tilattu (pvä) (*) ____________ / vastaanotettu (pvä) (*) __________________

 

 

________________________________________________________

Tilaajan nimi / yritys

 

________________________________________________________

Asiakkaan osoite

 

________________________________________________________

Asiakkaan allekirjoitus (vain, jos ilmoitus tehdään paperilla)

 

_________________________

Päivämäärä

C.Palautusoikeus 100 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta

Riippumatta 30 päivän peruutusoikeudesta, tarjoamme sinulle kuluttaja tai yritysasiakas merkkiemme Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix ja Welbach tuotteille seuraavan palautusoikeuden:

Kaupasta ostetut tuotteet voidaan palauttaa 100 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jos tuote on käyttämätön ja vahingoittumaton. Tuote on palautettava sen alkuperäisessä paketissa. Määräajan noudattamiseksi, tavara on palautettava ajoissa.

Kun tuote on palautuskelponen, otamme sen vastaan ja hyvitämme jo maksetun kauppahinnan. Sinun on maksettava palautuksesta aiheutuneet kulut ja oltava vastuussa mahdollisista kuljetusvaurioista.

Tämä palautusoikeus ei rajoita millään lailla lakisääteisiä oikeuksiasi eikä täten myöskään lakisääteistä palautusoikeuttasi (vertaa ylhäällä kohta A.).