Peruutusoikeus

Peruutusoikeus & peruutuskaavake

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, olemme päättäneet tarjota lakisääteisen 14 päivän peruutusoikeuden, joka on yleensä vain kuluttajille tarkoitettu, kaikille asiakkaille ja pidentää määräaikaa 30 päivään.

Kuluttajalla on peruutusoikeus seuraavien ehtojen mukaisesti. Kuluttajalla tarkoitetaan tässä yhteydessä jokaista luonnollista henkilöä, joka tekee liiketoimen ilman, että se liittyy hänen ammatinharjoittamiseensa, oli se itsenäistä tai ei.

A. Peruutusoikeustiedotus

Peruutusoikeus

Tilauksen voi peruuttaa 30 päivän sisällä ilman peruutuksen syyn ilmoittamista.

Peruutuksen määräaika on 30 päivää siitä päivästä alkaen, jona asiakas tai valtuutettu kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, ottaa tavaran vastaan.

Jotta peruutusoikeus olisi voimassa, tulee asiakkaan tehdä expondolle (expondo GmbH, Köpenicker Str. 54, 10179 Berlin, puh. 08000 57 46, sähköposti: [email protected]) yksiselitteinen ilmoitus siitä, että haluaa perua kaupan. Sen voi tehdä kirjeitse tai sähköpostitse. Alla olevaa mallikaavaketta voi käyttää, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruutusoikeuden varmistamiseen riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruutusoikeuden käytöstä ennen peruutusmääräajan umpeutumista.

Peruutuksen seuraukset

Kun asiakas peruu tilauksen, tulee expondon palauttaa asiakkaalle kaikki hänen tekemänsä maksut. Maksut palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun expondo on vastaanottanut peruutusilmoituksen. Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutapaa käyttäen kuin tehty maksu, ellei muusta ole sovittu. Takaisinmaksuun ei liity mitään asiakkaalle koituvia kuluja. Expondo voi kieltäytyä takaisinmaksusta siihen saakka, että tavara on tullut takaisin, tai asiakas todistaa, että se on lähetetty takaisin, riippuen siitä kumpi tapahtuu aiemmin.

Tavara tulee lähettää takaisin välittömästi tai viimeisintään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä. Saat asiakaspalvelustamme ([email protected]) ohjeet palautuksen tekemiseen.

Vastaamme tuotepalautusten kuluista, jos otat ennen palauttamista yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, selvität palautuslähetykseen liittyvät järjestelyt kanssamme sekä käynnistät palautuksen palautusportaalimme kautta. Järjestäessäsi palautuksen itse, ilman meidän kanssa asiasta sopimista, hyvitämme tuotepalautuksen välittömät kulut 25 euroon saakka, jos välität meille palautuspäivästä 14 päivän kuluessa palautuksesta vastaavan yrityksen kuitin toimituskuluista yhteydenottolomakkeen kautta. Hyvityksessä käytämme samaa, tilauksessa käytettyä maksutapaa, ellemme ole sopineet kanssasi henkilökohtaisesti jotain muuta; hyvityksestä sinulle ei aiheudu minkäänlaisia kuluja. Muussa tapauksessa vastaat palautuksen kuluista itse.

Asiakas on vastuussa tavaran arvon mahdollisesta vähenemisestä vain siinä tapauksessa, että tavaran tilaa, ominaisuuksia ja tomintatapaa testattaessa huomataan, että tilan huononeminen johtuu sen epäasianmukaisesta käsittelystä.

Yleiset ohjeet

Vältä tavaran likaantuminen ja vahingoittuminen. Lähetä se takaisin alkuperäispakkauksessa, jos mahdollista, ja kaikki lisätarvikkeet ja pakkausmateriaalit sen mukana. Jos alkuperäispakkausta ei ole, huolehdi siitä, että pakkaus suojelee tavaraa kuljetuksen aikana vahingoittumiselta.

B. Peruutuskaavake

Voit käyttää tätä mallia tilauksen perumiseen:

Osoite:
expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
D-10179 Berlin
Germany

Sähköposti: [email protected]

 

Täten perun tekemäni sopimuksen seuraavan tavaran/seuraavien tavaroiden ostosta:

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Tilattu (pvä) (*) ____________ / vastaanotettu (pvä) (*) __________________

Laskunumero____________ Tilausnumero __________________

________________________________________________________
Tilaajan nimi / yritys

________________________________________________________
Asiakkaan osoite

________________________________________________________
Asiakkaan allekirjoitus (vain, jos ilmoitus tehdään paperilla)

_________________________
Päivämäärä