Trustpilot

Kammiovakuumikone

Kammiovakuumikone on erinomainen työkalu tyhjiöpakkaamiseen. Kammiovakuumikone sopii täydellisesti vähittäiskauppaan, hotelleihin ja keittiöihin – mutta myös lääkkeiden pakkaamiseen ja laboratorioihin. Raaka-aineiden säilöminen helpottuu, sillä vedenpitävien ja ilmatiiviiden pakkausten ansiosta voit luottaa, että nesteet eivät vuoda ja bakteerit eivät pääse vaikuttamaan säilyvyyteen. Elintarvikkeet pysyvät pitkään tuoreina ja suojassa ulkoisilta vaikutuksilta. Keittiösi pysyy hyvässä järjestyksessä, sillä tyhjiöpakkauksiin on helppo merkitä sisältö sekä pakkauspäivä myöhempää käyttöä varten. Raaka-aineet ja tavarat vievät myös vähemmän tilaa tyhjiöpakattuina. Tarjoamme myös pienempiä ja edullisempia vakuumikoneita, mikäli käyttötarpeesi on vähäisempi.

Tehokasta säilömistä vakuumipakkauksilla

Kammiovakuumikoneen yksi suurimmista hyödyistä on raaka-aineiden laadun, maun ja aromien säilyminen pidempään. Samalla pienitiöt eivät pääse kasvamaan ja vahingoittamaan tuotteita. Esimerkiksi sienet, kasvit ja lihan voit myös kuivata kasvikuivurilla ennen tyhjiöpakkaamista. Verkkokaupastamme löydät näppärät vihannesleikkurit, joiden ansiosta hedelmät ja vihannekset mahtuvat pienempään tilaan. Lihan ja muiden kovempien elintarvikkeiden siivuttamiseen sopivat paremmin siivutuskoneet.

Kammiovakuumikoneella voi tyhjiöpakata mm.

  • Elintarvikkeet (sekä kuivat että tuoreet)
  • Nesteet
  • Farmaseuttiset tuotteet sekä lääkkeet
  • Kemialliset tavarat ja yhdisteet
  • Arkistoitavat dokumentit ja asiakirjat
  • Elektroniset elementit
  • Vaatteet ja tekstiilit


Valikoimamme kammiovakuumikoneet ovat edullisia mutta erittäin kestäviä ammattikäytössä. Tilan koosta riippuen voit valita joko pöytämallin tai pyörällisen lattiakoneen. Molemmissa on omat hyvät puolensa. Pöytämallinen sopii paremmin pieneen keittiöön tai muuhun tilaan, jossa on rajallinen lattiatila. Sen voi kuitenkin sijoittaa myös lattialle, sillä vankat kumijalat suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta ja kone seisoo tukevasti paikallaan. Pyörällinen kammiovakuumikone puolestaan on helposti liikuteltavissa neljän pyörän ansiosta. Molempien koneiden kammion tilavuus on 440 x 445 x 65 mm. Koneiden painossa ei ole suurta eroa; pienempi kammiovakuumikone painaa 61 kiloa ja isompi lattiakone 69 kiloa.


Kammiovakuumikoneidemme teho on 900W ja imuteho: 20 m³/h. Vakuumiprosessi toimii vaivattomasti mukana toimitettavien foliopussien ansiosta. Kammion korkeus on 120 mm, joten se soveltuu myös suuremmille tuotteille. Vakuumikammio täytetään ylhäältä käsin. Näin esimerkiksi elintarvikkeiden annostelu foliopussiin on sujuvaa. Mukana toimitettavien kirjainten ja numeroiden avulla merkitset foliopussit vakuumiprosessin aikana, jolloin pakattujen tavaroiden luettelointi ja järjestäminen onnistuu selkeästi. Voit säilöä tyhjiöpakatut elintarvikkeet pakkasessa. Verkkokaupastamme löydät myös laadukkaita ammattikäyttöön soveltuvia pakastimia.

Kammiovakuumikone on helppo käyttää ja puhdistaa


Kammiovakuumikoneen käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Mittaa ja annostele raaka-aineet ensin vaikkapa pöytävaa’an avulla. Täyttämisen jälkeen foliopussi suljetaan ilmatiiviisti ja sinetöinnin voit valita kolmesta eri lämpötilasta. Vakuumikoneen digitaalinen paneeli mahdollistaa hygieenisen ja nopean käytön. Lasikannen ansiosta näet, miten prosessi etenee ja tarvittaessa voit keskeyttää vakumoinnin pysäytyspainikkeesta. Vakumointiaika on säädettävissä välillä 0 - 99 sekuntia ja sinetöintiaika välillä 0 - 9,9 sekuntia.


Vakuumikoneessa on laadukas ja sileä ruostumaton teräspinta, joka on helppo puhdistaa. Kammiovakuumikoneen mukana toimitetaan myös työkalut (avain, vääntötyökalu, ruuvimeisseli) ja öljyt huoltoa varten. Lisäksi toimitukseen kuuluu käyttöohjeet sekä lisävarusteet: tiiviste, kaksi silikonepäällystettä ja kaksi metallinauhaa.


Kammiovakuumikone on pitkäkestoinen kumppani keittiöön, laboratorioon tai muuhun tilaan, jossa käsitellään paljon raaka-aineita. Säilöminen ja varastointi helpottuu huomattavasti, kun tyhiöpakkauksen ansiosta tilaa säästyy ja voit luottaa aineiden ja tavaroiden turvalliseen säilymiseen. Mikäli tarvitset vakuumikonetta satunnaiseen käyttöön, suosittelemme tutustumaan pienempiin vakuumikoneisiin. Päädyt sitten isompaan kammiovakuumikoneeseen tai pienempään laitteeseen, molemmat helpottavat säilömistä ja varastointia. Mikäli kaipaat neuvoja valinnan tekemisessä, autamme mielellämme.