Trustpilot

Siivutuskone

Etsitkö vielä sopivaa siivutuskonetta yrityksesi toimintaa vauhdittamaan? Siinä tapauksessa expondo on juuri oikea osoite. Olemme erikoistuneet ainoastaan korkealaatuisiin gastronomia-alan laitteisiin, jotka saavat hyvän ruoan ystävien sydämet sykkimään ilosta. Siivutuskone auttaa sinua leikkaamaan nopeasti ja helposti erilaisia elintarvikkeita kuten lihaa, vihanneksia, juustoa ja leipää. Sähköllä toimivilla siivutuskoneilla päivittäiset työrutiinit keittiössä nopeutuvat, koska vältyt elintarvikkeiden leikkaamiselta käsin. Laite hoitaa leikkaamisen puolestasi. Olipa kyseessä sitten ruokien tarjoilu, annoskokojen säätely tai ihan vain tuoreista leikellyistä vihanneksista nauttiminen, siivutuskonevalikoimastamme löydät juuri sinun tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Meiltä löydät myös GN-astiat, joissa säilytät valmiiksi siivutetut tuotteet kätevästi ja hygieenisesti. Mikäli haluat pilkkoa erityisesti hedelmiä ja vihanneksia, löydät myös siihen sopivat työvälineet meiltä. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään!

Tarpeisiisi sopiva siivutuskone

Siivutuskone on hankintana sellainen, että ostettaessa on tärkeää valita sopiva laite. Expondon verkkokaupassa voit vertailla eri vaihtoehtoja rauhassa ja tehdä tilauksesi mukavasti kotoa käsin. Vaihtoehdot ovat nähtävillä Siivutuskone-kategoriassamme. Kun olet valinnut sopivimman tuotteen, voit tilata sen helposti ja edullisesti. Meiltä löydät korkealaatuisia leikkureita erikokoisin leikkuuterin, joten valinnanvarasta ei ole puutetta. Laitteidemme terien läpimitta on joko 22 cm, 25 cm tai 30 cm. Niiden avulla saat helposti mehukkaita paloja tuoreesta lihasta tai tasaisia siivuja juuri leivotusta leivästä. Voit valita Expert-sarjastamme leikkurin, jonka kahvat ovat alumiinista. Leikkuuterien valmistamisessa käytetyn erikoisteräksen ansiosta voit koneitamme käyttäen leikata uskomattoman ohuita siivuja useista erilaisista elintarvikkeista. Se tekee asiakkaihin varmasti vaikutuksen.


Royal Cateringin ravintolalaitteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mutta hinnat ovat silti kohtuullisella tasolla. Siivutuskoneiden materiaali on anodisoitu alumiini – siksi ne kestävät hyvin ympäristövaikutuksia. Laitteiden moottori on erittäin tehokas ja toimii taloudellisesti. Juustoleikkurina koneet leikkaavat vaivattomasti jopa kovia juustolajeja. Sähköisten leikkuukoneiden kahvojen valmistuksessa käytetty korkealaatuinen alumiini takaa käyttömukavuuden. Yksi Royal Cateringin laitteiden eduista on integroitu puoliautomaattinen teroittaja erikoisteräksestä valmistettuja leikkuuteriä varten.

Siivutuskoneet raskaaseen työhön

Leikkurimme ovat raskaan työn ystäviä, mutta itsessään kevyitä. Asiakkaasi voivat nauttia laitteen työn tuloksista missä vain, sillä alhaisen painonsa vuoksi leikkelekone on helppo viedä sinne, missä sitä tarvitset. Tarvitset ainoastaan sopivan työpöydän, jolle asetat koneen, ja leikkaaminen voi alkaa heti. Jos etsit laitteistoa lihatiskille tai haluat valmistaa ravintolassasi tuotteet alusta alkaen itse, kannattaa tutustua myös muihin lihanjalostuslaitteisiimme, kuten ruostumattomiin lihamyllyihin ja pihvipuristimiin/prässeihin. Myös valmistuspuolelle löydät meiltä monenlaiset grillit ja keittimet. Expondon valikoima kasvaa koko ajan! Näet kaupassamme aina suoraan hinnat (brutto), joten voit tehdä ostopäätöksen nopeasti. Meiltä tuotteita voivat tilata yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityisasiakkaat. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos sinulla on kysyttävää laitteista tai ostotapahtumasta.


Ei pelkästään elintarvikkeiden leikkaamisen, vaan myös leikkelekoneiden tilaamisen pitää sujua nopeasti ja vaivattomasti. Expondon ansiosta et säästä ainoastaan rahaa, vaan myös aikaa. Voit valita tarpeisiisi sopivan korkealaatuisen Royal Catering -laitteen suuresta valikoimastamme täysin kiireettömästi sohvaltasi käsin. Katsele rauhassa laitevalikoimaa aukioloajoista huolehtimatta – 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa! Tilaa siivutuskone aina edullisesta verkkokaupastamme jo tänään.