Trustpilot

Luusaha

Royal Cateringin sähkökäyttöisellä luusahalla leikkaat esimerkiksi lihaa tai jäistä kalaa vaivattomasti ja siististi. Ammattimainen ja laadukas luusaha säästää aikaasi ja voimiasi kiireisessä ravintola-alan työssä. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja anodisoidusta alumiinista valmistettu laite on kestävä ja helppo puhdistaa. Tehokkaan moottorin ansiosta leikkuunopeus on 15 mm/s ja leikkuupaksuus on säädettävissä välillä 3–180 mm. Tilaa jo tänään tehokas luusaha expondon verkkokaupasta!

Laadukas luusaha Royal Cateringilta

Royal Cateringin sähkökäyttöinen luusaha on tehokas laite, jolla leikkaat sekä tuoreita että jäisiä elintarvikkeita nopeasti ja tehokkaasti. Terävä terä leikkaa lihan siististi ja tasaisesti 15 mm/s nopeudella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppo vaihtaa ja puhdistaa. Laitteen leikkuuvahvuutta voit säätää välillä 3–180 mm, joten voit mukauttaa sen tarpeisiisi sopivaksi. Jos käsittelet suuria määriä lihaa, säästää laite erityisesti aikaa ja voimia. Lihanjalostuksessa, suurkeittiöissä ja kanttineissa on tärkeää, että elintarvikkeiden käsittelyyn käytetään laadukkaita laitteita. Ammattimaiset keittiölaitteet voivat olla hyvinkin hintava hankinta. Yhdessä Royal Cateringin kanssa pystymme tarjoamaan ensiluokkaisia laitteita edulliseen hintaan, joten voit olla varma siitä, että tuotteidemme hinta-laatusuhde on paras mahdollinen. Sähkökäyttöinen luusaha on käsikäyttöisiin sahoihin verrattuna tuottoisampi ja nopeampi vaihtoehto, sillä kone tekee työn puolestasi. Laadukkaan laitteen ansiosta myös työjälki on parempi, etkä joudu tuhlaamaan voimiasi vaikeasti käsiteltävien elintarvikkeiden leikkaamiseen. Löydät meiltä myös muita lihanjalostuslaitteita, kuten pöytäkuttereita ja erikokoisia lihamyllyjä, joiden avulla voit leikata ja jauhaa lihaa jatkokäsittelyä varten. Jauhelihasta voit valmistaa kätevän pihviprässin avulla tasapaksuja ja pyöreitä pihvejä hampurilaisia varten. Tutustu siis jo tänään laajaan ravintolalaitevalikoimaamme ja tilaa luusaha ja muut tarvitsemasi ravintolalaitteet expondolta!

Auttaa päivittäisessä työssä

Huolellisesti suunnitellun muotoilun ansiosta Royal Cateringin luusaha on helppokäyttöinen ja ergonominen laite, joka helpottaa päivittäistä työtäsi suurkeittiössä, lihanjalostuksessa tai ravintolassa. Käytännöllisen suunnittelun ansiosta kaikki laitteen osat on helppo ja nopea puhdistaa. Valmistusmateriaaleina käytetyt ruostumaton teräs ja anodisoitu alumiini tekevät laitteesta vankkarakenteisen ja pitkäikäisen. Ruostumaton teräs sopii erityisen hyvin ravintolalaitteiden materiaaliksi, sillä se on erittäin helppo puhdistaa ja täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Laite on pienikokoinen ja sopiikin siksi erinomaisesti pöydällä käytettäväksi. Laite pysyy tukevasti paikoillaan liukumista estävien kumijalkojensa ansiosta, joten sen käyttäminen on aina turvallista. Tehokkaan 750 watin moottorin ansiosta on sahanterän nopeus 15 m/s ja leikkuunopeus 15 mm/s. Niinpä voit leikata luusahalla tehokkaasti ja nopeasti suurenkin määrän lihaa tai muita elintarvikkeita. Saha sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, sillä voit muuttaa leikkuupaksuutta tarpeidesi mukaan 3–180 mm välillä. Myös sahanterän vaihto on erittäin helppoa ja nopeaa. Sahauksessa syntyvät jätteet keräytyvät laatikkoon, jonka voit helposti tyhjentää ja puhdistaa. Niinpä myös työtaso pysyy puhtaana, sillä syntyvät jätteet kerätään jo työskentelyn aikana. Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme tuotteillamme myös muiden alojen ammattilaisia. Löydät meiltä esimerkiksi laadukkaita työkaluja verstaskäyttöön sekä monipuolisia teollisuustarvikkeita. Tutustu siis laajaan valikoimaamme jo tänään!