Trustpilot

Makkaransulkija

Jos valmistat makkaraa itse tuoreista raaka-aineista, on makkaransulkija täydellinen apuväline makkarankuoren tai makkaraverkon sulkemiseen. Makkararuiskun avulla täytät luonnon- tai keinokuoren makkaramassalla, minkä jälkeen voit sulkea kuoren helposti makkaransulkijalla. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa laitteessa on nuppi, jonka avulla sulkijan painetta voi säätää tarpeen mukaan. Helppokäyttöinen ja kestävä sulkija kuuluu lihakauppojen ja muiden makkaroita valmistavien yritysten perusvarustukseen. Tilaa jo tänään laadukas makkaransulkija sekä makkarakone ja voit aloittaa itsetehtyjen makkaroiden valmistuksen!

Royal Cateringin tehokas makkaransulkija

Royal Cateringin makkaransulkija on täydellinen apuväline, kun haluat sulkea luonnon- tai tekokuoreen täyttämäsi makkaran helposti ja nopeasti. Sulkijan avulla makkara pysyy luotettavasti kiinni kypsennyksen ja varastoinnin ajan. Valmiista makkarasta voit leikata sopivia paloja esimerkiksi makkarakeittoa tai saksalaista currywurst-annosta varten Expondon makkaraleikkurilla. Kun valmistat makkaran itse, voit valita juuri haluamasi koostumuksen ja kokeilla uudenlaisia maustesekoituksia. Vaikka makkaramassan valmistus onkin helppoa, vaikuttaa makkaran koostumukseen muutkin seikat kuin lihan koostumus. Esimerkiksi jäämurskan lisäämisellä taikinaan on todettu olevan vaikutusta makkaran koostumukseen. Jäämurskan avulla makkarasta tulee koostumukseltaan tasaisempaa. Jäämurskan valmistukseen löydät sopivat jäämurskaimet verkkokaupastamme. Sopivien laitteiden avulla voit valmistaa suurenkin määrän makkaraa helposti ja nopeasti.

Toki voit valmistaa makkarakoneen ja makkaransulkijan avulla myös vegetaarisia makkaroita esimerkiksi seitanista tai tofusta. Lihattomien vaihtoehtojen kysynnän kasvaessa on hyvä harkita myös lihattomien vaihtoehtojen lisäämistä tuotevalikoimaan. Tarjoatpa asiakkaillesi makkaraa lihalla tai ilman, onnistuu makkaran valmistus aina vaivattomasti makkaransulkijan ansiosta. Tutustu siis laajaan lihanjalostustuotteiden valikoimaamme ja tilaa kaikki makkaranvalmistuksessa tarvitsemasi laitteet edullisesti verkkokaupastamme. Laadukkaisiin laitteisiin panostaminen kannattaa aina, sillä ne kestävät pitkään kovassakin käytössä.

Monipuoliset ravintolalaitteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki laitteet ja kalusteet, joita tarvitset ammattikeittiössä. Laadukkailla tuotteillamme varustelet keittiösi ammattimaisesti, mutta laitteemme sopivat toki myös kotikäyttöön. Jos siis olet harrastelijakokki ja valmistat mielelläsi itse makkaraa, sopii makkaransulkija myös sinun tarpeisiisi. Valmiit makkarat voit säilyttää viileinä kylmävetolaatikostoissa, jotka nekin löydät verkkokaupastamme. Varsinkin helposti pilaantuvien lihatuotteiden kylmänäpitäminen on erityisen tärkeää. Expondon kylmälaitteiden avulla pidät herkimmätkin elintarvikkeet jatkuvasti sopivan kylminä. Kylmävetolaatikostojen lisäksi löydät kaupastamme pizzapöydät, saladetit sekä kylmälasikot ja -vitriinit. Jos haluat pitää jo valmiit ruoat tarjoilun aikana lämpiminä, kannattaa tutustua monipuoliseen lämpöhaudevalikoimaamme. Expondo palvelee valikoimallaan kaikkien ravintola-alan ammattilaisten tarpeita. Laajennamme myös valikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla, joten uutuuksiimme tutustuminen kannattaa säännöllisin väliajoin.

Tarvitsetpa sitten makkaransulkijan, rasvakeittimen tai hattarakoneen - Expondolta löydät kaikki ammattimaiset ravintolalaitteet edulliseen hintaan. Laitteemme valmistetaan huolella valituista, laadukkaista materiaaleista, joten ne ovat pitkäikäisiä, laadukkaita ja luotettavia. Jatkuvan laaduntarkkailun ansiosta voit aina luottaa laitteidemme laatuun ja turvallisuuteen. Mikäli tarvitset vielä neuvoja sopivien laitteiden valinnassa, tai sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri tarpeisiisi sopivat laitteet. Tilaa siis laadukas makkaransulkija verkkokaupastamme jo tänään!