Testattua laatua

1 - 24 / 293 tuotetta

Suodatukselle ei löytynyt tuloksia!
1 / 13

Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman erilaisia laitteita markkinakojuun, huvipuiston kojuun tai vaikkapa kahvilaan sekä erilaisia baaritarvikkeita. Royal Cateringin laadukkailla lettukoneilla, vohveliraudoilla ja hattarakoneilla valmistat vastustamattomia herkkuja sekä nuorille että vanhemmille asiakkaille. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat baaritarvikkeet, kuten jäämurskaimet ja jääpalakoneet sekä terassinlämmittimet ja tuhkakupit. Koska kaikki laitteemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja kiinnitämme huomiota erityisesti jatkuvaan laaduntarkkailuun, ovat tuotteemme varmasti pitkäikäisiä. Tutustu jo tänään laajaan valikoimaamme ja tilaa laitteet markkinakojuun sekä baaritarvikkeet Expondolta!

 

Laadukkaat markkinakoju-laitteet sekä baaritarvikkeet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät sopivat laitteet, jos haluat valmistaa herkullista pirtelöä tai suussa sulavaa hattaraa, jotka maistuvat varmasti kaikenikäisille asiakkaille. Meiltä löydät myös lettukoneita, vohvelirautoja, mehupuristimia ja pöytävitriineitä, jotka sopivat markkinakojun lisäksi myös kahviloihin ja ravintoloihin. Lisäksi tarjoamme baariin ja terassille sopivia baaritarvikkeita, kuten jäämurskaimia ja jääpalakoneita, terassilämmittimiä ja tuhkakuppeja.  Voit luottaa siihen, että Royal Cateringin tuotteet ovat aina laadukkaita ja pitkäikäisiä, sillä laitteiden valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun. Niinpä tuotteiden valmistuksessa käytetään laadukasta ruostumatonta terästä, valurautaa ja teflonia. Nämä materiaalit kestävät kovassakin käytössä, ja lisäksi ne on erittäin helppo pitää puhtaana. Ruostumaton teräs sopii erityisen hyvin ravintola-alan käyttöön, sillä se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset.  Baaritarvikkeet ja muut laitteet tekevät markkinakojustasi tai ravintolastasi asiakkaiden varman suosikin!

Royal Cateringin popcornkoneet sopivat markkinakojun lisäksi esimerkiksi elokuvateattereihin. Meiltä löydät erilaisia malleja joko vaunulla tai ilman. Tehokkaiden popcornkoneiden avulla valmistat jopa 16 litraa popcornia tunnissa, joten popcorn valmistuu aina ripeästi. Voit valmistaa joko makeaa tai suolaista popcornia, tai kokeilla makuvaihtoehtona esimerkiksi karamellia. Tilaa jo tänään laadukkaat markkinakoju- ja baaritarvikkeet Expondolta!

Vakuutu erinomaisesta laadusta ja palvelusta

Expondon verkkokaupasta löydät markkinakoju- sekä baaritarvikkeiden lisäksi paljon muita ravintolalaitteita, joiden avulla varustelet ammattikeittiösi täydellisesti. Tarjoamme esimerkiksi pikaruokalaitteita, kuten salamanteriuuneja, joiden avulla valmistat myös monenlaisia suolaisia herkkuja hattaran ja vohveleiden lisäksi. Pirtelökoneillamme voit valmistaa myös herkullisia ja terveellisiä pirtelöitä ja muita juomia. Esimerkiksi terveelliset hedelmä- ja viherpirtelöt ovat nykyään suuressa suosiossa. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on helppo ja nopea puhdistaa. Mehupuristimella voit myös valmistaa terveellisiä tuoremehuja hedelmistä ja vihanneksista. Kuten kaikkien muiden ravintolalaitteiden valmistuksessa, kiinnitämme myös pirtelökoneiden valmistuksessa erityistä huomiota materiaalivalintoihin ja laadukkaaseen viimeistelyyn. Niinpä saat Royal Cateringin laitteita ostaessasi laadukkaat ja pitkäikäiset keittiövarusteet!

Markkinakoju- ja baaritarvikkeiden lisäksi löydät meiltä myös paljon muita laitteita. Tuotevalikoimamme palvelee myös verstaassa ja teollisuudessa työskenteleviä ammattilaisia monipuolisesti. Esimerkiksi laadukkaat hitsauskoneemme ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Eurooppaa, monipuolista sähkötyökaluvalikoimaamme unohtamatta. Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulle on kysymyksiä tuotteisiin, ostotapahtumaan tai toimitukseen liittyen. Autamme myös mielellämme oikeanlaisten tuotteiden valinnassa. Tutustu siis laajaan tuotevalikoimaamme ja tilaa sopivat markkinakoju-laitteet sekä baaritarvikkeet jo tänään!