Trustpilot
(28) arvostelua
Royal Catering

Popcorn-kone - musta katto

359,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010086

|

Malli: RCPS-16E

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
359,00 €
3+
5%
341,05 €
5+
10%
323,10 €
10+
15%
305,15 €
Avainominaisuudet
  • tehokas– 1 500 watin ansiosta jopa 5 kg popcornia tunnissa
  • sisältää lisävarusteet – popcorn-kauhan ja mitta-astian
  • käyttöturvallisuus – teflonpinnoite, sekoitussysteemi ja ylikuumenemissuoja
  • mukava työskentely mahdollista mihin kellonaikaan tahansa valaistuksen ansiosta
  • helppo puhdistaa – ruostumattoman teräksen ja tarkkaan harkitun rakenteensa ansiosta
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Alumiini
Karkaistu lasi
Teflon
Väri
Musta
Jännite [V]
230
Teho [W]
1500
Valo
Kyllä
Lokero
Kyllä
Kotelon tilavuus
88 l
Mitat (PxLxK)
56 x 42 x 76 cm
Paino
23 kg
Paketin mitat (PxLxK)
61 x 47.5 x 81 cm
Lähetyspaino
25.6 kg

Toimituksen sisältö

  • Popcorn-kone RCPS-16E
  • Popcorn-kauha
  • Mitta-astia
  • Kattila
  • Lamppu
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Popcorn-kone - musta katto

Royal Cateringin RCPS-16E popcornkone on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se on oikea katseenvangitsija. Se ei tee vaikutusta pelkästään ainutlaatuisella muotoilullaan, kuten mustalla emaloidulla katollaan, vaan myös valaistulla ja lämmitetyllä sisätilallaan, sekoitusjärjestelmällään ja täysin automaattisella termostaatillaan. Hyödynnä tarjoustamme ja hanki itsellesi RCPS-16E popcornkone, jolla vakuutat asiakkaasi erityisellä popcornelämyksellä niin elokuvateattereissa, vuosimarkkinoilla tai festareilla!
1 600 watin lämpövastuksensa ansiosta koneella on erinomainen suorituskyky ja se saavuttaa käyttölämpötilansa ripeästi. Tämä takaa korkean työtehon ja laite valmistaakin noin 16 litraa (5 kg) popcornia tunnissa. Kone mahdollistaa yhtä hyvin sekä valkoisen, keltaisen että erimuotoisten popcornien valmistamiseen.
Laitteessa on kolme oven yläpuolella sijaitsevaa katkaisijaa. POWER & LIGHT -katkaisijalla kytket lämmityksen ja valaistuksen päälle ja esität valmiin popcornin mitä parhaimmalla tavalla ja pidät sen lämpimänä ja rapeana. HEAT -katkaisija aktivoi popcorn-kattilan ja aloittaa popcornin valmistuksen. Jottei popcorn palaisi valmistuksen aikana kattilaan kiinni, aktivoi TURN-katkaisin kattilassa sijaitsevan sekoitustoiminnon.
Lisäksi kattilan laadukas teflonpinnoite ehkäisee popcornin kiinnipalamisen kattilaan. Kattilan läpimitta on 18,5 cm ja syvyys 5,8 cm ja se on irrotettava, joka helpottaa sen puhdistamista. Ammattimaiseen popcornin valmistukseen suosittelemme käytettäväksi kookosöljyä tai palmurasvaa, joilla on korkea savuamispiste (240 °C), jonka vuoksi ne soveltuvat parhaiten käyttötarkoitukseen.
Popcorn-kone on valmistettu suurimmalta osin hyvälaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja on täten helposti puhdistettavissa ja korroosionkestävä. Lisäksi ruostumattomalla teräksellä on erinomainen väsymislujuus ja iskunkestävyys ja se on terveyden kannalta harmiton materiaali. Kotelon sivut ovat alumiinia.
Koneen ikkunalasit ovat kovaa lasia. Onnettomuustilanteessa lasi hajoaa pieniksi kappaleiksi eikä muodosta siruja, jotka saattaisivat aiheuttaa viiltohaavoja. Lisäksi lasit mahdollistavat yhdessä sisätilan valaistuksen kanssa, sen että asiakkaat voivat seurata popcornin valmistusta.
Ostaessasi popcornkoneen saat mukana sopivan perusvarustuksen ilmaiseksi kaupan päälle. Se sisältää kätevän kauhan ja mitta-astian. Käytännöllinen kauha soveltuu erinomaisesti mitta-astian, pussien tai itse popcorn-koneen täyttöön. Mitta-astian täyttötilavuus on 0,5 litraa ja sillä voidaan annostella tarkasti niin öljy, suola/sokeri tai maissinjyvät. Lisävarusteet on valmistettu kestävästä muovista ja ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti.
Etuovien avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti magneettien avulla. Oveen liitetty tarjoiluluukku mahdollistaa popcornin helpon oton ja annostelun. Pohjan rei’itys pitää huolen siitä, että poksahtamattomat maissijyvät, murut ja ylimääräinen öljy kulkeutuvat alapuolella sijaitsevaan keräysastiaan. Astia on helppo irrottaa puhdistamista varten.
Ainutlaatuisen ulkonäkönsä ja kulttimaisen retro-tyylinsä ansiosta kone on oikea katseenvangitsija. Lisäksi se vakuuttaa varustuksellaan: siinä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa laitteen liian korkean lämpötilan tapauksessa, sekä 4 liukumatonta kumijalkaa, jotka pitävät koneen pysyvästi paikoillaan ja suojelevat alustaa, jolle kone sijoitetaan, naarmuuntumiselta.

Arvostelut


4.5

Perustuen 28 arvosteluun

Lajittele :

18 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Hyvä palvelu, nopea toimitus.

Kaikki hyvin järjestetty, myös nopea toimitus.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Hieno, iso ja ammattimainen, olen iloinen

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Erittäin mainio tuote ja kestää hyvin tiuhaan pitkäaikaista käyttöä .

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Maukasta maukasta

Unohdimme sulkea kannen... se oli omaa syytämme. ;O) Ostin alkuperäisen popcorn-maissin (elokuvaversio). TODELLA HERKUSTA.

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Voimakas

Valitettavasti myös ohjeen mukaan käsiteltynä kattila muuttuu hetken kuluttua rapeaksi, koska sitä ei voi pyyhkiä pois jokaisen käyttökerran jälkeen lämpötilojen takia. Vaihto mahdollinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Popcorn kone

Tyytyväinen pieneen kokoonsa

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Mahtava

Super hieno, erittäin hyvä kone, helppo puhdistaa, ohjeen reseptin mukaan karamelli ei tartu seiniin ja popcornit ovat hienoja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Huippukone! Cinema Popcorn Deluxe!

Mitä muuta koneesta voi sanoa?Pakkaus on tuttuun tapaan loistava, varsinkin kun ottaa huomioon lähes 30kg painon!Koneen popcornit ovat parasta mitä olemme koskaan syöneet missään! Olemme toimittaneet huippuseoksen: 150g maissia, 40g sokeria, 15g ruskeaa sokeria, 1 pakkaus vaniljasokeria, 50 ml öljyä Pikavinkki: hanki popcornmaissi Nettosta vain 1,40€ per 500g pussi!! Tuloksena 1a! En maista mitään eroa verrattuna 5€ maissiin/500g!Puhdistus on ilmeisesti vähän aikaa vievää, mutta ei se pahenna lopputulosta.Popcornpusseja tuoreena pitämiseen löytyy täältä hintaan 100kpl/8€, mikä on ok. Katso kuvat Huippukone! Erittäin suositeltavaa !!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hieno laite

Kone toimii täydellisesti ja Expondon palvelu erittäin hyvää.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan yhden annoksen valmistus kestää?

Tarvitset yhden annoksen (150 g maissijyviä) valmistukseen vajaa 2 minuuttia.

Mitä minun tulee huomioida puhdistuksessa?

Sammuta laite ja irrota se verkkovirrasta, onnettomuuksien välttämiseksi. Ulkoiseen puhdistukseen riittää kostea liina. Älä puhdista itse konetta vedellä, koska sen sähköiset toiminnot voivat tällöin vahingoittua.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme