Trustpilot
(17) arvostelua

Popcorn-kone - punainen - 8 oz

319,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10010840

|

Malli: RCPR-1325

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 3-7 arkipäivää
Avainominaisuudet
  • Helposti puhdistettava teflonpinnoitteinen kattila
  • Erillinen keinukatkaisin eri valmistusvaiheille
  • Kevyt, vain 15 kg
  • Valmistusaika: 180 s
  • Suuri kattilan tilavuus: 1 350 ml
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.6

Perustuen 17 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

1A Popcornkone

Popcorn-koneesta minun on sanottava: Olen iloisesti yllättynyt, tai oikeastaan minun on sanottava, että se tekee popcornista juuri niin hyvää kuin odotin! Tässä on kuitenkin otettava huomioon muutama seikka ja myös joitain olosuhteita, joita minun on kritisoitava: 1. Toimitukseen sisältyvät käyttöohjeet: Toimitetussa pakkauksessa on käyttöohje, mutta tämä ei ole todellinen käyttöohje, vaan pikemminkin käyttöturvallisuustiedote. Se kyllä huomauttaa, että QR-koodi kannattaa skannata lukeaksesi tarkemmat käyttö- ja turvallisuusohjeet, mutta jos jollain ei ole nettiä, jää niin sanotusti ilman ohjeita. Mutta sinun on ehdottomasti luettava nämä ennen koneen käyttöä! Mukana on myös arkki, joka neuvoo poistamaan kuljetusteipin sekoitusvarresta ennen käyttöä - mutta paljon tärkeämpää on huomauttaa, että konetta on käytettävä 30 minuuttia ilman täyttöä ensimmäistä kertaa, jotta alkuhöyryt Teflon-pinnoitteesta voi irrota, kun sitä käytetään ensimmäistä kertaa! Tuuleta hyvin! Vasta sitten koneella voidaan valmistaa popcornia! 2. Popcornin valmistus: Valmistus ohjeen mukaan on lähes täydellinen, mutta huomioitavaa: Ohjeessa lukee: "LÄMMITYS-painike tulee asettaa ON-asentoon, sitten voit täyttää öljyn ja odottaa noin 5 -6 minuuttia, kunnes se on lämmennyt." Suosittelen odottamaan, kunnes öljy alkaa höyryä ja melkein savuta, mikä oli minun kohdallani jo 4 minuutin kuluttua. "Käännä sitten TURN-painike ON-asentoon ja lisää maissinjyvät (tarvittaessa myös vähän sokeria) ja sulje kansi." Kyllä, voit tehdä sen, odotin 2-3 sekuntia jyvien lisäämisen jälkeen ennen kuin lisäsin sokerin, jaettuna 2 osaan kattilan vasemmalle ja oikealle puolelle! Tämä tarkoittaa, että koko kasa ei makaa yhdessä paikassa ja sekoitussauva voi jakaa sokerin paremmin. "Kattila on tyhjennettävä ja lämmitys kytkettävä pois päältä, kun jyvien halkeamistiheys (n. 2-3 sekuntia) laskee." Tämä tarkoittaa, että jos odotat niin kauan, että jyvät puhkeavat edelleen 2-3 sekunnin välein, on liian myöhäistä. Näin minulle kävi. Tuloksena oli, että sokeri paloi kattilaan ensimmäistä kertaa. Joten kun ukkosmyrsky laantuu (huomattava loppu runsaalle räjähtämiselle, ei tarpeeksi), katkaise heti lämmitys (anna käännöksen jatkua), odota hetki ja tyhjennä sitten kattila. Tästä tuli täydellinen popcorn minulle, eikä mikään palanut. Palaneen kattilan osalta täytyy sanoa, että asiakaspalvelu oli erittäin kohteliasta ja ymmärtäväistä, niin että sain heti valitukseni jälkeen uuden sisäkattilan (vaihto vain sähkötiedolla!) Jos tämä huomioidaan, niin kone toimii täydellisesti ja voit odottaa erittäin maukasta popcornia. Vielä yksi asia: suosittelen itse asiassa popcornöljyn käyttöä - minun oli rapsi- ja rypäleensiemenöljy luonnollisilla voimauksilla... yksinkertaisesti herkullista! Onnea, jos valitset tämän koneen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

1A popcornkone

Popcorn-koneesta minun on sanottava: Olen iloisesti yllättynyt, tai oikeastaan minun on sanottava, että se tekee popcornista juuri niin hyvää kuin odotin! Tässä on kuitenkin otettava huomioon muutama seikka ja myös joitain olosuhteita, joita joudun kritisoimaan: 1. Toimitukseen sisältyvät käyttöohjeet: Toimitetussa pakkauksessa on käyttöohje, mutta tämä ei ole todellinen käyttöohje, vaan pikemminkin käyttöturvallisuustiedote. Se kyllä huomauttaa, että QR-koodi kannattaa skannata lukeaksesi tarkemmat käyttö- ja turvallisuusohjeet, mutta jos jollain ei ole nettiä, jää niin sanotusti ilman ohjeita. Mutta sinun on ehdottomasti luettava nämä ennen koneen käyttöä! Mukana on myös arkki, joka neuvoo poistamaan kuljetusteipin sekoitusvarresta ennen käyttöä - mutta paljon tärkeämpää on huomauttaa, että konetta on käytettävä 30 minuuttia ilman täyttöä ensimmäistä kertaa, jotta alkuhöyryt Teflon-pinnoitteesta voi irrota, kun sitä käytetään ensimmäistä kertaa! Tuuleta hyvin! Vasta sitten koneella voidaan valmistaa popcornia! 2. Popcornin valmistus: Valmistus ohjeen mukaan on lähes täydellinen, mutta huomioitavaa: Ohjeessa lukee: "LÄMMITYS-painike tulee asettaa ON-asentoon, sitten voit täyttää öljyn ja odottaa noin 5 -6 minuuttia, kunnes se on lämmennyt." Suosittelen odottamaan, kunnes öljy alkaa höyryä ja melkein savuta, mikä oli minun kohdallani jo 4 minuutin kuluttua. "Käännä sitten TURN-painike ON-asentoon ja lisää maissinjyvät (tarvittaessa myös vähän sokeria) ja sulje kansi." Kyllä, voit tehdä sen, odotin 2-3 sekuntia jyvien lisäämisen jälkeen ennen kuin lisäsin sokerin, jaettuna 2 osaan kattilan vasemmalle ja oikealle puolelle! Tämä tarkoittaa, että koko kasa ei makaa yhdessä paikassa ja sekoitussauva voi jakaa sokerin paremmin. "Kattila on tyhjennettävä ja lämmitys kytkettävä pois päältä, kun jyvien halkeamistiheys (n. 2-3 sekuntia) laskee." Tämä tarkoittaa, että jos odotat niin kauan, että jyvät puhkeavat edelleen 2-3 sekunnin välein, on liian myöhäistä. Näin minulle kävi. Tuloksena oli, että sokeri paloi kattilaan ensimmäistä kertaa. Joten kun ukkosmyrsky laantuu (huomattava loppu runsaalle räjähtämiselle, ei tarpeeksi), katkaise heti lämmitys (anna käännöksen jatkua), odota hetki ja tyhjennä sitten kattila. Tästä tuli täydellinen popcorn minulle, eikä mikään palanut. Palaneen kattilan osalta täytyy sanoa, että asiakaspalvelu oli erittäin kohteliasta ja ymmärtäväistä, niin että sain heti valitukseni jälkeen uuden sisäkattilan (vaihto vain sähkötiedolla!) Jos tämä huomioidaan, niin kone toimii moitteettomasti ja voit odottaa erittäin maukasta popcornia. Vielä yksi asia: suosittelen itse asiassa popcornöljyn käyttöä - minun oli rapsi- ja rypäleensiemenöljy luonnollisilla voimauksilla... yksinkertaisesti herkullista! Onnea, jos valitset tämän koneen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Popcornia kuin elokuvissa

Vau, hinta-laatusuhde on tässä. Vankka kone, joka todella loihtii popcornit hetkessä. Lämpimänä toiminto. Helppo, itsestään selvä toiminta. Mikään ei tartu kiinni, koska astia on päällystetty. Helppo puhdistaa. Popcorn maistuu kuin elokuvateatterissa. Kone on kuitenkin raskas, joten sille pitäisi löytyä pysyvä sijainti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Tämä Pop Corn -kone oli kesäkoulumessujen otsikko!!

Koulu PTA:n kanssa päätämme sijoittaa hyvän kokoiseen Pop Corn -koneeseen kerätäksemme rahaa koulullemme kesämessuillamme ja muissa vuoden aikana tapahtuvissa tapahtumissa, ja se oli niin HYVÄ IDEA!! Pop Corn -teline oli suosituin, emme pysäyttäneet konetta lähes 3 tuntiin, koska meillä on jatkuvasti asiakkaita kysymässä popcornejamme, koneen kapasiteetti oli hyvä meidän käyttöön, koska meillä ei koskaan muodostunut jonoa, oli helppoa käytössä ja 2 äidin kanssa onnistuimme tarjoilemaan yli 400 ämpäriä popcornia.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ylös

Hieno suositus! Hieno muotoilu. Helppo puhdistaa ja parempi popcorn kuin elokuvateatterissa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

4 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon United Kingdom

Loistava tuote, helppokäyttöinen

Täydellinen tarkoitettuun työhön, valmistaa massat herkullisia popcornia

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hyvä popcorn-kone

14 päivän epäsäännöllisen toiminnan jälkeen, nyt tarkastelumme. Kone tekee erittäin arvokkaan vaikutuksen. Kaikki sivupinnat ovat lasia. Siististi ruuvattu yhteen metallisilla kulmaelementeillä. Myös kansi on valmistettu metallista. Kaiken kaikkiaan ensivaikutelmassa ei ole mitään negatiivista. Ruukku on päällystetty sisältä ja, kuten kaikki muukin sisäosa, on erittäin helppo pitää puhtaana. Ei tarvitse odottaa herkullista elokuvapopcornia. Toimitetut käyttöohjeet ovat ymmärrettäviä ja kaikki kuvattu on helppo toteuttaa. Päätelmäni: erittäin suositeltavaa!

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Super Popcornmaschine

Tällä koneella valmistat popcornia kuin elokuvateatterissa 3 minuutissa. 150g riittää 2 hengelle, käytimme vain enemmän sokeria, se ei ollut tarpeeksi makea. Ensimmäinen kone meni rikki. Vaihto oli nopea. Mukava asiakaspalvelu.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Popcornia sokerilla ei ole mahdollista.

Tuen mukaan laite ei sovellu popcornin tekemiseen sokerilla kuten elokuvateatterissa. Sokeri nousee savuksi ja palaa. Kuka sellaista tarvitsee?

Vastaus käyttäjältä

Kiitos viestistäsi. Palautteesi auttaa meitä paljon. Työskentelemme parhaillaan ratkaisun parissa tarjotaksemme sinulle paremman ostokokemuksen tulevaisuudessa. Pystymme siihen. Kiitos luottamuksestasi.
Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Super popcorn kone

Rakastan tätä popcorn-konetta. Ensinnäkin se toimitettiin ajoissa ja siitä tulee hyvää popcornia ilman, että kattila palaa. Helppo puhdistaa kone ja erittäin laadukas kone. Suosittelen tätä joka tapauksessa milloin tahansa

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisista ja rohkaisevista sanoista. Autamme sinua tulevaisuudessa saamaan sen valmiiksi. Hyvää päivän jatkoa!
Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme