Trustpilot

Pyykkivaunu

Expondon valikoimasta löydät kolme erikokoista Royal Catering -pyykkivaunua: 200, 230 ja 250 litran tilavuuksilla. Hotelleissa, ravintoloissa ja ammattikeittiöissä pyykkiä kertyy huimat määrät päivittäin. Logistiikka voi olla hankalaa, mikäli kuljetukseen ei ole sopivia välineitä. Laadukkaat materiaalit takaavat, että pyykkivaunu kestää kovassakin käytössä. Teräsvaunu on luja kehikko, joka kestää painavatkin kuormat. Pyykkipussi puolestaan on vedenkestävästä ja lujasta polyuretaanista valmistettu. Pyykkivaunun valinnassa yksi tärkein kriteeri on helppo liikuteltavuus. Royal Catering -vaunut on varustettu näppärillä pyörillä, jotka takaavat kätevän liikuttelun jokaisella alustalla.

Pyykkivaunu on kätevä apuri pyykkien kuljettamiseen


Pyykkivaunut helpottavat päivittäistä pyykkien kuljettamista hotelleissa, ravintoloissa, kanttiineissa ja muissa yrityksissä. Pyykkien keräily, lastaaminen ja kuljettaminen helpottuvat huomattavasti, kun ammattikäyttöön soveltuva vaunu otetaan käyttöön. Kumipyörien ansiosta vaunu liikkuu kevyesti niin hotellien käytävillä kuin ulkona pesulaautoon lastatessa. Mikäli pesula on samassa rakennuksessa, kuljettaminen onnistuu helposti myös irrottamalla pyykkipussi teräsrungosta. Useimmiten sisältö on painava, joten vaunun voi kuljettaa myös hississä.


Tässä muutamia syitä, miksi pyykkivaunu kannattaa tilata expondolta:

  • Edulliset hinnat
  • Eri koot ja mallit – kaikki erittäin tilavia
  • Vedenpitävä sekä kestävä materiaali – nesteet eivät valu ulos
  • Helppokäyttöiset ja kestävät tuotteet
  • Helposti liikutettavissa


Pyykkivaunumme on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joka kestää painavan kuorman ja on helppo puhdistaa. Ravintola-, hotelli- ja catering-alalla on äärimmäisen tärkeää, että kaikki työskentelyssä käytettävät tarvikkeet ja apuvälineet on helppo puhdistaa ja pitää hygieenisinä. Suurtalouskeittiöissä pyykkiä syntyy niin tarjoilun kuin astioiden pesemisen yhteydessä. Suosittelemme tutustumaan myös valikoimastamme löytyviin astianpesukoneisiin. Laadukas astianpesukone on jokaisen suurkeittiön perusvaruste, jonka tehokkuus vaikuttaa oleellisesti työn sujuvuuteen ja mielekkyyteen. Pyykkivaunujen ja astianpesukoneiden on kestettävä kosteita olosuhteita, joten materiaali on ensiarvoisen tärkeässä asemassa.


Expondon verkkokaupassa on myös muita laadukkaita ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tuotteita. Esimerkiksi Bartscherin teräksiset roska-astiat ovat kestäviä ja lujarakenteisia. Kuten pyykkivaunujen, myös roska-astioiden liikuttelu ja tyhjennys on oltava sujuvaa. Löydät verkkokaupastamme kaksi erikokoista roska-astiaa, joissa on irrotettava sisäosa. Roskien tyhjennys on näin nopeaa ja astia on helppo puhdistaa.

Laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden


Jokaisessa Royal Catering -pyykkivaunussa on näppärät jalat, joiden ansiosta painavankin vaunun liikuttelu onnistuu kevyesti. Pyörät ovat kumiset, joten lattian naarmuuntumista ei tarvitse pelätä. Seisontajarrun avulla varmistat, että pyykkivaunu pysyy paikallaan, kun keräät pyykkejä hotellihuoneesta, ravintolasta, kanttiinista tai muusta tilasta. Pyykkipussi on valmistettu polyuretaanista. Tämä takaa vedenkestävyyden – märkien ja kosteiden tekstiilien mukanaan tuomat nesteet säilyvät pussin sisällä, eivätkä valu pitkin käytäviä. Pyykkipussi kiinnitetään vaunuun karbiinilukoilla, joten pussi on helposti irrotettavissa tyhjennystä ja kuljetusta varten.


Expondon verkkokaupasta löydät myös muita kestäviä, teräsrunkoisia vaunuja. Esimerkiksi tarjoiluvaunut ovat korvaamaton apu suurtalouskeittiöissä, ravintoloissa, pitopalveluissa ja hotelleissa. Royal Cateringin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoiluvaunut kestävät hyvin kuormitusta ja pystyvät kuljettamaan painaviakin kuormia. Lisäksi niissä on erityiset turvarenkaat ja jarrut, joten vaunut eivät pääse kaatumaan ja niiden liikuttelu on turvallista. Ne ovat erittäin helppoja puhdistaa ja soveltuvat siten hyvin päivittäiseen käyttöön ammattikeittiöissä. Valikoimastamme löytyy myös Royal Catering tarjotinvaunuja, jotka niin ikään on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. 16 tasoa takaavat riittävästi tilaa tarjottimille ja GN-astioille.


Voit luottaa, että expondon verkkokaupasta löydät laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Toimitamme tuotteet Suomessa ilman toimituskuluja, 100 päivän palautuspalvelulla ja 3 vuoden takuulla. Autamme mielellämme sinua valitsemaan yrityksellesi parhaiten soveltuvat tuotteet.