Tuote: EX10012429

|

Malli: RCWW 4

Pyykkivaunu - 300 litraa - Royal Catering

109,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava – pyykkikoriin mahtuu 300 l
  • lujatekoinen – irrotettava pussi on valmistettu repäisylujasta muovista (PVC) ja runko kestävästä ruostumattomasta teräksestä
  • liikuteltava – kevytliikkeiset pyörät helppoon ohjailuun
  • käytännöllinen – kartiomainen muoto mahdollistaa helpon täyttämisen ja vaivattoman ohjaamisen
  • liukumaton – pussin täydellinen kiinnitys 10 soljella

TUOTEKUVAUS

Tilava pyykkivaunu irrotettavalla muovisella (PVC) pyykkipussilla

Royal Cateringin pyykkivaunu RCWW 4 sopii erinomaisesti hotelleihin, asuntoloihin, hoitokoteihin tai sairaaloihin sekä kaikkialle, missä tuotetaan suuria määriä likapyykkiä. Pöytäliinat, pussilakanat ja vaatteet voidaan kuljettaa varmasti ja vaivattomasti kestomuovista (PVC) valmistetussa pyykkipussissa. 

Pitkäikäinen pyykinkerääjä suurille pyykkikuormille

Runsaalla 300 litran pyykkipussillaan vaunuun mahtuu suuria määriä likapyykkiä. Tämä lyhentää työetäisyyksiä kerätessäsi lakanoita, pyyhkeitä jne. Pussi tekee vaikutuksen miellyttävällä 80 cm työskentelykorkeudellaan ja leveällä 90 x 65 cm suuaukollaan. Tämä helpottaa suurempien pyykkikappaleiden lastaamista. Alhaalta kapeamman muotonsa vuoksi pyykkikärry kääntyy pienellä kääntöympyrällä. Näin kärry on käännettävä ja ohjailtava myös täydessä lastissa. Lisäksi tämä muoto helpottaa täysinäisen pyykkipussin pois ottamista vaunusta. 

Itse pyykkipussi on valmistettu repäisylujasta muovista (PVC) ja se on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Kestävä materiaali on helppo puhdistaa ja säilyttää muotonsa raskaassakin kuormituksessa. Pussi on kiinnitetty runkoon 10 soljella ja se on irrotettavissa käden käänteessä. Tämän seurauksena pyörillä varustettu pyykkivaunu voidaan tyhjentää nopeasti ja pussi kiinnittää uudelleen, jonka jälkeen vaunu on jälleen käyttövalmis.

4 kevytliikkeistä pyörää mahdollistavat vaivattoman ja hiljaisen pyykin kuljetuksen, joten vieraasi eivät häiriinny. Pyörät ovat lisäksi hankaamattomia, joten ne eivät jätä jälkiä lattiaan. Vankka ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko antaa ketterälle pyykinkerääjälle suuren iskunkestävyyden ja korkean käyttöiän, ilman narinaa ja kolinaa. Olipa kyseessä sitten asuntola, hotelli tai hoitolaitos – Royal Cateringin lujatekoisella pyykkivaunulla saat luotettavan ja kestävän kuljetusavun, joka edistää sujuvaa työnkulkua. 

TEKNISET TIEDOT