Trustpilot

Toimistotuoli

Tarjouksessa
Toimistotuoli - 180 kg - vaaleanruskea
Fromm & Starck
(5)

Toimistotuoli - 180 kg - vaaleanruskea

Mitat (PxLxK)
630 x 630 x 115 cm
179,00 € 219,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.
Työtuolin pyörät - 5 kpl
physa

Työtuolin pyörät - 5 kpl

Mitat (PxLxK)
11 x 7.5 x 4 cm
33,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Hyvä toimistotuoli on mukava ja edistää terveyttäsi

Kaikki istumatyötä tekevät joutuvat toisinaan taistelemaan selkäkipujen kanssa – johtuivat ne sitten lihasjännityksestä, väärästä istuma-asennosta tai huonolaatuisesta työtuolista. Selkäkipu on ärsyttävä vaiva, joka johtaa keskittymiskyvyn puutteeseen työskennellessä ja voi aiheuttaa myös muita terveysongelmia. Tosiasia on, että suuri osa Suomen väestöstä viettää liian paljon aikaa istuen. Ongelma korostuu työajalla, mutta istumatunteja kerääntyy helposti myös työmatkojen aikana sekä vapaa-ajalla. Jos toimistossa tai kotona on pulaa laadukkaista ja ennen kaikkea ergonomisista istuinkalusteista, ovat fyysiset vaivat väistämättömiä. expondon tyylikkäillä ja ergonomisilla työtuoleilla voit nyt ryhtyä välittömiin vastatoimenpiteisiin ja luoda itsellesi sekä elegantin että terveellisen työympäristön.

Mistä ergonominen toimistotuoli?

Jotta voisit työskennellä keskittyneesti ja motivoituneesti joka päivä, tulee korkeat ergonomiset vaatimukset täyttävän työtuolin kuulua työpaikkasi vakiovarusteisiin. Tutustu laajaan valikoimaan erilaisia malleja ja muotoiluja.

Me expondolla emme jätä mitään toivomisen varaan. Ammattimaiselle työtuolille on ominaista ennen kaikkea sen hienostuneet ja teknisesti kehittyneet yksittäiset osat, jotka tarjoavat reilusti säätömahdollisuuksia ja hyvän liikkuvuuden. Mitä enemmän toimistotuolilla on tällaisia ominaisuuksia, eli mitä joustavampi se on ja mitä tarkemmin se voidaan mukauttaa istujan yksilöllisiin tarpeisiin, sitä paremmin se soveltuu laadukkaaksi ja ergonomisesti terveelliseksi toimistokalusteeksi. expondolta löydät tuolit, jotka täyttävät kaikki nämä kriteerit.

Pelituoli vai toimistotuoli?

Paras työtuoli mukautuu täydellisesti käyttäjänsä kokoon ja vartalon muotoon. Tämän tuloksen saavuttamiseksi ergonomisten työtuolien on täytettävä tietyt vaatimukset: niiden tulee taata suurin mahdollinen liikkumisvapaus, mutta samalla niillä on oltava myös käyttäjää tukevia ominaisuuksia. Tämä vaatii useita säädettäviä asetuksia. Kun tämä kaikki yhdistetään samaan tuoliin, se mahdollistaa työpäivän tärkeimmän yksittäisen piirteen: dynaamisen ja aktiivisen istumisen. Mikään ei nimittäin ole epäterveellisempää kuin tuntikausia kestävä jäykkä istuma-asento. Siksi me expondolla kiinnitämme erityistä huomiota toimistotuoleihin ja -istuimiin, joissa on säädettävät istuinkorkeudet ja -syvyydet, portaattomasti liikuteltavat käsinojat ja selkänojat sekä selkärankaa keventävät niin sanotut lannerangan tuet. Mikä parasta: voit tilata uuden ergonomisen työtuolisi suoraan meiltä erittäin edullisin hinnoin. Älä myöskään unohda laadukasta työpöytää . Vai oletko kenties etsimässä toimistoon sopivaa arkistokaappia ? Molemmat ovat saatavailla expondolta – suoraan verkosta ja ensiluokkaisella laadulla.

Suuri valikoima ergonomisia toimistotuoleja expondolta

Jotta niitä voi kutsua nimellä "ergonominen", on näiden mallien täytettävä tietyt kriteerit. Siksi me täällä expondolla tarjoamme sinulle juuri tämän luokituksen mukaisia laadukkaita toimistotuoleja ja johtajantuoleja. Tuolit sisältävät tärkeitä ominaisuuksia, kuten erilaisia säätömahdollisuuksia ja muita erikoismekanismejä. Näin

Näin voit esimerkiksi varmistaa, että uuden työtuolisi korkeutta on helppo säätää portaattomasti. Voit valita suosikkisi tuoleistamme, joissa on erityinen, täsmälleen selkärangan luonnolliseen muotoon mukautuva selkänoja, joka lievittää selkäkipuja ihanteellisesti. Tehostaaksesi tätä vaikutusta entisestään valitse kirjoituspöydän tuoli, jossa on selkänojaan integroitu ristiselän tuki. Se tukee selkärankaa ja selkänikamien välisiä levyjä erittäin terveellisesti. Toimistotuolit, joiden käsinojia voidaan säätää sekä korkeus- että sivuttaissuunnassa, takaavat ihanteellisen työskentelymukavuuden. Erityisen käytännöllisiä ovat myös eteen- ja taaksepäin säädettävät käsinojat. Erityistä mukavuutta tarjoavat tuolit, joissa on helppohoitoiset, tukevasti verhoillut ja jousitetut istuimet. Parhaissa malleissa istuin on myös korkeussäädettävä, jolloin se mukautuu yksilöllisesti käyttäjän kehon muotoihin. Integroitu kallistusmekanismi edistää dynaamista ja aktiivista istumista entisestään. Jos sinun tarvitsee istua työpöytäsi ääressä pitkiä aikoja, voit valita toimistotuolin, jossa on päätuki, niskatuki tai molemmat – pieniin rentoutumishetkiin töiden lomassa.

Mitä muita ominaisuuksia toimistotuoleissa on?

Jos korkea laatu on sinulle tärkeää, tutustu nyt monipuolisiin malleihimme. Laajassa valikoimassamme kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että tarjoamme aina oikean tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Ja tämä aina tuttuun expondon korkeaan laatuun – sekä materiaalien että valmistuksen osalta. Tällä emme tarkoita pelkästään kaikkien mallien, vaan myös jokaisen yksittäisen osan pitkäikäisyyttä ja kestävyyttä. Tärkeää on myös, että ammattimaisilla toimistotuoleilla on suuri kantavuus. Tarjoammekin malleja eri kantavuuksilla, jotta löydät varmasti oikean toimistotuolin juuri sinulle. Jotta työtilasi olisi mahdollisimman mukava ja toimiva, suosittelemme 360 astetta kääntyvää tuolia. Pyörillä varusteltu työtuoli mahdollistaa suuren ja joustavan työskentelyalueen. Lattian tai alustan materiaalista riippuen tarjoamme pyöriä sekä koville että pehmeille pinnoille. Näin varmistat, ettei lattia pääse naarmuuntumaan. Jos kuitenkin olet kiinnostuneempi pyörättömästä työtuolista, löydät meiltä myös myös kiinteällä jalustalla varustettuja malleja. Valittavanasi on laaja valikoima värejä ja materiaaleja.

Jalkatukia ja alustoja esim. alumiinistä, muovista, kromista ja teräksestä sekä päälliset mm. nailonista, verkkokankaasta, polyesteristä tai keinonahasta. Väripaletistamme löydät mustia, valkoisia, vaaleanruskeita ja monia muita sävyjä. Löydätkin täältä varmasti etsimäsi ja voit hankkia tarpeisiisi parhaiten sopivan toimistotuolin suoraan verkosta. Nykyaikaisiin toimistokalusteisiin kuuluu tietysti muutama muukin tuote – tyylikkäät työpistetarvikkeet löydät täältä. Seuraavaa kokoustasi varten suosittelemme puolestaan valikoimaamme valkokankaita .

expondon ergonomisten työtuolien edut

  • Tyylikkäät ja modernit muotoilut.

  • Täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

  • Mahdollistavat dynaamisen ja aktiivisen istumisen mukautumalla täydellisesti käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin.

  • Tukee keskittynyttä työskentelyä – jopa useiden tuntien ajan.

  • Ensiluokkaiset materiaalit ja erinomainen työstö.

  • Helppohoitoinen ja kestävä.