Tuote: EX10260151

|

Malli: STAR_SEAT_21

Toimistotuoli - verkkoselkä - lannerangan tuki - 150 kg

219,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • mukava – moderni musta verhoilu, lannerangan tuki, ilma-aukot
  • säädettävä korkeus – kaasujousen säätöalue on 100 mm
  • tukeva – tuoli kestää 150 kg:n kuormituksen
  • monipuolinen – kääntyy 360°, säädettävä korkeus, kallistuva selkänoja
  • ergonominen – säädettävät käsinojat

TUOTEKUVAUS

Pyörivällä toimistotuolilla on mukavaa istua pidempäänkin

Tällä tuolilla voit istua koko päivän rasittumatta. Toimistotuoli on tärkein tuki istumatyön tekijälle. Sen on oltava ergonominen, vankka ja moderni – kuten tämä pyörivä musta Fromm & Starck -tuoli!

Kirjoituspöydän tuoli täydentää toimistosi kalustuksen

Mukavan ja tuotteliaan työpäivän salaisuus ovat toimistotuolin pehmusteet. Tämä tuoli on pehmustettu vaahtomuovilla, jonka tiheys on 55 g/cm

Voit myös kallistaa tuolin donati-mekanismilla ja säätää sen korkeutta 100 mm:n matkalta portaattomasti kaasujousen avulla. Voit kallistaa tuolin kokoasi parhaiten vastaavan asentoon ja sitten lukita sen siihen. Kallistusasennossa kulma ylävartalon ja reisien välillä ei kuitenkaan koskaan ole alle 90°. Tuolissa on myös kaksi mukavaa säädettävää käsinojaa.

Tässä toimistotuolissa voi työskennellä keskittyneesti, mutta pystyt kuitenkin tarpeen vaatiessa reagoimaan ympäristöösi. Tuoli pyörii 360°, joten voit helposti kiepahtaa työtoverisi puoleen tai kääntyä nopeasti, jos johtajasi on ovella. Tuoli liikkuu näppärästi lattialla viiden nailonpyörän päällä. Voit joko työntää sen paikasta paikkaan tai rullata istuen työkohteesta toiseen. Tämä vankkarakenteinen johtajantuoli kantaa jopa 150 kg:n painon.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET