Trustpilot

Siivousvaunut

Tarjouksessa
Siivousvaunu - puristimella - 20 L
ulsonix
(1)

Siivousvaunu - puristimella - 20 L

Mitat (PxLxK)
68 x 27 x 72 cm
59,00 € 65,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.5.
Tarjouksessa
Siivousvaunu - lukittava - 250 kg - 4 hyllyä - 2 nailonsäkkiä
ulsonix

Siivousvaunu - lukittava - 250 kg - 4 hyllyä - 2 nailonsäkkiä

Mitat (PxLxK)
162 x 60 x 127 cm
449,00 € 499,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 3.5.

Oli työkohteesi sitten hotellissa tai jossain muussa majoitus- tai palvelualan yrityksessä, ovat siivousvaunut todella tärkeä apuväline ammattimaiseen siivoustyöhön. Varsinkin ravintola-alalla laadukas siivousvaunu auttaa sinua pitämään työvälineet käden ulottuvilla, mikä säätää paljon aikaa. Siivousvaunuista löydät monia lokeroita, joissa säilytät työvälineesi kätevästi. Lisäksi vaunut on varustettu pyörillä, joiden avulla siirrät raskaitakin kuormia kevyesti työpisteidesi välillä. Siivousvaunut tarjoavat huomattavaa työmukavuutta ja tekevät raskaistakin töistä miellyttävämpiä ja kevyempiä.

Minkälainen on hyvä siivousvaunu?

Laadukkaisiin siivousvaunuihin kuuluu aina vesisäiliö, jonka avulla voit pyyhkiä puhdistettavat alueet kostealla liinalla. Siivousvaunut voidaan varustaa myös kätevällä puristimella, jossa voit poistaa ylimääräisen veden mopista. Moppipuristin helpottaa siivousprosessia huomattavasti ja tekee pesuveden käsittelystä hygieenisempää. Lisäksi siivousvaunussa tulee myös olla irrotettava roska-astia, jotta koko vaunua ei tarvitse ottaa mukaan roskakoria tyhjennettäessä. Tähän tarkoitukseen sopii roskapussien pidike tai muovinen jätesäiliö. Siivousvaunussa on useita lokeroita, joissa voit säilyttää työkaluja, kuten harjoja ja rättejä. Vaunuista löydät lokerot eri puhdistusaineille sekä hyllyn siivouskäsineille. Joissakin malleissa on myös saippua- ja käsipyyheannostelijoiden täyttöä varten oma lokeronsa, jonka voi parhaassa tapauksessa sulkea tai jopa lukita. Voit myös säätää siivousvaunujen korkeuden itsellesi sopivaksi, mikä ehkäisee selkäkipuja. Koska siivousvaunumalleja on hyvin erilaisia, on parasta valita juuri sinulle sopiva vaunu työkohteidesi tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi hotellitarvikkeiden valikoimastamme löytyville siivousvaunuille on tärkeää, että vaunun renkaat ovat termoplastista kumia. Tällaiset renkaat rullaavat tasaisesti ja hiljaisesti millä tahansa lattiapinnalla. Siivousvaunujen lisäksi hotellitarvikevalikoimassamme on myös pyykkivaunuja , jotka tukevat työntekijöitäsi hotellihuoneiden siivoamisessa.

Mitkä ovat siivousvaunujen edut?

  • Raskaatkin kuormat kulkevat kevyesti paikasta toiseen ✓

  • Siisti ja hygieeninen työskentely ✓

  • Ei jatkuvaa työvälineiden etsimistä ✓

  • Yleinen ajansäästö ✓

Yleiset ominaisuudet, jotka siivouskärryillä tulee olla

Paras siivouskärry koostuu vankasta ja tukevasta, mutta samalla myös kevyestä perusrakenteesta. Siivouskärryjen tulee kuitenkin kestää käyttöä hyvin myös ammattisiivousalan yrityksissä, joissa ne tukevat työntekijän hyvinvointia ergonomisilla ominaisuuksillaan. Koska toistuvat törmäykset ja tärinä voivat vaurioittaa siivouskärryn runkoa, tulee pyörien olla tasaisesti pyöriviä. Näin kärryt kulkevat ketterästi esteiden yli, eikä vaurioita pääse syntymään. Lisäksi siivousvaunussa tulee olla riittävästi säilytystilaa ja lokeroita, ja sen tulee olla hyvin mukautettu työkohteesi tarpeisiin. Moppipuristimella ja irrotettavalla roskasäiliöllä varustetut siivouskärryt ovat erityisen käytännöllisiä. Jos käytät siivouskärryjä erilaisten kohteiden, kuten sekä lattian että pöytäpintojen puhdistamiseen, voit vaihtaa vesisäiliön nopeasti toiseen hygieniastandardien ylläpitämiseksi. Mopille ja muille tarvikkeille tulisi myös olla kärryissä oma paikkansa, jotta ne voidaan säilyttää erillään muista työvälineistä ja materiaaleista. Myös puhdistusaineiden säiliöiden erottelu niiden värien perusteella, pitää ne erillään toisistaan ja ehkäisee kontaminaatiota.